Takernata
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3351
- Реакції
- 10231
- Бали
- 6000
Takernata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Особисто в мене з ними суд ще не закінчився))З Алексами?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Особисто в мене з ними суд ще не закінчився))З Алексами?
і так добре))Ніяк. Давно про них забув і вони про мене.
у меня нет зарплаты оффициальнойПиПец. Это теперь у вас будут 20 % с зарплаты высчитывать?

Ну я не тішусь занадто ілюзіями... будуть спроби - будем рішати в судовому порядку. Якось так. Не інакше.і так добре))
Я думав, що є вже якийсь результат. Вони в моїй обоймі теж є.)))Особисто в мене з ними суд ще не закінчився))
Гоните в шею и бегите от него без оглядкида, подали иск, юрист у шоке
шо делать, не знает, говорит, лучше б я не пролонгировала
а якщо тіло запропонує хтось??Ну я не тішусь занадто ілюзіями... будуть спроби - будем рішати в судовому порядку. Якось так. Не інакше.
На судовій владі по Алексах поки що тільки одну справу бачила, що на користь позичальника)) все решта задоволені позови повністю)) треба воювати))да, подали иск, юрист у шоке
Тримайтесь, удачі вам))Я думав, що є вже якийсь результат. Вони в моїй обоймі теж є.)))
В мене теж)))В мене подали на два тіла)) прям тішусь))
Ви думаєте за три роки протермінувань по кучі шараг ніхто не пропонував ?а якщо тіло запропонує хтось??
да, подали иск, юрист у шоке
ага, почув вас)))))))))))))))))))Ви думаєте за три роки протермінувань по кучі шараг ніхто не пропонував ?
Навіть за півтіла...
В мене "релігія" не дозволяє.
а вы конечно не соглашались на изменяемую в одностороннем порядке процентную ставку...а это было 25/11/2019 договор почему то продлили аж до 21/06/2020 и соответственно проценты 1,7% месяц, а остальные месяцы по 3%
надо глянуть...вряд ли всё так плохоНа судовій владі по Алексах поки що тільки одну справу бачила, що на користь позичальника)) все решта задоволені позови повністю))
Подивіться)) може ви краще знайдете чим порадувати)) я все ж не такий спец, як ви?а вы конечно не соглашались на изменяемую в одностороннем порядке процентную ставку...
надо глянуть...вряд ли всё так плохо
Дякую вам.На судовій владі по Алексах поки що тільки одну справу бачила, що на користь позичальника)) все решта задоволені позови повністю)) треба воювати))
Теж шкодую, що пролонгувала)) але всерівно не збираюсь нічого визнавати))
Тримайтесь, удачі вам))
есть несколько нормальных...ну и они в апелляцию ходят..но сами же сказали - треба воюватиПодивіться)) може ви краще знайдете чим порадувати))
Треба дивитись не тільки рішення, а ще, захищався відповідач чи ні.Подивіться)) може ви краще знайдете чим порадувати)) я все ж не такий спец, як ви?