Активность шараг

• Автор теми Автор теми Dionis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Veroni4ka,
не поверите, мне сон сегодня такой снился, как по мосту чз Днепр бегут люди и кричат что на правом и налевом берегу страшные пожары, это горят фирмы выдающие деньги в долг
Оффтоп
Гарні сни вам сняться! Буду сподіватись, що вони здійсняться!)))

От в мене сьогодні дійсно активізувались.
За останній період було максимум до 3 дзвінків.
Сьогодні вже "рекорд" побито - ажжж 4 ( на даний момент, але ще не вечір ) :sarcastic::sarcastic::sarcastic:

От в мене сьогодні дійсно активізувались.
За останній період було максимум до 3 дзвінків.
Сьогодні вже "рекорд" побито - ажжж 4 ( на даний момент, але ще не вечір ) :sarcastic::sarcastic::sarcastic:
В мене вчора було 42... Я не розумію, з чим це пов'язано.

Звонков очень много стало , ?

А я вторую неделю на автодозвоне, так что хз кто там активировался)))) но то старый тел))) так заглядую иногда, т.к. за мамой скучаю(

Так тішилась що вчора було три дзвінка, а нє) сьогодні кредит кафе почало наярювати і до директора і до родичів, і на вайбер! І від інших шараг теж дзвінків хватало...Ех..а я то думала що мене потрохи забувають....

Так тішилась що вчора було три дзвінка, а нє) сьогодні кредит кафе почало наярювати і до директора і до родичів, і на вайбер! І від інших шараг теж дзвінків хватало...Ех..а я то думала що мене потрохи забувають....
Забудуть ,а я тебе чекаю)))))

Ну...тут ситуация такая, что может и правда закон поднапряг и они получили указание звонить всем и максимально больше денег выбить!или просто попали в список на обзвон)
А что за закон.чтото пропустила интересное

19 разны номеров , звонков 80 уже , что за пожар ?

Щось вони взагалі як з ланца зірвалися))!вчора, позавчора. Трезвонять і трезвонять. Історії цікаві зовсім іншим людям розповідають про мене. Ну от чого домагаються? Аж сам дивуюся їх видумці. Такі фантазії та в розумне русло))

В мене 0 дзвінків цілий день було сьогодні)) І тут ,як тільки скористалась послугою приват- терміналу і опаа!! моментально дзвіночок))) а згодом і смс - я така погана, не виходжу на звязок)))

а я их не считаю. пусть звонят. поxep. уже по номеру видно что они звонят. наверно комплектом на рынке берут

В мене вчора було 42... Я не розумію, з чим це пов'язано.
В мене вже 10 (для когось це звісно - лише), проте в мене так багато давно не було.
Теж чув від людей які мають банківські кредити, що сьогодні врази збільшились дзвінки.
І не кінець місяця ніби ще ... щось таки спонукає і мотивує їх на таку активність.
Надіюсь - що відчули десь, що скоро їм хвіст притиснуть!

В мене вже 10 (для когось це звісно - лише), проте в мене так багато давно не було.
Теж чув від людей які мають банківські кредити, що сьогодні врази збільшились дзвінки.
І не кінець місяця ніби ще ... щось таки спонукає і мотивує їх на таку активність.
Надіюсь - що відчули десь, що скоро їм хвіст притиснуть!
Щоб їм не тільки хвіст притисли, а все те, що знаходиться в районі тазової кістки...

Так смс вообще безобидные...на звонки я не отвечаю, просто в конце дня смотрю на их кол-во)А вчера даже на работу некоторые начали звонить ...Наверное я перехожу на новый уровень?
Это какая у вас просрочка? И в какой компании??

У меня их много....20 штук,просрочка на втором месяце, с начала сентября перестал продлевать..т.к денег банально не хватало на все!
Все звонят и пишут.
Это еще сотрудники мфо делают или передали в коллекторские компании уже?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі