Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго,дня .Відразу два позова до суду.Майна не маю банківські картки пусті.Офф.дохід мінімальна з.п.( в ОК 5 на пенсію з.п. вказана 8000)маю батька інваліда.Скільки максимум зможе виконавець знімати з з.п. якщо будуть ще провадження.Сенсу судитись не бачу бо грошей на юриста всеодно не маю.Просто хочу зрозуміти найгіршій варіант,який може бути в моєму випадку.
Якщо нічого не будете робити, то скоріш за все суддя прийме рішення стягнути всю суму заборгованості яку просить позивач.
Виконання рішення суду здійснюється в примусовому порядку через приватного виконавця, зокрема шляхом арештів рахунків , стягнення з них коштів, арешту рухомого та не рухомого майна, стягнення щомісяця із заробітної плати 20 %

Добрий ранок, "Він фінанс" стягнув кошти в розмірі 46 тис. за кредит в дінеро. Картки за блокували і за виконавчим провадженням стягнули кошти. Чи можна оскаржити? І повернути гроші?
Доброго дня. Чи маєте їх контакти - електронна пошта? Дякую

Підскажіть будь-ласка ,статус справи пише в суді "завершено"? Через скільки буде рішення ?

В досудовому порядку не працюю. Думаю не варто витрачати час щодо оскарження.
Якщо кредитор вважає, що його право порушено, то повинен доводити розмір заборгованості в суді.
Будь-які пропозиції чи гарантійні листи мають офіційно надсилатися іншій стороні.
Добрий день. В мене 22.04.25 був суд із БП,який я програла,а 05.05.25 в єСуд висвітилась постанова про видачу виконавчого листа. Як узагалі таке може бути?

Вкладення

• Screenshot_2025-07-02-14-37-22-405_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2025-07-02-14-37-22-405_com.google.android.apps.docs.webp
    133.6 Кб · Перегляди: 53

Вкладення

• изображение_viber_2025-07-02_17-47-38-1.webp
    изображение_viber_2025-07-02_17-47-38-1.webp
    16.3 Кб · Перегляди: 55
Підскажіть будь-ласка ,статус справи пише в суді "завершено"? Через скільки буде рішення ?
Стаття 210 ЦПК України Строки розгляду справи по суті

1. Суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження - не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

2. Суд розглядає справу по суті протягом тридцяти днів з дня початку розгляду справи по суті.

Стаття 210 ЦПК України Строки розгляду справи по суті

1. Суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження - не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

2. Суд розглядає справу по суті протягом тридцяти днів з дня початку розгляду справи по суті.
Щиро дякую за відповідь :)

Добрий день. В мене 22.04.25 був суд із БП,який я програла,а 05.05.25 в єСуд висвітилась постанова про видачу виконавчого листа. Як узагалі таке може бути?
Є рішення суду на користь позивача. Щоб виконати рішення, позивачу треба отримати від суду виконавчий лист , про що він і подав завчасно заяву.
Коли рішення набере законної сили, суд виконає заяву про видачу виконавчого листа

Є рішення суду на користь позивача. Щоб виконати рішення, позивачу треба отримати від суду виконавчий лист , про що він і подав завчасно заяву.
Коли рішення набере законної сили, суд виконає заяву про видачу виконавчого листа
Що робити,якщо все ж таки прилетить "привіт" на роботу? Дуже переживаю і за звільнення,і за те що всю зп можуть повністю зняти.

Що робити,якщо все ж таки прилетить "привіт" на роботу? Дуже переживаю і за звільнення,і за те що всю зп можуть повністю зняти.
Не звільнять, якщо "здуру" не напишете заяву про звільнення.
Роботодавцю має бути всерівно скільки та які у працівника зобов'язання чи борги, головне щоб виконував належно трудові обов'язки.
Стягувати можуть щомісяця 20 % ЗП.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Добрий день,хотів запитати,чи може забрати будинок,виконавча служба, я як спів власник,вже був суд,виконавча забл.картки,сума більше 100 тис.борг.

Доброго вечора. Програла суд з Фінпром, блокнули рахунок, розблокувала на 2 мінімальні. Прислали листа на роботу про стягнення. Судовий збір 2.500 і 6000 кредиту, суд розстрочив на 10 місяців. Я працюю не повний місяць і на 0.5 ставки. Зарплата 1000-1200 грн. Підкажіть будь ласка, скільки вони можуть вирахувати, 20% від зарплати чи те що призначив суд? Дякую

Військовослужбовець за контрактом. Статуса убд немаю. В свій час набрався кредитів, довго пролонговував, найближчі дні почнуться перші прострочки. Якщо надам форму 5 є шанси домовитись про реструктуризацію (оплату частинами) боргу чи все рівно готуватись до телефонного терору?

Доброго дня!
У 2019 році, 22-24 січня в мене викрали паспорт книжку, скоріж за все, коли я їхав підписувати деклорицію с лікарем. Там був і інн.
На той момент мені було дуже погано, температура 38+. Лікар мені назначила антібіотікі, які усугубили мій стан здоровья (після курсу антибіотиків мені зробили ще одну операцію. Котрих було багато).

У чьому справа - зловмісники переклеїли фото у паспорті та взяли базато мікрозаймів, кредитних карток, кредити на побутову техніку та інше. Кредитна історія в мене була ЗОЛОТА!.
З того часу не життя, а якесь прокляття. У поліціі мені сказали щоб я відпустив ситуацію... що я тоді і зробив. Но я пройшов через неймовірне пекло (коллектори).
Чи є в мене шанс, що мене визнають потерпілим? Адже вже 6+ років я не можу користуватися кредитами. А раніше їми користуваввся та виплачував всі (побутові та картка).
У поліцію звертався. До банків та компані, котрі видали кредити - також. Є багато доказів, що то не я оформлював кредити. Що мені робити? Адвокат... А скільки буде це коштувати? Дякую.

Advokat Ukraine, боржник припинив погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів у розмірі більше 50 відсотків місячних платежів за кожним з кредитних та інших зобов’язань упродовж двох місяців, Як зрозуміти цю норму , перестав платити 50% від кількості кредиитів , наприклад є 20 кредитів , оплатив 9, чи заплатив менше 50 % по всім кредитним платежам, наприклад є 20 кредитів і по всім заплатив менше 50% платежа

Доброго вечора. Програла суд з Фінпром, блокнули рахунок, розблокувала на 2 мінімальні. Прислали листа на роботу про стягнення. Судовий збір 2.500 і 6000 кредиту, суд розстрочив на 10 місяців. Я працюю не повний місяць і на 0.5 ставки. Зарплата 1000-1200 грн. Підкажіть будь ласка, скільки вони можуть вирахувати, 20% від зарплати чи те що призначив суд? Дякую
20 % від зарплати, але загальна сума в місяць не може бути більше той, що визначив суд. Виконавець може стягувати також інші доходи, наприклад з банківського рахунку, оскільки статус коштів на них не заробітна плата, а заощадження.

Військовослужбовець за контрактом. Статуса убд немаю. В свій час набрався кредитів, довго пролонговував, найближчі дні почнуться перші прострочки. Якщо надам форму 5 є шанси домовитись про реструктуризацію (оплату частинами) боргу чи все рівно готуватись до телефонного терору?
В досудовому порядку не працюю . Вам краще читати форум, а саме теми по конкретним МФО, чи колектроським компаніям. Думаю в таких темах можуть бути відповіді на питання та практичне їх вирішення.

Доброго дня!
У 2019 році, 22-24 січня в мене викрали паспорт книжку, скоріж за все, коли я їхав підписувати деклорицію с лікарем. Там був і інн.
На той момент мені було дуже погано, температура 38+. Лікар мені назначила антібіотікі, які усугубили мій стан здоровья (після курсу антибіотиків мені зробили ще одну операцію. Котрих було багато).

У чьому справа - зловмісники переклеїли фото у паспорті та взяли базато мікрозаймів, кредитних карток, кредити на побутову техніку та інше. Кредитна історія в мене була ЗОЛОТА!.
З того часу не життя, а якесь прокляття. У поліціі мені сказали щоб я відпустив ситуацію... що я тоді і зробив. Но я пройшов через неймовірне пекло (коллектори).
Чи є в мене шанс, що мене визнають потерпілим? Адже вже 6+ років я не можу користуватися кредитами. А раніше їми користуваввся та виплачував всі (побутові та картка).
У поліцію звертався. До банків та компані, котрі видали кредити - також. Є багато доказів, що то не я оформлював кредити. Що мені робити? Адвокат... А скільки буде це коштувати? Дякую.
Якщо переймаєтесь за кредитну історією , то вам треба судитися з Українське бюро кредитних історій, щоб суд їх зобов'язав вчинити дії, внести зміни. Якщо ви дійсно не підписували договір і тим більше не отримували кошти на свій банківській рахунок , то варто пробувати.

Advokat Ukraine, боржник припинив погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів у розмірі більше 50 відсотків місячних платежів за кожним з кредитних та інших зобов’язань упродовж двох місяців, Як зрозуміти цю норму , перестав платити 50% від кількості кредиитів , наприклад є 20 кредитів , оплатив 9, чи заплатив менше 50 % по всім кредитним платежам, наприклад є 20 кредитів і по всім заплатив менше 50% платежа
Це одна з умов для того щоб суд мав право відкрити провадження в справі про неплатоспроможність фізичної особи (банкрутство). Простими словами не повинно бути оплати протягом останніх двох місяців , або щоб така оплата не перевищувала 50 % щомісячного платежу згідно графіку розрахунків. Йдеться мова саме про планові платежі , не стосуються прострочення виконання зобов'язання.

Останнє редагування:
Назад
Угорі