Акція до Великодня

• Автор теми Автор теми Sku4nojitvozmikredit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 694

Sku4nojitvozmikredit

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
8
Sku4nojitvozmikredit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пропонують закрити за тіло
Як правильно зробити все так щоб не обманули
Бо паралельно на вайбер писала пані звідси ж хоче 19

Вкладення

• IMG-cf7fde6e2b19f0c07b0be2c91d91aac4-V.webp
    IMG-cf7fde6e2b19f0c07b0be2c91d91aac4-V.webp
    17.5 Кб · Перегляди: 104
Дякую
А можуть відмовлятися?
Що тоді?
Ага, как девушка оплатила финфорсу по гарантийке, а они ИП открыли через Дорошкевич)
Що тоді робити?

І, що тепер навіть гарантійний лист не є гарантом?
Она никогда и не была гарантом, что скрины ЛК сделать, что по бумажной гарантийке платить - тоже самое как по мне, сумму в ЛК менять - может и безопасней даже.

А я бы вообще не советовала закрывать. Жили же вы с долгами до этого момента? И еще проживёте. Неизвестно на сколько этот карантин затянется и какие последствия принесёт. А сараи вас и к лику святых пообещают причислить, что не помешает им открыть после оплаты ИП

Оплатіть мені,а я Вам довідку про закриття намалюю.Якщо хочте,то можу Вам навіть гарантійного листа намалювати.
Сегодня тоже самое смс пришло, оплатить тело кредита до 17.04 от Талиона +
І всі достали з гаманців по ... штук і побігли платити,бо вони ж типу класні акцію пропонують.Ну,клоуни!

А я бы вообще не советовала закрывать. Жили же вы с долгами до этого момента? И еще проживёте. Неизвестно на сколько этот карантин затянется и какие последствия принесёт. А сараи вас и к лику святых пообещают причислить, что не помешает им открыть после оплаты ИП
От і я кажу:"Одним боргом більше,одним менше,мені на швидкість ніяк не впливає."
В долю возьмете? есть принтер цветной
Звісно що ні.Навіщо мені Ваш прінтер.В мого малого фарби є.Зараз в моді хенд мейд.?

Останнє редагування:
Назад
Угорі