AFK - задовбують. Як захиститися від колекторів?

• Автор теми Автор теми ONS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 4K
У кого яка ситуація зараз з Таліон Плюс/АФК? Отримав лист від них про розірвання договору, які наслідки це може мати?
У кого яка ситуація зараз з Таліон Плюс/АФК? Отримав лист від них
ситуація, йдуть вони лісом )))))

більше року в мене. За цей час вже пропонували пів тіла, поки не продали, може ще запропонують 30 відсотків від тіла! Комусь таліон за 30 відсотків закривав?

Як думаєте? Звичайна лякалка?)

Вкладення

• IMG_3577.webp
    IMG_3577.webp
    114.9 Кб · Перегляди: 256
  • IMG_3578.webp
    IMG_3578.webp
    123.9 Кб · Перегляди: 259
Корочэ спустя двох місяців як вони мене " взяли в роботу " я забив на ці МФО ще більше і забиваю з кожним днем ще більше. Вони нічого не зможуть критичного зробити. Те що мені не дадуть кредитів більше, я дякую за це, не буду більше потрапляти в це коло боргів, а буду просто накопичувати і купляти собі все за кєш! Скажу від себе, маючи вже трішки досвіду! Тому що стани були різні - а самий цікавий стан - це освідомлення та прийнятя ситуації !
Так чи інакше всі ми хто має хвости в різних конторах, хочемо нормально жити і ось я прийшов головою до того, що треба жити, тим паче в такий нелегкий час, треба пам'ятати одну важливу деталь - ГРОШІ ПОТРІБНІ ЇМ. Виходячи с цього ви в цій ситуації головні і тільки вам вирішувати як діяти. Хочете відавайте, хочете ні, хтось із них може подати до суду, але навіть якщо так, то опираючись на закон і т.д, моя офіційна зарплатня 9 тис, ну от буду платити їм по 100 грн в місяць. Тому як розбагатію, може віддам їм кошти, ну тільки тим хто гарно себе вів. В іншому, розгребаю фінансові питання із знайомими і друзьями. Почалось все у вересні, вже віддав знайомим і близьким близько 3к$ і мені набагато духовно, психологічно, морально легче, коли я знаю що я не винен людям, а конторки почекають, нічого з ними не станеться!)

Тому виходить я " АФЄРІСТ " ахахах, бажаю всім гарного настрою, бажаю всім міцного здоров'я, терпіння і сталевих нервів у бородьбі із цими звонілками. Ось планую після нового року зробити ще один крок, змінити номер телефону і на цьому поставлю крапку, а там в майбутньому буду вже щось вирішувати, але точно не сьогодні і не завтра !)

Не переймайтесь ніхто, життя вони не заберуть, в тюрьму не посадять, а близькі, якщо вони близькі будут з вами не зважачи ні на що!

Обійняв, підняв усих! ХВІСТ ПІСТОЛЕТОМ і продовжуємо жити !)
а додам, загальний борг чисто по тілу в цих МФО 120к - без відсотків!

Тоже самая сума и тоже Максим ) запугивает прям в разговоре)
callfilter + игнор, и пусть запугивает сам себя. Тогда и гонора поменьше будет)))
Як думаєте? Звичайна лякалка?)
Ну, пусть пишут заявление — тот хохма будет) Доказать-то не смогут. Да и не пишет никто из этих ругателей))д

І їм і Таліонам. На офіційну пошту.
Можна ще уповноваженному по правам людини зверху. При відказі.

А також рекомендую повторно відправити до НБУ,
Як її оформляти? Можете надати зразок?

Назад
Угорі