Sku4nojitvozmikredit
Форумчанин
- Дописи
- 40
- Реакції
- 8
- Бали
- 8
Sku4nojitvozmikredit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сначала гарантийное письмо в бумажном виде, укр почтой, тогда оплатаПропонують закрити за тіло
Як правильно зробити все так щоб не обманули
Бо паралельно на вайбер писала пані звідси ж хоче 19
Просіть гарантійку, тоді не обмануть!Пропонують закрити за тіло
Ага, как девушка оплатила финфорсу по гарантийке, а они ИП открыли через Дорошкевич)Просіть гарантійку, тоді не обмануть!
І, що тепер навіть гарантійний лист не є гарантом?Ага, как девушка оплатила финфорсу по гарантийке, а они ИП открыли через Дорошкевич)
ДякуюПропонують закрити за тіло
Що тоді робити?Ага, как девушка оплатила финфорсу по гарантийке, а они ИП открыли через Дорошкевич)
Она никогда и не была гарантом, что скрины ЛК сделать, что по бумажной гарантийке платить - тоже самое как по мне, сумму в ЛК менять - может и безопасней даже.І, що тепер навіть гарантійний лист не є гарантом?
Сегодня тоже самое смс пришло, оплатить тело кредита до 17.04 от Талиона +Пропонують закрити за тіло
Оплатіть мені,а я Вам довідку про закриття намалюю.Якщо хочте,то можу Вам навіть гарантійного листа намалювати.Пропонують закрити за тіло
І всі достали з гаманців по ... штук і побігли платити,бо вони ж типу класні акцію пропонують.Ну,клоуни!Сегодня тоже самое смс пришло, оплатить тело кредита до 17.04 от Талиона +
В долю возьмете? есть принтер цветнойОплатіть мені,а я Вам довідку про закриття намалюю.Якщо хочте,то можу Вам навіть гарантійного листа намалювати.
От і я кажу:"Одним боргом більше,одним менше,мені на швидкість ніяк не впливає."А я бы вообще не советовала закрывать. Жили же вы с долгами до этого момента? И еще проживёте. Неизвестно на сколько этот карантин затянется и какие последствия принесёт. А сараи вас и к лику святых пообещают причислить, что не помешает им открыть после оплаты ИП
Звісно що ні.Навіщо мені Ваш прінтер.В мого малого фарби є.Зараз в моді хенд мейд.?В долю возьмете? есть принтер цветной