Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго дня.
Приватний виконавець Павелків Тетяна Леонідівна не відповідає на mail та телефон. З приводу рахунку для видаткових операцій.
Дієвий засіб?

Доброго дня.
Приватний виконавець Павелків Тетяна Леонідівна не відповідає на mail та телефон. З приводу рахунку для видаткових операцій.
Дієвий засіб?
Вітаю. Звертатися із заявою офіційно, шляхом надсилання рекомендованого листа на юридичну адресу, або на емейл з накладенням електронного підпису.
По іншому виконавець не зобов'язаний відповідати.

У 2020 році приватний нотаріус вчинив виконавчий напис за онлайн-мікропозикою на суму ~57 тис. грн. У 2021-му за цим написом відкривали виконавче провадження, але його закрито — стягувач сам відкликав документ до завершення стягнення.
На руках немає ні самого виконавчого напису, ні кредитного договору, ні розрахунку заборгованості.
Планую подавати позов про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
Чи можливо подати одразу позовну заяву і клопотання про витребування необхідних документів?
Чи є варіант, позовну залишать без руху в такій ситуації?
Не має грошей на адвоката.

В рамках ВП подав заяву та визначив рахунок для здійснення видаткових операцій. Підкажіть, чи можу я на цей рахунок отримувати кошти, та як розраховується досягнення ліміту в 2 мінімальні запрплати. Типу +8000 та -8000 це вже я досяг ліміту, чи треба щоб витратних операцій було 2 мінімальні?

У 2020 році приватний нотаріус вчинив виконавчий напис за онлайн-мікропозикою на суму ~57 тис. грн. У 2021-му за цим написом відкривали виконавче провадження, але його закрито — стягувач сам відкликав документ до завершення стягнення.
На руках немає ні самого виконавчого напису, ні кредитного договору, ні розрахунку заборгованості.
Планую подавати позов про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.
Чи можливо подати одразу позовну заяву і клопотання про витребування необхідних документів?
Чи є варіант, позовну залишать без руху в такій ситуації?
Не має грошей на адвоката.
Ви маєте довести суду, що самостійно вжили всі заходи щоб отримати запитувані документи і вам відмовили чи не відповіли.

В рамках ВП подав заяву та визначив рахунок для здійснення видаткових операцій. Підкажіть, чи можу я на цей рахунок отримувати кошти, та як розраховується досягнення ліміту в 2 мінімальні запрплати. Типу +8000 та -8000 це вже я досяг ліміту, чи треба щоб витратних операцій було 2 мінімальні?
З рахунку можете отримувати щомісяця в межах ліміту до 16 тис. грн.

Добрый вечер. Подскажите пожалуйста. Пришёл такой документ в дию: ПОСТАНОВАпро приєднання виконавчого провадження до зведеного виконавчого провадження 26,06,2026 от Элит Финанс ПОСТАНОВЛЯЮ:1. Приєднати виконавче провадження №81329750 з примусового виконання:назва документу: виконавчий лист № 947/7326/26 виданий 01.06.2026документ видав: Київський районний суд м. Одесипро:стягнення з ФИО на користь ТОВ "ФК "ЕЛІТФІНАНС" коштів у розмірі 37052,82 грн.до зведеного виконавчого провадження №80925833, яке веде приватний виконавець виконавчого округуОдеської області Хлєбников Олександр Володимирович.2. Копію постанови направити сторонам виконавчого провадження.3. Постанова може бути оскаржена в порядку та строки, встановлені Законом України «Про виконавчепровадження».Приватний виконавець Олександр ХЛЄБНИКО

Что это значит? и можно что-то с этим сделать?

Назад
Угорі