- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую що нагадавТи до цього бачила як людей вивертають?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую що нагадавТи до цього бачила як людей вивертають?)
Крапочками...Всего 73 "за"... Блин, такими темпами до моего суда с КредитКассой нужного количества не насобирается))) А как же мне тогда свои эмоции выражать???))))))
Крапочки не відобразять того праведного гніву і люті...)))))))Крапочками...![]()
Як я Вас розумію...Крапочки не відобразять того праведного гніву і люті...)))))))
Вийду тоді на балкон посеред ночі і прикричу на весь район, що я про них думаю)))Як я Вас розумію...
А якщо суддя встане з тієї ноги і позов не задовільнить? Та ж реакція буде,тількі іншим тоном,я так розумію))Вийду тоді на балкон посеред ночі і прикричу на весь район, що я про них думаю)))
Так іншим тоном і тут можна буде)))))А якщо суддя встане з тієї ноги і позов не задовільнить? Та ж реакція буде,тількі іншим тоном,я так розумію))
Ніде не фігурують) крім ютубу))Так іншим тоном і тут можна буде)))))
Це ж ще не звик не відповідати на дзвінки))))) ) От і відповів на свою голову)))) Спочатку КредитКасса мене розізлила, а потім я ії...)))) В суді ж, сподіваюсь, записи телефонних розмов не фігурують?...)
Бо я там наговорив...))) На два суда))))))Ніде не фігурують) крім ютубу))