Видача виконавчого листа до вступу в законну силу рішення суду

• Автор теми Автор теми Роман3333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 471

Роман3333

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
1
Бали
3
Роман3333 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора
Був суд з Бізнес позикою 9.06,25
Рішення вступає в силу 09.07.25
Прийшло повідомлення до кабінету ел.суду ,що Бізнес позика написала заяву на видачу виконавчого листа до суду
Таке може бути, що цей лист видадуть раніше законного терміну?

Доброго вечора
Прийшло повідомлення до кабінету ел.суду ,що Бізнес позика написала заяву на видачу виконавчого листа до суду
У мене був суд із БП 22/04/25,а постанову про видачу виконавчого листа видали 05/05/25. Тому чекаю документів на пошту,а далі хз що буде

Доброго вечора
Ні

У мене був суд із БП 22/04/25,а постанову про видачу виконавчого листа видали 05/05/25. Тому чекаю документів на пошту,а далі хз що буде
Немає такої постанови про видачу виконавчого листа .
Заяву про видачу виконавчого листа можна подати будь-коли, але суд виконає таку заяву у строк , як рішення набере законної сили

Ні

Немає такої постанови про видачу виконавчого листа .
Заяву про видачу виконавчого листа можна подати будь-коли, але суд виконає таку заяву у строк , як рішення набере законної сили
Дякую

В
Вже є вп?
Мене просто напрягає що Бізнес позика зазделегідь подали заяву,я розумію,що раніше законних термінів виконавчий лист суд не видасть
Але я так розумію що 10-11
Можна чекати...
Хоча попереднє Вп від Ейс трошки більше місяця пройшло і з'явилося вп

Дякую

В

Вже є вп?
Мене просто напрягає що Бізнес позика зазделегідь подали заяву,я розумію,що раніше законних термінів виконавчий лист суд не видасть
Але я так розумію що 10-11
Можна чекати...
Хоча попереднє Вп від Ейс трошки більше місяця пройшло і з'явилося вп
Вп ще поки що немає,але жити в невідомості теж напрягає. Переживаю за звільнення з роботи через ВП(((

Вп ще поки що немає,але жити в невідомості теж напрягає. Переживаю за звільнення з роботи через ВП(((
Я не офіційно
Просто переживаю про документи які прийдуть від виконавця
ДумаВ що БП якщо вони заздалегідь подали заяву то сразу вп

Назад
Угорі