АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
у меня уже почти год просрочка , только 2 тела предлагают и глухо.

а касательно звонков окружению , то это где-то пару недель длилось , а потом затихли. У вас долго длится?
Примерно с момента как манивео продало, (отдало) мой кредит АФК....примерно через месяц просрочки, плюс минус полтора месяца...звонки и смс родителям, сестре происходят каждый день...

По бажанню. Але раніше я їх закривав за тіло. Десь 2 роки тому. Зараз почав торги, сказали 2 тіла одним платежем і замовкли. Пройшло 2 місяці і подали до суду на 2 тілв🫡
Дякую. Мабуть все таки буду закривати...вони просто реально дуже дістають якщо рівняти з іншими...ті тільки мені дзвонять та пишуть в основному...

Я звісно не експерт,але на цьому мені тут порадили не писати. І це правильна дія, анавіщо їм писати,якщо не маєте коштів. Пошліть їх подумки до дупи і все. Я також у боргах, як дупа з-за куща, але тримаюся і посилаю всіх подалі. Тримайтеся.

В мене також є АФК, мені однаково, платити не стану, не хочу
З якими мфо співпрацює АФК?

Останнє редагування:
З якими мфо співпрацює АФК?
У мене манівео продав АФК (він же Таліон плюс) також колеги по нещастю писали що Limon credit також продає, на жаль вони в мене також є.

Вчора закрив АФК+Таліон плюс+Манівео за тіло 14300 грн.+5000 грн.
Кошти були, тому закрив...
Взагалі задовбиста оця АФК, творять по типу як біткєпітали, дзвонять усім наліво направо без розбору. Дзвонили вже всім родичам яких я знаю і не знаю, але в розмові не борзіли, зі мною якийсь пасажир (менеджер) вів переписку трошки намагався грузити, але я його трошки угомонив, то потім себе поводив вже адекватно...
Чекаю, можливо теперь ще Лімон продасть цим...
Нікого ні до чого не склоняю, просто ділюсь як в мене з ними було...по досвіду що писали інші форумчата то вони намагаються за часту видавити 2 тіла і якщо ні то після цього біжать до суду, моя думка що я з ними вирішив більш меньш нормально...

У мене манівео продав АФК (він же Таліон плюс) також колеги по нещастю писали що Limon credit також продає, на жаль вони в мене також є.

Вчора закрив АФК+Таліон плюс+Манівео за тіло 14300 грн.+5000 грн.
Кошти були, тому закрив...
Взагалі задовбиста оця АФК, творять по типу як біткєпітали, дзвонять усім наліво направо без розбору. Дзвонили вже всім родичам яких я знаю і не знаю, але в розмові не борзіли, зі мною якийсь пасажир (менеджер) вів переписку трошки намагався грузити, але я його трошки угомонив, то потім себе поводив вже адекватно...
Чекаю, можливо теперь ще Лімон продасть цим...
Нікого ні до чого не склоняю, просто ділюсь як в мене з ними було...по досвіду що писали інші форумчата то вони намагаються за часту видавити 2 тіла і якщо ні то після цього біжать до суду, моя думка що я з ними вирішив більш меньш нормально...
Лимон тоже продали только чуть позже чем манивео

Добрий день. В грудні 2024 продали Манівео до Таліону АФК, було багато листів, зараз до 22.04 надали наче останню пропозицію, з тіла 9500 нарахували 29к, пропонують одним платежем 13к , реструктуризацію взагалі відмовили. І не знаю чи це останній шанс буде.
Хвилююсь, чи почекати хоча б за тіло , бо кошти можу мати тільки на червень.
За півроку не було жодної пропозиції знижки. Нікого не турбують, або можливо мені просто не казали рідні та знайомі.
13 000 це багато

Останнє редагування:
Добрий день. В грудні 2024 продали Манівео до Таліону АФК, було багато листів, зараз до 22.04 надали наче останню пропозицію, з тіла 9500 нарахували 29к, пропонують одним платежем 13к , реструктуризацію взагалі відмовили. І не знаю чи це останній шанс буде.
Хвилююсь, чи почекати хоча б за тіло , бо кошти можу мати тільки на червень.
За півроку не було жодної пропозиції знижки. Нікого не турбують, або можливо мені просто не казали рідні та знайомі.
13 000 це багато
Тоже предлагают тело+4000 ... уже месяц где-то.... как помне То нормально.... потому что тело большое 18к, та и недавний позов в суд ФИНСФЕРЫ, где с 8к тела хотят содрать 26000(это с судовым сбором) немного спустил с небес на землю... что иногда лучше сразу чуть переплатить, чем потом думать что делать с огромной суммой долга одобренной судом...

По талион с 18к хотят 22к, но 22000 у меня нет чтоб за раз оплатить, а на реструктуризацию не соглашаются. Тупик

Тоже предлагают тело+4000 ... уже месяц где-то.... как помне То нормально.... потому что тело большое 18к, та и недавний позов в суд ФИНСФЕРЫ, где с 8к тела хотят содрать 26000(это с судовым сбором) немного спустил с небес на землю... что иногда лучше сразу чуть переплатить, чем потом думать что делать с огромной суммой долга одобренной судом...

По талион с 18к хотят 22к, но 22000 у меня нет чтоб за раз оплатить, а на реструктуризацию не соглашаются. Тупик
Скільки часу Таліону просить Вас 22к? Багато дали часу ?

Думаю Ви праві

У вас был суд с Финсферой и суд стал на сторону их?

Назад
Угорі