John
Форумчанин
- Дописи
- 161
- Реакції
- 31
- Бали
- 3625
John не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
mish123456, это сколько у вас просрочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
аналогичноА на меня надпись сделали![]()
![]()
![]()
Переведіть.Нічого не ясно?Зірок на гарячу помогаєт? Серпня отже фото прислали на вайбер контактиым,что в соц сетях разошлют, моя закрыта страница. Пока терплю.
ой, кошмар. коллаж прислали контактным написали, что разошлют в соцсетяхПереведіть.Нічого не ясно?
А вот у меня технический вопрос. Если я потеряла симку , к которой было привязано приложение и потом сам телефон тоже умер ( пользуюсь уже другим телефоном и другой симкой) , банк всё равно уже имеет у себя мой список контактов?Доброго дня!
У моєму випадку (кредитка 45К + споживчий кредит 30К ) створюють групи у вайбері і додають інших осіб. У групу кидають моє фото із великим написом "Боржник".
Наскільки я розумію, контакти вони отримують своїм додатком у мобільному телефоні. Хоча я не пам"ятаю, щоб я надавав дозвіл доступу до телефонної книги.
Навіть був такий цікавий кейс, створили групу у якій була дружина її мама і бабуся. Дружина теж клієнт банку із встановленним моб. додатком.
Раджу всім видалити мобільний додаток цього банку, або якщо є необхідність, то ставте його в "Захищену папку" яка є в телефонах Самсунг із окремим обліковим записом google (щоб не синхронізувались контакти основго акаунту).
Закройте соц сетиА скажите, Альфа банк пишет в соц сетях про долги? У кого-то было уже такое?
Или просто звонками ограничиваются?
Важко сказати, якщо ви не надавали дозвіл доступу до контактів, то не повинні.А вот у меня технический вопрос. Если я потеряла симку , к которой было привязано приложение и потом сам телефон тоже умер ( пользуюсь уже другим телефоном и другой симкой) , банк всё равно уже имеет у себя мой список контактов?
Я там давно не живу , квартира продана.Важко сказати, якщо ви не надавали дозвіл доступу до контактів, то не повинні.
Технічно цілком можливо дізнатися хто ще проживає за вашою адресою реєстрації (діти, батьки) або в сусідніх квартирах (наприклад, за найближчими номерами). Ці дані гуляють і коштують відносно недорго для фін установ.
але у співробітників колцентру схема спілкування досит примітивна: вони кажуть, що саме ви дали їм контакти ваших сусідів/родичів.Я там давно не живу , квартира продана.