Альфа банк и выездные группы

• Автор теми Автор теми Улька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 8K
Всетаки до банків якось серйозніше відношусь тому і хандрю.?
І на роботу звонили сьогодні, лишали той же контактний номер(це якраз і напрягає плітки по роботі підуть)

Как опытный пользователь Альфа банка скажу следующее. Полгода просрочки. Как попугаи каждый день звонят. И каждый день разные версии: выезд, реструктуризация продажа и т.п все что угодно только не суд. Общаются культурно но одно и тоже каждый день. Пока никаких телодвижений с их стороны

Это кто такое предлагает звонари?
У моего брата уже 2 года прострочки в Альфа. У него была карта Эко от них на 10000.Сначала звонили,пугали, даже реструктуризацию сделали.. Звонили всем родственникам. Сейчас Альфа вообще не звонит, тишина пока полнейшая уже целый год.
У моего брата уже 2 года прострочки в Альфа. У него была карта Эко от них на 10000.Сначала звонили,пугали, даже реструктуризацию сделали.. Звонили всем родственникам. Сейчас Альфа вообще не звонит, тишина пока полнейшая уже целый год.
Никто не приезжал, только банковский посыльный письма от них в почту бросал. Хотя тоже пугали выездами и т.д.

У меня в альфа кредит на 8000тело,больше 2х лет просрочка,сделали исполнительную надпись нотариуса.Как-то так.

Вот,что пишут..
Как они могут навредить .??

Вкладення

• Screenshot_2019-07-11-15-31-34-936_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-07-11-15-31-34-936_com.android.mms.webp
    44.7 Кб · Перегляди: 90
Сьогодні прийшло 3 повідомлення, озадачили?

Вкладення

• wp_ss_20190711_0002.webp
    wp_ss_20190711_0002.webp
    14.4 Кб · Перегляди: 87
  • wp_ss_20190711_0003.webp
    wp_ss_20190711_0003.webp
    26.3 Кб · Перегляди: 71
  • wp_ss_20190711_0001.webp
    wp_ss_20190711_0001.webp
    16.5 Кб · Перегляди: 66
передадут коллекторам, а те будут штормить.... меня и дельта и укрборг.... но настойчивые укрборг
Жесть за 27 дней просрочки
Сьогодні прийшло 3 повідомлення, озадачили?
У вас много просрочки?

Альфа,банк достал в корень,
Говорю что проплачу в конце месяца с текущим платижом.А они угрожают ,что напишут в соц сети .
Сегодня выходной звонки идут без конца,и края.не беру трубку ,то начали контактному лицу выносить мозг,и названивать.сегодня рекорд по звонкам 14раз.,,,охренели в корень..

А в когось було таке, що срок до якого ви повинні закрити кредит повністю вийшов, а кредит ще не закритий?

Останнє редагування модератором:
Альфа,банк достал в корень,
Говорю что проплачу в конце месяца с текущим платижом.А они угрожают ,что напишут в соц сети .
Сегодня выходной звонки идут без конца,и края.не беру трубку ,то начали контактному лицу выносить мозг,и названивать.сегодня рекорд по звонкам 14раз.,,,охренели в корень..
А менi такi сволочi звонили, що ïх легко можна прирiвняти до МФОшникiв(Альфа)я б не подумала,що в банках працюють также *****!!! Грубiяни, перезвонили всим знайомим(знайшли номера навiть тих людей, з яркими я просто вiтаюся i не бiльше) А це вже один з кредитiв продали коллекторам, а по iншому сьогоднi телефонували, сказали, що приïде представник банку спiлкуватись зi мною i сусiдами!!! Я спокiйно сказала,що вдома завжди(бо я в декретi) I ïх чекатиму, Але дату вона менi вiзиту не назвала, а що з третiм кредитом ïхнiм, ще не знаю((((
А менi такi сволочi звонили, що ïх легко можна прирiвняти до МФОшникiв(Альфа)я б не подумала,що в банках працюють также *****!!! Грубiяни, перезвонили всим знайомим(знайшли номера навiть тих людей, з яркими я просто вiтаюся i не бiльше) А це вже один з кредитiв продали коллекторам, а по iншому сьогоднi телефонували, сказали, що приïде представник банку спiлкуватись зi мною i сусiдами!!! Я спокiйно сказала,що вдома завжди(бо я в декретi) I ïх чекатиму, Але дату вона менi вiзиту не назвала, а що з третiм кредитом ïхнiм, ще не знаю((((
I до речi, на Вайбер кидали моэ фото з проханням о допомозi!Що я набралась кредитiв i щоб друзi допомогли!!!Понрожували, що це фото з текстом викладуть в соц.сэть(((

I до речi, на Вайбер кидали моэ фото з проханням о допомозi!Що я набралась кредитiв i щоб друзi допомогли!!!Понрожували, що це фото з текстом викладуть в соц.сэть(((
А кому на вайбер они бросают фото,вам!..

Мені теж кидали фото з проханням про допомогу, сказали, що закинуть в групу села. Я не повірила ,а потім сварилась з одним бидлом у вайбері, і вирішила зайти в групу. Під трьома постами було залишене це ж фото, де я прошу про допомогу.

Мені теж кидали фото з проханням про допомогу, сказали, що закинуть в групу села. Я не повірила ,а потім сварилась з одним бидлом у вайбері, і вирішила зайти в групу. Під трьома постами було залишене це ж фото, де я прошу про допомогу.
А фото откуда взяты?
А фото откуда взяты?
Или паспорта

Назад
Угорі