Альфа банк поширює особисту інформацію

Да правильно

Я бы не советовала, а вообще тело большое? И сумма процентов какая? Там с этой рс, такая опа реально для людей, и чем больше долг тем она банку выгодней, но не клиенту. А вообще они сами ее предлодат, у них план на них
Ще хочу у вас спитати чи їздить Альфа банк по місцю проживання і роботи,бо знаю що Привати їздять...і прийшло повідомлення на вайбер що приїдуть ???

Це в мене із просрочкою.
Много они хотят
Ще хочу у вас спитати чи їздить Альфа банк по місцю проживання і роботи,бо знаю що Привати їздять...і прийшло повідомлення на вайбер що приїдуть ???
На сколько мне известно, то нет, просто пугалка, но если большой долг мало ли, там типа у них есть дяди в костюмах))))) про них слышала но не видела))))максимум это наклейки на дверях типа такого

Много они хотят

На сколько мне известно, то нет, просто пугалка, но если большой долг мало ли, там типа у них есть дяди в костюмах))))) про них слышала но не видела))))максимум это наклейки на дверях типа такого
Ну при моїх 80К то можна їх чекати напевно... сьогодні був дзвінок від банку...55 днів прострочення...хотіли мене злякати,довела дівчинку що вона зі словами " я бачу що ви не налаштовані зараз на діалог ми зателефонуємо пізніше" вибила,я перезвонювала щоб знову з Софією з'єднали...то мені сказали що такої в них немає?

Ну при моїх 80К то можна їх чекати напевно... сьогодні був дзвінок від банку...55 днів прострочення...хотіли мене злякати,довела дівчинку що вона зі словами " я бачу що ви не налаштовані зараз на діалог ми зателефонуємо пізніше" вибила,я перезвонювала щоб знову з Софією з'єднали...то мені сказали що такої в них немає?
)))))))), даже если они придут то как нам говорили они очень вежливые, и просто оставляют наклейки, но так же когда то был суд с ними, о том что испортили имущество этими наклейками)))) опять таки это то что нам рассказывали

)))))))), даже если они придут то как нам говорили они очень вежливые, и просто оставляют наклейки, но так же когда то был суд с ними, о том что испортили имущество этими наклейками)))) опять таки это то что нам рассказывали
Ой не знаю готуватися до приїзду чи як... сьогодні подзвонила пані і сказала що в мене велика сума боргу і банк його ж не пробачить тому чекайте групу...відгукніться будь ласка ті в кого кредит в Альфі більше 50К,як у вас справи? скільки прострочки і чи дійсно приїжджають?

Ой не знаю готуватися до приїзду чи як... сьогодні подзвонила пані і сказала що в мене велика сума боргу і банк його ж не пробачить тому чекайте групу...відгукніться будь ласка ті в кого кредит в Альфі більше 50К,як у вас справи? скільки прострочки і чи дійсно приїжджають?
Вечер добрый. Не переживайте вы так. Около 100к у меня в альфе, никого не видел и давно не слышал, просрочки с марта как корона пришла.письма только присылают теперь, но странно что письма как от МФО, просто бумажки без смысла и без печатей

Вечер добрый. Не переживайте вы так. Около 100к у меня в альфе, никого не видел и давно не слышал, просрочки с марта как корона пришла.письма только присылают теперь, но странно что письма как от МФО, просто бумажки без смысла и без печатей
Дякую ?

Так?,розказали с*ки геть усе,коли брала, скільки винна... наскільки я знаю то не мають права розповідати таку інформацію,а може помиляюся
Не имеют права, можете жалобу оставить,потом встык получит тот кто рассказал, они когда ляпнут лишнее потом сидят и молятся чтобы жалобу не оставили, а то премии лишаться

Т
Не имеют права, можете жалобу оставить,потом встык получит тот кто рассказал, они когда ляпнут лишнее потом сидят и молятся чтобы жалобу не оставили, а то премии лишаться
Та хочу на урядову написати...але хайно ще з тіткою зідзвонюся,чи не записала вона раптом розмову з ними

Работала в альфе... не смогла грубить людям и нести бред с угрозами...общалась со всеми вежливо, меня уволили....кому интересно могу рассказать есл что интересует
а по кредиткам что? от каких сумм тела подают в суд, делают надпись?

А где жалобу можно оставить? И как они информацию ищут?

а по кредиткам что? от каких сумм тела подают в суд, делают надпись?
Тут все индивидуально на самом деле, если трубки берете то 180 дней будут вас долбать, если нет то в коллекторку раньше отдают. Грозили постоянно, это как типа рычаг давления был
А где жалобу можно оставить? И как они информацию ищут?
Я так понимаю на нацбанк жалобы, все точки прикосновения по родственникам через спец программу, или соц сети, интернет. Лопатят все соцсети

Nekoffe, а родственников понаходили?
Могут наяривать контактному лицу, чей телефон был указан. Насчёт родственников не знаю, у меня и у отца (правда в разных городах) были кредиты в альфе, но альфа нарявает только супруге(т. к. указал её номер).

Отже,зверталася я на урядову лінію...мою скаргу з приводу того що Альфа поширює інформацію не захотіли фіксувати. Перенаправили на гарячу лінію НБУ,а там сказали що банк має право, якщо є заборгованість,знаходити,зберігати та розповсюджувати мою інформацію доки я не погашу заборгованість...тобто виходить що банк робить що йому задумається і покарання ніякого не буде з цього приводу...скаргу не зафіксували просто порадили сплатити заборгованість і більше не зв'язуватися з даним банком... абсурд?

Назад
Угорі