Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
6 штук)))пффф, в мене сьогодні кредит 7 тільки 5 разів дзвонив, і мілоан з тенго стільки жДоброго дня. В просрочці вже майже 2 роки, в останній час дзвінки припинилися зовсім. А сьогодні-6 штук від різних мфо. Чого це раптом? В кого як з дзвінками?
А скільки Ви вже в просрочці?6 штук)))пффф, в мене сьогодні кредит 7 тільки 5 разів дзвонив, і мілоан з тенго стільки ж
З початку війскового стану. З лютого, березняА скільки Ви вже в просрочці?
Ну тоді зрозуміло, що дзвінки будуть. А тут майже 2 роки, і почали....З початку війскового стану. З лютого, березня
Зараз війсковий стан, і платять їм ще менше людей, ніж до. Тому вони і дістають з усіх шпарин усі договораНу тоді зрозуміло, що дзвінки будуть. А тут майже 2 роки, і почали....
В мене сьогодні наче з ціпка зірвалися, телефон червонийя з січня-лютого у просрочках - так кожен день по 30 звінків, при чому з квітня почали гади!!!!
Ну у меня через три года, во время вп, вспомнили про меня. Стабильно по два звонка в день. От Верокэш и Дельта.Доброго дня. В просрочці вже майже 2 роки, в останній час дзвінки припинилися зовсім. А сьогодні-6 штук від різних мфо. Чого це раптом? В кого як з дзвінками?
Ой, Верокеш, это что-то. Наяривали мне и все знатно, после жалоб в НБУ заткнулись, и написали, что такого клиента у них нет.Ну у меня через три года, во время вп, вспомнили про меня. Стабильно по два звонка в день. От Верокэш и Дельта.
У меня все звонки от мфо идут в спам. Поэтому меня они не напрягают.Ой, Верокеш, это что-то. Наяривали мне и все знатно, после жалоб в НБУ заткнулись, и написали, что такого клиента у них нет.
И у меня, но заглядываю в блок периодически.У меня все звонки от мфо идут в спам. Поэтому меня они не напрягают.
Скільки у вас була просрочка і чи спілкувались з ними ?Мілоан добрались до батьків.
Уже жалоба пішла в НБУ
Теж саме.
Але су......, наярюють всім
МілоанХто саме наярює?
Спілкуюь щодня.Скільки у вас була просрочка і чи спілкувались з ними ?
мене діставали і всіх, кого знайшли. Протягом 1 тижня через день писала скарги в НБУ. Поки немає ніяких дзвінків.Доброго дня. В просрочці вже майже 2 роки, в останній час дзвінки припинилися зовсім. А сьогодні-6 штук від різних мфо. Чого це раптом? В кого як з дзвінками?
у просрочках два з половиною роківДоброго дня. В просрочці вже майже 2 роки, в останній час дзвінки припинилися зовсім. А сьогодні-6 штук від різних мфо. Чого це раптом? В кого як з дзвінками?