AlexCredit. Списание. Заплатить, или обманут?

• Автор теми Автор теми SneikUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго вечора.Моя знайома домовилася на рестрктуризацію оплатила гарантійку обіцяли вислати і вона ща них забула.Сьогодні прийшла смс що в вас 126 днів просрочки тіло яке брала і 20.000 відсотки дозвонитися нереально до них цілий день .Що робити їй в такій ситуації.

Доброго вечора.Моя знайома домовилася на рестрктуризацію оплатила гарантійку обіцяли вислати і вона ща них забула.Сьогодні прийшла смс що в вас 126 днів просрочки тіло яке брала і 20.000 відсотки дозвонитися нереально до них цілий день .Що робити їй в такій ситуації.
Теперь или к нам в компашку)или дозваниваться в надежде что решится все хорошо :dntknw:

І що дивно за ці дні ніразу не

Теперь или к нам в компашку)или дозваниваться в надежде что решится все хорошо :dntknw:
Блін але ніразу за ці дні не дз.до неї

І що дивно за ці дні ніразу не

Блін але ніразу за ці дні не дз.до неї
Не буду читать морали о гарантийках на почту. Хр.н знает, или ждали пока сумма набежит или тупанули что-то,в любом случае нужно общаться! В кабинет пробовала зайти?

Добрый день, нужен совет, вот пришла смс что могу закрыть только тело от АлексКар едит, типа акция там до какого то числа,
Нужен совет заплатить, или они обмануют?
Ну суть втом что переживаю чтобы не было так чтобы я заплатил за тело, а они кредит не закрыли... кто то сталкивался с этим вообше?)
Алексы ещё те звиздуны.Требуйте гарантийку.

Не буду читать морали о гарантийках на почту. Хр.н знает, или ждали пока сумма набежит или тупанули что-то,в любом случае нужно общаться! В кабинет пробовала зайти?
Так в кабінеті є тіло з процентами

В мене з ними була ситуація, що в особистому кабінеті змінили суму на ту, яку домовилися, а через дві години мені зателефонувало одне чм0 і почало погрожувати, вимагати повну оплату, зайшов в кабінет, сума вже стояла інша, більша. Після цього я їм нічого не платив, а гарантійне мені так і не надіслали. Так що, вирішуйте самі, чи потрібно Вам з ними зв’язуватися, я маю на увазі платити.

Мне тоже закрыли, чуть-чуть больше тела заплатил.... в личном кабинете была сума указана на закрытие)))

А мне с ними повезло, оформили реструктуризацию на тело +процент до просрочки. Выплатила досрочно. Договор закрыт. Как будет дальше не знаю, надеюсь не передумают? все справки есть на электронной почте. Гарантийку изначально не брала

А мне с ними повезло, оформили реструктуризацию на тело +процент до просрочки. Выплатила досрочно. Договор закрыт. Как будет дальше не знаю, надеюсь не передумают? все справки есть на электронной почте. Гарантийку изначально не брала
Точно также закрыл, мне реструктуризацию... ну больше ждал адекватную сумму... так и закрыл)))

Добрый день, нужен совет, вот пришла смс что могу закрыть только тело от АлексКар едит, типа акция там до какого то числа,
Ну суть втом что переживаю чтобы не было так чтобы я заплатил за тело, а они кредит не закрыли... кто то сталкивался с этим вообше?)
Мне прислали смс об Акции, я зашла в личный кабинет и сумма была с учетом Акции. Так что я заплатила тело кредита и все. На этом мы распрощались

Яке було тіло кредиту і скільки часу пройшло?
Мне прислали смс об Акции, я зашла в личный кабинет и сумма была с учетом Акции. Так что я заплатила тело кредита и все. На этом мы распрощались
Скільки часу чекати?

ну у меня по реструкторизации чуть не кинули , спасло то что были скриншоты переписки и ЛК а так бы ....

Я тоже так закрываю по реструктуризации, все в порядке,тоже сумма плюс процент

Назад
Угорі