Акція "заплатіть тіло кредиту і ми спишемо вам всі штрафи"

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня , шановне товариство) хотілося би дізнатися коли і яке МФО пропонує таку акцію? Можете поділитися з вашого досвіду)

Mariana9720, не поверите но шановне панство, уже 10500 раз описывали такие сообщения, рассказывали про все МФО которые могут так написать, рассказывали через сколько времени, указывали все остальное, только чуточку времени потратить и почитать статейки на нашем форуме...

Mariana9720, не поверите но шановне панство, уже 10500 раз описывали такие сообщения, рассказывали про все МФО которые могут так написать, рассказывали через сколько времени, указывали все остальное, только чуточку времени потратить и почитать статейки на нашем форуме...
Ну можна статистику зробити для всіх, щоб новачки знали що і до чого)

Ну можна статистику зробити для всіх, щоб новачки знали що і до чого)
У кожного по різному, а щоб новачки знали шо і до чого, їм бажано по кожному своєму мфо теми почитати)
Не лінуйтесь - часу купа!

Через 11 месяцев по телам прошлась все списали радовались как дети,а в 10 месяцев стояли на своём фантазии свои хотели воплотить в жизнь

Доброго дня , шановне товариство) хотілося би дізнатися коли і яке МФО пропонує таку акцію? Можете поділитися з вашого досвіду)
Укрпозика через 1.1.5 місяця і гарантійний лист теж надають

Укрпозика через 1.1.5 місяця і гарантійний лист теж надають
Сколько они могут предлогать только за тело?? У меня и укрпозыка и динеро уже больше 40 дней почти каждый день получаю смс оплатить только тело но на долго ли ? Сколько они предлагают

Сколько они могут предлогать только за тело?? У меня и укрпозыка и динеро уже больше 40 дней почти каждый день получаю смс оплатить только тело но на долго ли ? Сколько они предлагают
У меня уже три раза было

Добрий вечірВ мене є такі мфо де я зовсім не робила пролонгацій,просрочка більше року.Були звінки,пісьма,смс.зараз все в чорному списку не спілкуюсь.Як вони можуть ще діяти.

Після великої кількості пролонгацій що були, мені їх тіло і півтіла геть не цікаво....

Назад
Угорі