АФК та пропозиція закрити кредит

• Автор теми Автор теми Marina M
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K
Привіт всім. Маю заборгованість в манівео 13000. АФК пише: сплатіть 22440 і закриємо. Що підкажет

Привіт всім. Маю заборгованість в манівео 13000. АФК пише: сплатіть 22440 і закриємо. Що підкажете?
1. Ждите предложений с меньшей суммой. 2. Если есть деньги то заплатите. Я например сижу и коплю и да и предложений выгодных пока не была так как просрочка 2 недели всего

1. Ждите предложений с меньшей суммой. 2. Если есть деньги то заплатите. Я например сижу и коплю и да и предложений выгодных пока не была так как просрочка 2 недели всего
В мене вони з літа 2023. Дякую вам всім за поради.
Напевно самий оптимальний варіан це сума і той% у договорі(30днів)

Привіт всім. Маю заборгованість в манівео 13000. АФК пише: сплатіть 22440 і закриємо. Що підкажете?
Судячи з Ваших коментарів, я думав що Ви вже закрили)
Мені теж сьогодні прийшла пропозиція закрити за 2 тіла, раніше було 2.5, вихід все ж напевно один, чекати 🤷‍♂️

Судячи з Ваших коментарів, я думав що Ви вже закрили)
Мені теж сьогодні прийшла пропозиція закрити за 2 тіла, раніше було 2.5, вихід все ж напевно один, чекати 🤷‍♂️
Ні,немає як. Якщо запропонують суму 13000 і на частини,тоді погоджуся. Або ж суд і т.д.

Назад
Угорі