Алгоритм дій Е-гроші

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 360
  • Перегляди Перегляди 30K
полный мороз

Удалить, заблокировать, забыть
Вони за 2 тижні просрочки ще одне тіло нарахували,а тепер про лояльність заспівали...ну Мені чисто як людині яка звязалася з цими ідіотами цікаво чи були такі які віддавали ім їхні захмарні суми?

Сьогодні подзвонили моїй тьоті обозвали по різному гадусть різну і мені і їй наг оворили сказали потфм будуть іншим дзвонити кого найдуть . Вонв сказала мені шо отказуєся од менн шоб я її забула .... чоловік із за моїх кредітів напився свакруха плаче серце болить її і всьо через мене ... так мерзько на душі шо жити нехочеться вобще .
От і показали лиця ваші близькі... як не дивно, в мене теж єгроші зі всіх маски позривали і найгірше себе проявили батьки чоловіка. Це треба просто пережити, вони ще й криворукі убогі колажі різного роду розсилають по оточенню. Потрібно абстрагуватися і блокувати всіх по максимуму.

Прострочка полтора месяца.Сегодня Утром на Вайбер.Надпись такая"Я ФИО не могу оплатить долги 18799 помогите даже маленькая сумма имеет смысл.Отработаю все обещаю и номера телефонов и фото с паспортом мое...Думаю что дальше теперь делать((

Прострочка полтора месяца.Сегодня Утром на Вайбер.Надпись такая"Я ФИО не могу оплатить долги 18799 помогите даже маленькая сумма имеет смысл.Отработаю все обещаю и номера телефонов и фото с паспортом мое...Думаю что дальше теперь делать((
Не реагувати. Перетерпіти...
І з посмішкою реагувати на запитання інших)))

Вкладення

• IMG_7864.webp
    IMG_7864.webp
    31 Кб · Перегляди: 86
Вірю,але не нервуйте. Не показуйте страх... Ви чудова ,гарна жіночка... А не те фото що там!!
Обнімаю Вас))))
Спасибо большое за приятные слова)))Просто не пойму что делать пока что,может тему в разделе создать по ним,авось что-то и посоветуют

Спасибо большое за приятные слова)))Просто не пойму что делать пока что,может тему в разделе создать по ним,авось что-то и посоветуют
Можете створити свій щоденник.
Не обов'язково тему,бо їх уже достатньо і порад багато.

Злоба берет жуть
Нічого нового, у мене такий ж був. Це все на що вистачає їхніх убогих мізків. Потім прислали ще п***околаж, головне, родичам не реагувати, хто відгукнеться, того і довбатимуть.

Нічого нового, у мене такий ж був. Це все на що вистачає їхніх убогих мізків. Потім прислали ще п***околаж, головне, родичам не реагувати, хто відгукнеться, того і довбатимуть.
пopнoколаж на вас или семью?

З лютого 2020 почалася просрочка. Телефонували, коректно спілкувалися, потім пропонували реструктуризувати. Потім прийшло повідомлення, що мене продали факторинговій. Потім телефонували і сказали, що в суд подадуть тоді, коли буде сума «сногшібатєльная», а це десь через 2-3 роки. Кароч, жду від них суд. На сьогодні не має ні смс ні дзвінків.

Шось новеньке, в мене такого не було. Але то відразу блокувати потрібно їх

А сколько у вас уже просрочка? У меня дней 20 ....пока вроде никому не дозвонились...тоже режим снежинки ...но конечно штрафы у них бешенные ...я тут пробовала писать на телеканалы что б подняли тему коллекторов ,может нам всем дружно начать писать ...
Ви знаєте я вже теж про це думала....
ВиQUOTE="Yana9, post: 300309, member: 7044"]
На каком основании. Начитавшись историй людей на форумве у меня сложилось впечатление что у мфо к каждому индивидуальный подход:). Все зависит от реакции людей на их подход. Просто столкнувшись с проблемой мфо и, повторюсь, почитав на форуме о методах работы мфо, я для для себя выработала определенный алгоритм действий. Я не хочу сидеть ждать. Не хочу прийдя в суд или в полицию, чтобы меня спрашивали, а что вы сделали что бы изменить ситуацию. Режим❄ ни к делу ни к заявлению не пришьешь. Хотя, признаю, он очень помогает в психологическом плане. Поэтому я работаю на упреждение. Сработает -ок. Не сработет - буду думать ещё какую пакость им сделать. Все равно для суда нужна доказательная база и аргументы. А не предоставление информации это тоже нарушение закона. Буду собирать на них компромат.:)Роль жертвы не для меня. Так что, это у меня к ним индивидуальный подход:)
[/QUOTE]
В чому суть вашого компромату на них???ви обіцяєте ім заплатити??????в чому секрет

З лютого 2020 почалася просрочка. Телефонували, коректно спілкувалися, потім пропонували реструктуризувати. Потім прийшло повідомлення, що мене продали факторинговій. Потім телефонували і сказали, що в суд подадуть тоді, коли буде сума «сногшібатєльная», а це десь через 2-3 роки. Кароч, жду від них суд. На сьогодні не має ні смс ні дзвінків.
А яка у вас просрочка і яке тіло?І чи сильно доставали?

А яка у вас просрочка і яке тіло?І чи сильно доставали?
Тіло 10000 грн. Просрочка з лютого цього року і по сьогоднішній день. Доставали не дуже, спочатку були телефонні дзвінки без погроз, потім пару раз намагалися бикувати, але я на їхні провокації не вівся. Потім пройшов час і мене повідомили, що продали факторинговій чи передали. Зараз не дзвонять, не чути їх.

Назад
Угорі