Ваші кошти вже у стягувача. Він їх вам добровільно не поверне.А якщо надам виписку з банку
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваші кошти вже у стягувача. Він їх вам добровільно не поверне.А якщо надам виписку з банку
Це не означає , що повернуть кошти , бо вони вже перераховані стягувача.Доброго дня.
Виконавець стягнув кошти зі спец рахунку. Сказав написати заяву на зняття арешту з коштів отриманих у звʼязку з оформленням державної грошової допомоги.Сьогодні виніс постанову про зняття арешту з коштів. Це означає що він просто розблокував рахунок чи поверне кошти, які було стягнено? Рахунок не блокував
Це не означає , що виконавчий лист пред'являть до примусового виконання. Зазвичай вони по всім справах отримують виконавчий лист , незалежно від добровільного виконання рішення.Доброго вечора.Підкажіть будь ласка, оплатила кк згідно рішення суду як тільки набрало законної сили, відправила квитанцію про оплату до суду та на ел. пошту кредит капіталу ,вони зафіксували оплату. Пройшло півроку вже,ось приходить сповіщення в ел.суді що подали заяву вони на видачу виконавчого документу
Як бути? Оплачувати вже ж .
Якщо хоч один з виконавців визнав рахунок для видаткових операцій, то у вас має бути доступ до нього, незалежно від арештів по іншим провадженням.Доброго дня, підкажіть будь ласка, маю декілька виконавчих проваджень, і по двом з них рахунок визнали видатковим і я ним користувалася. Зараз відкрито ще одне і виконавець не реагує на мої заяви, про визначення цього самого рахунку видатковим. Надсилала три заяви одна з яких підписана електронним підписом( так як сказала мені помічник цього виконавця). Підкажіть мої подальші дії
Показати адвокату позовну заяву та додатки до неї.Advokat Ukraine, тов споживчий центр подали до суду. тіло було 3000 грн, хочуть 10000 грн, чи можливо виграти суд і які мої подальші дії?
Добрый день.Выконавец наложил арест на тайно и карты.В сообщение есть требования предоставить декларацию.Какие последствия игнора?Можна повернути, тільки якщо оскаржити документ, що був підставою для відкриття виконавчого провадження.
Надайте декларацію , бо може бути штраф.Добрый день.Выконавец наложил арест на тайно и карты.В сообщение есть требования предоставить декларацию.Какие последствия игнора?
А де можно подивитися, чи є цей штраф, бо декларацію не подавали ?Надайте декларацію , бо може бути штраф.