АФК прислали смс

• Автор теми Автор теми KSI1979
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 249
  • Перегляди Перегляди 31K
А хто знає звідки вони беруть номери?
Особливо там детективом не потрібно бути, через невеличкий аналіз соц.мереж можна накопати багато чого
А особисті номери зливають майже всі та все, я колись сам себе "пробивав" по бото-базам, так в мене там навіть номери за якими я в лікарнях був є, шо вже вказати про убкі чи якісь доставки)))
Сьогодні теж пришло письмо щастя від АФК)) За майже 3 роки просрочки НІРАЗУ не запропонував таліон мені нормальних умов, з 21к зрізав до 19 і давав 1-3 дні на оплату:facepalm1:

А хто знає звідки вони беруть номери?
Не знаю, в мене телефонували родичам, на роботу, знайомим номерів яких в мене навіть в телефоні не було. Кожному казали, що номер давала я. Всим все розповіли, деяким скидали ще смс... це був жах.

Писала скаргу в НБУ зі скрінами та записами розмови.

Прийшла відповідь, що скарга ареєстрована але після того, нічого не змінилося... щодня новим контактам.

Сьогодні написали "списання анульовано сплатіть всю суму". Багато де читала що це не кінець, що і після цього можуть потім дати або тіло або пів тіла. Головне не відповідати. Але трошки страшнувато

Та ні напугать то не налякають. я на днях повідправляв повідомлення за притягнення до відповідальності за дзвінки третім особам)
В мене знаходять навіть просто знайомих та обдзвонюють !
Куди Ви писали ?

Навіть не знаю що робити. Завжди казали не відповідати але вже трішки страшнувато. Таке вперше прислали. Заборгованість з лютого місяця, з 18700 нарахували вже 90000 ато і більше

Вкладення

• Screenshot_2024-09-21-11-37-15-666_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-09-21-11-37-15-666_com.android.chrome.webp
    85.5 Кб · Перегляди: 260
Навіть не знаю що робити. Завжди казали не відповідати але вже трішки страшнувато. Таке вперше прислали. Заборгованість з лютого місяця, з 18700 нарахували вже 90000 ато і більше
Не хвилюйтесь , мені вже деякий час після протермінування в рік ( брав в 2023) пропонують тіло ! Чекайте і все буде )

прийшло таке. останнє — щось нове🤷‍♀️

Вкладення

• Screenshot_20241219-100434_1.webp
    Screenshot_20241219-100434_1.webp
    121.4 Кб · Перегляди: 227
Всякие там аресты — так то только после суда. Если проиграете
так я в курсі, просто кожного разу інший варіант: то заповніть анкету про свої статки, то арешт, то примусове стягнення, то ще щось🤷‍♀️

Підкажіть якщо від АФК прийшло заплатити зі знижкою трохи більше тіла ,а коштів зараз немає(
Як думаєте ще запропонують?

так я в курсі, просто кожного разу інший варіант: то заповніть анкету про свої статки, то арешт, то примусове стягнення, то ще щось🤷‍♀️
Стандарт. Время идёт, а нового мало. Но и супер. Меня устраивает)

Підкажіть якщо від АФК прийшло заплатити зі знижкою трохи більше тіла ,а коштів зараз немає(
Як думаєте ще запропонують?
так, і не раз, тільки лякалки будуть додаватись

Вкладення

• Screenshot_20241224_141616_Gmail.webp
    Screenshot_20241224_141616_Gmail.webp
    131.6 Кб · Перегляди: 158
Назад
Угорі