Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Читала і ставила реакції,посмішкуЯ не читала))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Читала і ставила реакції,посмішкуЯ не читала))
Приказки і прислів'я трішки різні речіНужно админа поторопить. Прям интересно, что у тебя за матерные пословицы))

Я не помню))Читала і ставила реакції,посмішку
Буду знать))Приказки і прислів'я трішки різні речі![]()
Якщо буде "в тему",то буду писать))Я не помню))
Гугл допоможеТак а толку тебя банить то![]()
ты ж ругаться не умеешь
![]()
Гато, то что я не ругаюсь, не значит, что я матов не знаю. Просто не использую эти слова в своей речи, стараюсь не использовать. А матов я дофигище знаю, если что.Гугл допоможе
Наприклад?Гато, то что я не ругаюсь, не значит, что я матов не знаю. Просто не использую эти слова в своей речи, стараюсь не использовать. А матов я дофигище знаю, если что.
Да щаз))Наприклад?
а з кошечками та собачками можна йому?бо в нього кожного року питомникЗа однієї умови : Тєрєнтію заборонити заливати відео![]()
Згоріла хата, гори й сарай, мать його бериа з кошечками та собачками можна йому?бо в нього кожного року питомник
боюсь представить шо там за видео с кошечками собачкамиа з кошечками та собачками можна йому?бо в нього кожного року питомник
все норм, в минулому році щенята були, в цьому кошенятабоюсь представить шо там за видео с кошечками собачками
Провокує..Да щаз))
Я? Та ніколиПровокує..
Не получится))Провокує..
Кожен розкаже свою історію спочатку,але по новомуТа я чую буде