Home video 8 tb?Нікуя!!! Тут і так зараз відео закриті... Знаєш яку колекцію маю????
Якби не ці відео, то мене б точно додали в робочий чат! І в батьківські чати! Ото де занадто!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Home video 8 tb?Нікуя!!! Тут і так зараз відео закриті... Знаєш яку колекцію маю????
Якби не ці відео, то мене б точно додали в робочий чат! І в батьківські чати! Ото де занадто!!!
А відео так мені закривать...( . )( . )
![]()
![]()
![]()
Нє. Скромно. І в основному тримаю на старому телефоні.... Гіг 6-7 роликами до хвилини.Home video 8 tb?
ЛегкоЩоб можна було блог створити в рамках форуму?![]()
То само собоюТак колектор же
))я напряжена
Сподіваюсь вони по 1 хв з технічних причин приладу для зйомки?А відео так мені закривать...
Нє. Скромно. І в основному тримаю на старому телефоні.... Гіг 6-7 роликами до хвилини.
Деякі Шушаніка бачила)
Там просто за одну хвилину інфа така, що мозку ще тиждень треба, щоб усвідомити побачене і звикнути до нових реалій...Сподіваюсь вони по 1 хв з технічних причин приладу для зйомки?
А не тому що нічого знімати було через хвилину?
Замість твого відео буде картинка:Там просто за одну хвилину інфа така, що мозку ще тиждень треба, щоб усвідомити побачене і звикнути до нових реалій...
Нажаль є без жінок. Вони ще гірші...
Роман, ти змінив свої уподобання?Нажаль є без жінок. Вони ще гірші...
Я ж кажу.... Там відео, які змінюють світогляд, а не орієнтацію...Роман, ти змінив свої уподобання?
Ти точно на буровій працюєшЯ ж кажу.... Там відео, які змінюють світогляд, а не орієнтацію...
Я думав Наталка мене заблоче нах після таких відео) і просила більше не нагадувать про них....
Шушаніка підтверди) там не лгбт, а... Сувора правда життя...
Не хочу я твоєї правди життя. Тримай її в собі.Я ж кажу.... Там відео, які змінюють світогляд, а не орієнтацію...
Я думав Наталка мене заблоче нах після таких відео) і просила більше не нагадувать про них....
А запізно ,процес запущеноНе хочу я твоєї правди життя. Тримай її в собі.
Під спойлер заховаю))Не хочу я твоєї правди життя. Тримай її в собі.
Навіть не відкриваю.Під спойлер заховаю))
під отакий))
"Не гомоєбля, а сурове чоловіче кохання" (с)там не лгбт, а... Сувора правда життя...

Там ніхто нікого не іпе..."Не гомоєбля, а сурове чоловіче кохання" (с)
![]()
Дивлячись з якої сторони...)Я ж кажу.... Там відео, які змінюють світогляд, а не орієнтацію...
Дивлячись з якої сторони...)