Буває , що відповідаю протягом 24 годин.Я написала вам на вайбер,але ви ще не відповіли,тому вирішила поцікавитись тут у групі.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Буває , що відповідаю протягом 24 годин.Я написала вам на вайбер,але ви ще не відповіли,тому вирішила поцікавитись тут у групі.
Зараз дуже поширено,що єдине житло відбирають?чи може бути просто арешт?Виконавець має право проводити аукціон нерухомості якщо сума боргу перевищує 160 тис. грн.
Тіло кредита 3800, відсотки 1368, пеня і штрафи - 10423. Я правильно розумію закон "Про споживче кредитування" а саме статтю 21, що максимальна сумма за пеню і штрафи може бути 1900 грн в моему випадку?1. Сукупно по виконавчим провадженням які перебувають у одного виконавця.
2. Вирішується питання в частині, що належить боржнику. "Єдине житло" не допоможе, якщо там не зареєстровані неповнолітні.
Ні, епідемія та війна зупинили перебіг строку позовної давності. Думаю вам варто звернути увагу на інші підстави щоб спробувати зменшити розмір заявленої до стягнення заборгованості
Кредит 2018 рокуВ період дії карантину та військового стану пеня та штрафи не нараховуються.
В 2020 почався коронавірусКредит 2018 року
Я розумію, я мав на увазі що кредит був у 2018 році, то ж пеня і штрафи за період з 18.03.2018 по 18.06.2018 нараховувалиВ 2020 почався коронавірус
Закон “Про споживче кредитування” (ст.21) обмежує максимальну суму штрафу та пені – разом вони не можуть перевищувати 50% від суми, одержаної позичальником за кредитним договором. Також законодавством установлена максимальна сума пені, яка не може перевищувати 15% від суми простроченого платежу. Застосування штрафу та пені за одне й те саме порушення споживачем зобов’язання за договором про споживчий кредит заборонено.Я розумію, я мав на увазі що кредит був у 2018 році, то ж пеня і штрафи за період з 18.03.2018 по 18.06.2018 нараховували
Також цікавить це питанняДоброго вечора! Підкажіть будь ласка чи можна ще подати додаткові пояснення та докази після вийшовшого терміну подання відзиву на позов (звісно через Е-суд). При цьому розгляду справи по суті ще не було. І як це оформити правильно? Дякую!
Також цікавить це питання
Вітаю! подав через Е-суд як "Додаткові пояснення до відзиву на позовну заяву" зареєстровано і приєднано до справи. На початку прописав "Дані пояснення подаються до дати судового засідання у зв’язку з необхідністю уточнення окремих обставин, викладених у відзиві". Розгляд 19.11. Уже по результатам буду мати про що написати. Надія ще є.Також цікавить це питання
Пояснення можна подавати на будь-якому етапі розгляду справи, зокрема через Електронний суд, зайти в справу, натиснути створити заяву, в пошуку написати Пояснення, заповнити, підписати електронним підписом, перевіряйте щоб не було статусу чернетка .Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи можна ще подати додаткові пояснення та докази після вийшовшого терміну подання відзиву на позов (звісно через Е-суд). При цьому розгляду справи по суті ще не було. І як це оформити правильно? Дякую!
Якщо сума боргу в об'єднаному виконавчому провадженні більше 160 тис, виконавець має право проводити аукціон, зокрема якщо це єдине житло.Advokat Ukraine,
Advokat Ukraine,
Моє вітання,хотів запитати якщо у мене три виконавчих проваджень,від однієї організації,на біжить більше як 160 тис.можуть відібрати єдине житло?
Запис в реєстрі нерухомого майна є підтвердженням право власності, стосується як майна так і земельної ділянки.Цікавить ситуація. У мене будинок зданий в експлуатацію (новобудова), але ще не оформила право власності на нього, якщо буде вп то це буде рахуватися як земельна ділянка чи вже як будинок?
Удачі Вам завтра, напишіть як пройшлоВітаю! подав через Е-суд як "Додаткові пояснення до відзиву на позовну заяву" зареєстровано і приєднано до справи. На початку прописав "Дані пояснення подаються до дати судового засідання у зв’язку з необхідністю уточнення окремих обставин, викладених у відзиві". Розгляд 19.11. Уже по результатам буду мати про що написати. Надія ще є.
Будинок лише зареєстрований, а право власності на нього ще неоформлене. Цікавить як воно буде рахуватися якщо буде відкрите ВП. Чи зможе виконавець подавати на оцінку дану земельну ділянку з будинкомПояснення можна подавати на будь-якому етапі розгляду справи, зокрема через Електронний суд, зайти в справу, натиснути створити заяву, в пошуку написати Пояснення, заповнити, підписати електронним підписом, перевіряйте щоб не було статусу чернетка .
Якщо сума боргу в об'єднаному виконавчому провадженні більше 160 тис, виконавець має право проводити аукціон, зокрема якщо це єдине житло.
Запис в реєстрі нерухомого майна є підтвердженням право власності, стосується як майна так і земельної ділянки.
А юриста давно знаєте? Він випадково сам психічними розладами не страждає, на "Д" обліку не перебуває? А якщо серйозно...то заспокойтесь! Ні про яку КРИМІНАЛЬНУ відповідальність мова не може навіть і йти. Немає грошей? Не має чого вести з ними будь-які розмови.Advokat Ukraine, помогите пожалуйста. было 6 микрокредитов, закрыла 3 из них, внесла минимальные платежи раз в начале месяца, они теперь угрожают, что я должна и второй раз за месяц внести мин платеж (переодичность платежа 28 дней была установлена). звонки в игноре, угрожают статьей 190 кку, это реально может быть? суммы небольшие - 8 тыс грн, 16т и 18т. что я могу реально сделать? нахожусь временно в другой стране, позвонить им не могу. есть квартира, записана на меня, но там живет пока другой человек
еще нужно добавить, что имею проблемы с психикой, другой юрист посоветовал написать записку, в которой обвиняю перечисленные мфо в своем суициде и прошу возбудить дело по статье 120 кку пункт 1 и 2
это был тоже онлайн юрист, может и страдает) я нахожусь на лечении в германии, эти все сообщения доходят, что усугубляет мое состояние как в метальном, так и в физическом плане, боюсь, что могут реально довести….А юриста давно знаєте? Він випадково сам психічними розладами не страждає, на "Д" обліку не перебуває? А якщо серйозно...то заспокойтесь! Ні про яку КРИМІНАЛЬНУ відповідальність мова не може навіть і йти. Немає грошей? Не має чого вести з ними будь-які розмови.