Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

это был тоже онлайн юрист, может и страдает) я нахожусь на лечении в германии, эти все сообщения доходят, что усугубляет мое состояние как в метальном, так и в физическом плане, боюсь, что могут реально довести….
Я не технарь.... как сделать что-бы вам не доходили весточки от них... я не знаю. Возможно стоит сменить номер.

Я не технарь.... как сделать что-бы вам не доходили весточки от них... я не знаю. Возможно стоит сменить номер.
просто уточню у вас, чтобы немного успокоится: если я не отказываюсь платить, вношу минимальные платежи, то их угрозы это просто элемент давления и никаких действий, связанных с открытие криминальных проваджень, они предпринимать не будут?

просто уточню у вас, чтобы немного успокоится: если я не отказываюсь платить, вношу минимальные платежи, то их угрозы это просто элемент давления и никаких действий, связанных с открытие криминальных проваджень, они предпринимать не будут?
Все верно...это элементы психологического давления. О уголовной отв. речь идти не может.... успокойтесь.

Доброго дня! Підкажіть таку справу. Судом першої інстанції видано рішення про часткове задоволення позовної заяви, але як завжди дещо не доглядів, практику ВС не сприйняв і тд. і тп. Загалом пропустив важливу інформації в відзиві(((.Хочу подати апеляційну скаргу на рішення в якому ухвалено її подання, але трішки заплутався в розрахунках сплати збору. Я правильно розумію, якщо суд призначив стягнути судові витрати з мене в розмірі 1808,06 (за подачу позову позивачем сплачено 2422,40), то за подання мною апеляційно скарги я оплачую збір в розмірі 1808.06*1,5*0,8=2169,72 грн.? Дякую!

Будинок лише зареєстрований, а право власності на нього ще неоформлене. Цікавить як воно буде рахуватися якщо буде відкрите ВП. Чи зможе виконавець подавати на оцінку дану земельну ділянку з будинком
Якщо до початку примусової реалізації майна на будинок боржником не буде зареєстроване право власності, то є два шляхи дій виконавця на його розсуд: 1) реалізовувати земельну ділянку, а неоформлений будинок буде рахуватися як будівельні матеріали і, відповідно, ціна оцінки та реалізації буле меншою (здебільшого так і реалізують, бо зареєструвати будинок це клопіт не виконавця, а боржника, який повинен мати на його будівництво належні дозволи та документи, оформити його у встановленому порядку, так як це в його інтересах); 2) звертатися до суду із заявою про вирішення питання про звернення стягнення на майно боржника, яке не зареєстровано в установленому законом порядку (на практиці, із такою заявою звертаються виконавці тільки щодо нерухомого майна, яке було зареєстровано, але до 2013 року, коли запровадили новий реєстр - Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, так як необхідно щоб відомості були у реєстрі).

Advokat Ukraine, помогите пожалуйста. было 6 микрокредитов, закрыла 3 из них, внесла минимальные платежи раз в начале месяца, они теперь угрожают, что я должна и второй раз за месяц внести мин платеж (переодичность платежа 28 дней была установлена). звонки в игноре, угрожают статьей 190 кку, это реально может быть? суммы небольшие - 8 тыс грн, 16т и 18т. что я могу реально сделать? нахожусь временно в другой стране, позвонить им не могу. есть квартира, записана на меня, но там живет пока другой человек

еще нужно добавить, что имею проблемы с психикой, другой юрист посоветовал написать записку, в которой обвиняю перечисленные мфо в своем суициде и прошу возбудить дело по статье 120 кку пункт 1 и 2
Маєте повертати лише розмір сукупної вартості кредиту , тіло + відсотки в межах строку дії договору. Зазвичай загальна СВК зазначається в графіку платежів, це може бути додаток 1 до договору. На питання, що вам робити!? Або повертаєте те про що домовлялися , або не повертаєте. Якщо останнє, то після звернення кредитодавця в суд чи його правонаступника звертаєтесь до адвоката на консультацію щодо можливості зменшення заборгованості в судовому порядку . В досудовому порядку не працюю , відповідно не консультую.

Останнє редагування:
Заспокойтеся і продовжуйте лікування. Ніяких кримінальних проваджень не буде відкрито. І не думайте про всякі дурниці. Просто на даний момент забийте на все.

Заспокойтеся і продовжуйте лікування. Ніяких кримінальних проваджень не буде відкрито. І не думайте про всякі дурниці. Просто на даний момент забийте на все.
З такою аватаркою.... я б їм самим радив починати боятися...

Добрий день, якщо ти наприклад співвласник пів будинку який накладений арешт вп, половина на двох переписана,другу половину будинку дарствено передають моєму співвласнику,йому будуть якісь перешкоди?

Advokat Ukraine, помогите пожалуйста. было 6 микрокредитов, закрыла 3 из них, внесла минимальные платежи раз в начале месяца, они теперь угрожают, что я должна и второй раз за месяц внести мин платеж (переодичность платежа 28 дней была установлена). звонки в игноре, угрожают статьей 190 кку, это реально может быть? суммы небольшие - 8 тыс грн, 16т и 18т. что я могу реально сделать? нахожусь временно в другой стране, позвонить им не могу. есть квартира, записана на меня, но там живет пока другой человек

еще нужно добавить, что имею проблемы с психикой, другой юрист посоветовал написать записку, в которой обвиняю перечисленные мфо в своем суициде и прошу возбудить дело по статье 120 кку пункт 1 и 2
Житло не хто не забере,не переживайте...

Добрий день, якщо ти наприклад співвласник пів будинку який накладений арешт вп, половина на двох переписана,другу половину будинку дарствено передають моєму співвласнику,йому будуть якісь перешкоди?
Валерій... для початку... "що означає " переписаний"?

Добрый вечер.
Не успела подать отзыв в суд в 15-ти дневный срок.
Можно подать клопотання о продлении срока для подачи отзыва?
Дело в том, что в дии ухвала появилась 11.11, но я её увидела только 23.11.
Из-за жёсткого графика отключения света, были проблемы с интернетом. А больше я никаких уведомлений не получала

Добрый вечер.
Не успела подать отзыв в суд в 15-ти дневный срок.
Можно подать клопотання о продлении срока для подачи отзыва?
Дело в том, что в дии ухвала появилась 11.11, но я её увидела только 23.11.
Из-за жёсткого графика отключения света, были проблемы с интернетом. А больше я никаких уведомлений не получала
Так, Дія це не офіційне джерело, суд не знає чи користуєтесь цим додатком. Офіційне сповіщення буде отримання документів під підпис чи реєстрація кабінету в Електронному суді.

Так, Дія це не офіційне джерело, суд не знає чи користуєтесь цим додатком. Офіційне сповіщення буде отримання документів під підпис чи реєстрація кабінету в Електронному суді.
Т.е. можно подать клопотання?
И отправить по почте?

Т.е. можно подать клопотання?
И отправить по почте?
Так, але є вимоги щодо порядку подання відзиву на позовну заяву , читайте ст. 178 ЦПК України.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.
До відзиву додаються:
1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;
2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Кроспостінг
Доброго дня
Ідея банк написав що скеровано вимогу до суду ,коли з'являється в дії чи на судовій владі якась інформація
Дякую

Так, але є вимоги щодо порядку подання відзиву на позовну заяву , читайте ст. 178 ЦПК України.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.
До відзиву додаються:
1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем;
2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.
Т.е. подать клопотання не возможно в моём случаи, я правильно поняла?

Назад
Угорі