Ricowrx
Форумчанин
- Дописи
- 998
- Реакції
- 2325
- Бали
- 5480
Ricowrx не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Умалишенных только в блок и забытьПочалось?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Умалишенных только в блок и забытьПочалось?????
Сколько по времени просрочка и какое тело?Мені пропонують реструктуризацію на 2 місяці
Вони за 2 тижні просрочки ще одне тіло нарахували,а тепер про лояльність заспівали...ну Мені чисто як людині яка звязалася з цими ідіотами цікаво чи були такі які віддавали ім їхні захмарні суми?полный мороз
Удалить, заблокировать, забыть
От і показали лиця ваші близькі... як не дивно, в мене теж єгроші зі всіх маски позривали і найгірше себе проявили батьки чоловіка. Це треба просто пережити, вони ще й криворукі убогі колажі різного роду розсилають по оточенню. Потрібно абстрагуватися і блокувати всіх по максимуму.Сьогодні подзвонили моїй тьоті обозвали по різному гадусть різну і мені і їй наг оворили сказали потфм будуть іншим дзвонити кого найдуть . Вонв сказала мені шо отказуєся од менн шоб я її забула .... чоловік із за моїх кредітів напився свакруха плаче серце болить її і всьо через мене ... так мерзько на душі шо жити нехочеться вобще .
Разослали коллаж с прозьбой о помощи знакомым и дальним знакомым,семье?Ну і прекрасно)
Хіба Є-гроші таке роблять з фото?
Максимум по вайбері родичам можуть скинути
Давно це було?Разослали коллаж с прозьбой о помощи знакомым и дальним знакомым,семье?
Прострочка полтора месяца.Сегодня Утром на Вайбер.Надпись такая"Я ФИО не могу оплатить долги 18799 помогите даже маленькая сумма имеет смысл.Отработаю все обещаю и номера телефонов и фото с паспортом мое...Думаю что дальше теперь делать((Давно це було?
Не реагувати. Перетерпіти...Прострочка полтора месяца.Сегодня Утром на Вайбер.Надпись такая"Я ФИО не могу оплатить долги 18799 помогите даже маленькая сумма имеет смысл.Отработаю все обещаю и номера телефонов и фото с паспортом мое...Думаю что дальше теперь делать((
Злоба берет жутьДавно це було?
Не реагувати. Перетерпіти...
І з посмішкою реагувати на запитання інших)))
Вірю,але не нервуйте. Не показуйте страх... Ви чудова ,гарна жіночка... А не те фото що там!!Злоба берет жуть
Спасибо большое за приятные слова)))Просто не пойму что делать пока что,может тему в разделе создать по ним,авось что-то и посоветуютВірю,але не нервуйте. Не показуйте страх... Ви чудова ,гарна жіночка... А не те фото що там!!
Обнімаю Вас))))
Можете створити свій щоденник.Спасибо большое за приятные слова)))Просто не пойму что делать пока что,может тему в разделе создать по ним,авось что-то и посоветуют
Нічого нового, у мене такий ж був. Це все на що вистачає їхніх убогих мізків. Потім прислали ще п***околаж, головне, родичам не реагувати, хто відгукнеться, того і довбатимуть.Злоба берет жуть
пopнoколаж на вас или семью?Нічого нового, у мене такий ж був. Це все на що вистачає їхніх убогих мізків. Потім прислали ще п***околаж, головне, родичам не реагувати, хто відгукнеться, того і довбатимуть.
На мене, але порозсилали близьким. Хто відреагував у вайбері, тому і почали погрози кидатифотоколаж на вас или семью?
Шось новеньке, в мене такого не було. Але то відразу блокувати потрібно їхПрострочка полтора месяца.Сегодня Утром на Вайбер.Надпись такая"Я ФИО не могу оплатить долги 18799 помогите даже маленькая сумма имеет смысл.Отработаю все обещаю и номера телефонов и фото с паспортом мое...Думаю что дальше теперь делать((
Ви знаєте я вже теж про це думала....А сколько у вас уже просрочка? У меня дней 20 ....пока вроде никому не дозвонились...тоже режим снежинки ...но конечно штрафы у них бешенные ...я тут пробовала писать на телеканалы что б подняли тему коллекторов ,может нам всем дружно начать писать ...
А яка у вас просрочка і яке тіло?І чи сильно доставали?З лютого 2020 почалася просрочка. Телефонували, коректно спілкувалися, потім пропонували реструктуризувати. Потім прийшло повідомлення, що мене продали факторинговій. Потім телефонували і сказали, що в суд подадуть тоді, коли буде сума «сногшібатєльная», а це десь через 2-3 роки. Кароч, жду від них суд. На сьогодні не має ні смс ні дзвінків.
Тіло 10000 грн. Просрочка з лютого цього року і по сьогоднішній день. Доставали не дуже, спочатку були телефонні дзвінки без погроз, потім пару раз намагалися бикувати, але я на їхні провокації не вівся. Потім пройшов час і мене повідомили, що продали факторинговій чи передали. Зараз не дзвонять, не чути їх.А яка у вас просрочка і яке тіло?І чи сильно доставали?