Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Зараз строки на оскарження продовжуються у зв'язку з запровадженням військового стану.

Виконавець буде вживати заходів щоб встановити майно та стягнути.
Якщо відкриті три виконавчих провадження за рішенням суду. Я в 2022 році вступила на право спадщини. Після смерті мами на половину будинку разом із сестрою. Документи не оформляла. Чи може виконавець арештувати половину будинку

Доброго дня. Маю питання, якщо на мене зареєстровано авто, і діло до йде до суда. Чи зможу я переоформити авто на іншу людину? Іонова фінанс надіслали на пошту позивну заяву. Але я так і не зрозуміла, це вже вони її і в суд надіслали чи тільки мені. Може хтось підкаже?

Доброго дня ! Скажіть, будь ласка, куди можна написати скаргу на мфо з приводу того, що телефонують людям які не вказані в договорі ? Взагалі сьогодні телефонували людині, яку я не знаю

Якщо ВП ( було зроблено через чорного нотаріуса ) вже виплачено в повному розмірі, чи є сенс подавати в суд на повернення коштів?

Чи можна програти суд із за того, що я вже виплатив ВП?

Дякую
Суд визнає виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню (скасує) та присудить повернути стягнуті кошти. Можу з цим допомогти.
Доброго дня. Маю питання, якщо на мене зареєстровано авто, і діло до йде до суда. Чи зможу я переоформити авто на іншу людину? Іонова фінанс надіслали на пошту позивну заяву. Але я так і не зрозуміла, це вже вони її і в суд надіслали чи тільки мені. Може хтось підкаже?
Одночасно і вам і в суд надіслали позовну заяву. Якщо ви є в реєстрі боржників, то не зможете перереєструвати авто.
Доброго дня ! Скажіть, будь ласка, куди можна написати скаргу на мфо з приводу того, що телефонують людям які не вказані в договорі ? Взагалі сьогодні телефонували людині, яку я не знаю
В досудовому порядку не працюю.

Останнє редагування:
Суд визнає виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню (скасує) та присудить повернути стягнуті кошти. Можу з цим допомогти.

Одночасно і вам і в суд надіслали позовну заяву. Якщо ви є в реєстрі боржників, то не зможете перереєструвати авто.

В досудовому порядку не працюю.
Підкажіть будь ласка як дізнатися, що я в реєстрі боржників?

Вводити свої дані тиснете пошук
Дякую вже перевірила, поки не має. Тобто я ще можу пе реєструвати авто?
Дякую вже перевірила, поки не має. Тобто я ще можу пе реєструвати авто?
Ще таке питання, я зареестпувалась в електронному суді, вже призначений склад суду, як мені дізнатися коли буде сам суд ?

Останнє редагування:
як мені дізнатися коли буде сам суд
Вам має прийди лист на емейл,який прив'язаний до ел суду. В листі буде посилання на документ під назвою Внесення дат слухання. Натиснувши на нього,та слідуючи підказкам,документ відкривається .
А можете знайти такий документ в самому ел суді,обравши розділ Мої справи,обираєте справу-інфррмація по справі- документи по справі. Документи,які зареєстровано,будуть доступні до перегляду,зберігання та відправки ,якщо потрібно. В користуванні доволі таки зручний сервіс

Вам має прийди лист на емейл,який прив'язаний до ел суду. В листі буде посилання на документ під назвою Внесення дат слухання. Натиснувши на нього,та слідуючи підказкам,документ відкривається .
А можете знайти такий документ в самому ел суді,обравши розділ Мої справи,обираєте справу-інфррмація по справі- документи по справі. Документи,які зареєстровано,будуть доступні до перегляду,зберігання та відправки ,якщо потрібно. В користуванні доволі таки зручний сервіс
Дякую

Письмо от исполнительной служби в течении 5 дней подать декларацию о доходах, что будет если не подавать??

Письмо от исполнительной служби в течении 5 дней подать декларацию о доходах, что будет если не подавать??
Нічого.
Ніхто її не подавав ніколи.
Хоче знати про ваші доходи, най підіймає дупу і дізнається, а не штани протирає.

По закону виконавець має накласти штраф за неподання декларації, але як показує практика то виконавець за це рідко штрафує. Вважаю щоб не ризикувати, то краще подати таку декларацію, адже виконавець всерівно зобов'язаний отримати та отримає таку інформацію від установ.

Письмо от исполнительной службы в течение 5 дней подать декларацию о доходах
По закону исполнитель должен наложить штраф за неподачу декларации, но как показывает практика, то исполнитель за это редко штрафует. Считаю, чтобы не рисковать, то лучше подать такую декларацию, ведь исполнитель все равно обязан получить и получит такую информацию от учреждений.
Письмо исполнительной службы в течение 5 дней подать декларацию о доходах
Спасибо

Письмо от исполнительной службы в течение 5 дней подать декларацию о доходах

Спасибо
Але якщо ви офіційно не отримали під підпис повідомлення щодо подання декларації, то можна не подавати.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Вітаю. Сьогодні відкрили та призначили справу (суд 19 вересня) на стягнення боргу сумою більше 30 тис. Компанія не відома (позивач), суму таку ні в кого не брала(як розумію там накручені відсотки). Позовна давність всіх моїх кредитів пройшла по всім строкам (брала і востаннє віддавала частину десь 2017 року). Суд дав 10 днів на відкликання позову (мені). Які саме документи надавати якщо організація яка позивається мені не знайома взагалі? Як і чим апелювати та й взагалі як саме зробити відкликання позову?

Доброї ночі підкажіть будь ласка чи можна платити по такому гарантій ному листу? Дякую

Вкладення

• IMG_20240829_165849.webp
    IMG_20240829_165849.webp
    172.1 Кб · Перегляди: 53
Вітаю. Сьогодні відкрили та призначили справу (суд 19 вересня) на стягнення боргу сумою більше 30 тис. Компанія не відома (позивач), суму таку ні в кого не брала(як розумію там накручені відсотки). Позовна давність всіх моїх кредитів пройшла по всім строкам (брала і востаннє віддавала частину десь 2017 року). Суд дав 10 днів на відкликання позову (мені). Які саме документи надавати якщо організація яка позивається мені не знайома взагалі? Як і чим апелювати та й взагалі як саме зробити відкликання позову?
Питань багато і на них не відповісти без вивчення позовної заяви з додатками. Поясню як отримати документи, напишіть на вайбер 0952035777
Доброї ночі підкажіть будь ласка чи можна платити по такому гарантій ному листу? Дякую
В досудовому порядку не працюю. Ознайомився, наче всі істотні умови вказані в гарантійному листі, сьогодні останній день, щоб внести першу частину, якщо це зробити завтра, умови гарантійного листа не діятимуть

Питань багато і на них не відповісти без вивчення позовної заяви з додатками. Поясню як отримати документи, напишіть на вайбер 0952035777

В досудовому порядку не працюю. Ознайомився, наче всі істотні умови вказані в гарантійному листі, сьогодні останній день, щоб внести першу частину, якщо це зробити завтра, умови гарантійного листа не діятимуть
Дякую. Вже зробила перший платіж. Ще раз дуже дякую

Назад
Угорі