Альфа банк поширює особисту інформацію

Не имеют они никакого права кому попало распространять информацию, составляющую банковскую тайну, за это даже уголовная ответственность предусмотрена. Но это по закону, а не по беспределу.

Не имеют они никакого права кому попало распространять информацию, составляющую банковскую тайну, за это даже уголовная ответственность предусмотрена. Но это по закону, а не по беспределу.
В нашій країні закони я не знаю для кого пишуться,бо якщо я дзвоню в НБУ а мені там доказують що банк має право дізнаватися,змінювати,надавати та поширювати мою особисту інформацію третім особам які як вважає банк можуть мене знати...то я справді не знаю як з ними боротися...хай в суд подають...бо я їм ні копійки не заплачу за таке ставлення

Бусінка2395, клас я тоже вже достали вони після того як зацепили моє самонайдороще в житті моїх діток. То неполучать не копійки.

У меня 4 месяца просрочка.Звонят ,угрожают что приедут и будут изымать имущество,угрожают что заберут все ,требуют чтоб дала контакты работы и родителей.Кто-то сталкивался с таким,что делать ?

У меня 4 месяца просрочка.Звонят ,угрожают что приедут и будут изымать имущество,угрожают что заберут все ,требуют чтоб дала контакты работы и родителей.Кто-то сталкивался с таким,что делать ?
Если приедут- подготовить мусор который надо вынести, контакты можно дать их же отделений, пусть пообщаються. А на самом деле никто приезжать не собирается, контакты лучше не разглашать.

Ану друзі підкажіть будь ласка,то вже може готуватимуть позов до суду?прострочка 60 днів, може трішки більше

Вкладення

• IMG_20201121_164820.webp
    IMG_20201121_164820.webp
    30.4 Кб · Перегляди: 42
Ану друзі підкажіть будь ласка,то вже може готуватимуть позов до суду?прострочка 60 днів, може трішки більше
3.14здёж галдёж и провокация,выманивают на связь
Морожусь от них уже с февраля,пугалки и свистоперделки больше ничего,кому "продали/перепродали" :ahaha:

У меня 8000 по карте с марта в просрочках,звонили пока не сменил номер (сказал им что мне Зеля разрешил не платить пока карантин,и что могут мне штраф впаять если хотят,на что они сказали что не могут))) звонили жене у неё зарплатная альфа,она сказала что развелась, и вначале алименты а потом они :ahaha:
Больше я о них не слышал)))

Отже така в мене склалася ситуація,маю реструктуризований кредит на 80 000 в Альфі,4 місяці все платила вчасно без проблем,поїхала за кордон на роботу оскільки на час карантину в нашій країні нереально знайти роботу...2 місяці не було мене...приїхала,як виявляється Альфа придурки обдзвонили всіх моїх родичів кого могли знайти і розповіли їм все,коли брала кредит,на яку суму,ще й зробили всіх моїми поручителями... більше того , подзвонили якимось невідомим особам( чи це може було підставне лице) приїхав до мене невідомий мужик (мене на той момент ще вдома не було,розповідали Свекри) почав нести нісенітниці всякі і теж доказував що я їх з дружиною зробила поручителями.Цікаво звідки він дізнався де я живу і за кредит? Одним словом коли я подзвонила в банк то мені сказав якийсь дибіл що вони не тільки дзвонитимуть а й приїжджатимуть....от все бажання платити їм зникло,може хтось стикався з таким ставленням, порадьте будь ласка,як поступати в даній ситуації
По-перше це ж потрібно бути дібілами, щоб вірити словам про то, що Ви когось зробили поручителями. Поручителем не можна зробити без чієїсь згоди і без нотаріального посвідчення - все інше, то філька!

По-друге взагалі на них не реагувати і сусідам, родичам розповісти, що то мошеніки, бо нормальні компанії йдуть до суду, а не ходять по під хатами, а тим більше телефонують)))

По-третє, просто відслідковуйте себе в реєстрі боржників та на судовій владі і будете вирішувати проблеми по мірі їх надходження. Зараз не має приводу суєтитися;)

А у меня у них тогда ещё в далёком 2006 был долларовый кредит,незнаю что и как,если сейчас перевести те деньги на доллары+%,пени,штрафы,госпАди,легче себя банкротом признать,смешно

Це би було як мінімум не логічно, якщо не сказати - безглуздо... З їхнього боку.
Їм що від вас потрібно ? Вірно - гроші ... і чим більше, тим краще.
Нехай обростете відсотками по саме "ФЕ" і от лишень тоді вони будуть намагатися вас "взути" по-повній... звісно якщо зможуть.
Тобто, простіше : на такому терміні вам абсолютно нічого не загрожує, окрім телефонної білліберди і можливо пізніше листів.

Це би було як мінімум не логічно, якщо не сказати - безглуздо... З їхнього боку.
Їм що від вас потрібно ? Вірно - гроші ... і чим більше, тим краще.
Нехай обростете відсотками по саме "ФЕ" і от лишень тоді вони будуть намагатися вас "взути" по-повній... звісно якщо зможуть.
Тобто, простіше : на такому терміні вам абсолютно нічого не загрожує, окрім телефонної білліберди і можливо пізніше листів.
Дякую вам,мої хороші ? бо я зараз в Польщі,тому й переживаю,грозилися приїхати але ще не приїжджали,я всіх попередила що можуть якісь аферюги лякати,то мої не звертають увагу...але ті повідомлення в непотрібний момент трохи з колії вибивають?

Дякую вам,мої хороші ? бо я зараз в Польщі,тому й переживаю,грозилися приїхати але ще не приїжджали,я всіх попередила що можуть якісь аферюги лякати,то мої не звертають увагу...але ті повідомлення в непотрібний момент трохи з колії вибивають?
Не переживайте і займайтеся покращенням свого добробуту !
Це в рази важливіше від цих "недопогроз" ... Нічого вони не зроблять а ні вам а ні вашим рідним тим більше...
А буде час і бажання підкріплене можливостями - от тоді й вирішите це безглуздя.

Ой не знаю готуватися до приїзду чи як... сьогодні подзвонила пані і сказала що в мене велика сума боргу і банк його ж не пробачить тому чекайте групу...відгукніться будь ласка ті в кого кредит в Альфі більше 50К,як у вас справи? скільки прострочки і чи дійсно приїжджають?
У меня 50к над плюс кредитки 25 и 5.Почти год мороза.Пока отдали калам на прозвон.Калы мечтают 100+ увидеть))) Мечтатели.

Назад
Угорі