НіДоброго дня. В мене таке питання , чи може МФО надсилати повідомлення про наявність боргу рідним, номера яких я не вказувала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НіДоброго дня. В мене таке питання , чи може МФО надсилати повідомлення про наявність боргу рідним, номера яких я не вказувала
Додавати не правильно, можуть стягувати по цій категорій справ загалом не більше 20 %Advokat Ukraine, доброго дня, скажіть будь ласка,є 2 відкриті вп по рішенню суду.З зарплати відраховуються кошти по. двом вп 40 процентів.Чи правильно бухгалтерія робить відрахування ?Суди по кредитам.Бо раніше інший бухгалтер перечисляв по 10 процентів на кожне вп ,тобто утримували з зарплати тільки 20процентів на 2 вп.
Я перепрошую,то мають стягувати 20 процентів по двом вп.,?якщо,я вас, правильно зрозуміла.ДякуюДодавати не правильно, можуть стягувати по цій категорій справ загалом не більше 20 %
ТакЯ перепрошую,то мають стягувати 20 процентів по двом вп.,?якщо,я вас, правильно зрозуміла.Дякую
Бажано утриматися від керування транспортним засобом. Якщо зупинять, то мають вилучити авто для подальшої реалізації. Як показує практика, якщо стоїть, то шукати не будуть.Доброго вечора.програла суд ЄАПБ.зробили ВП,виконавець наложили арешт на рахунки і авто,також подав авто в розшук.що робити і чи стикалися з такими випадками?чи забирали авто?чи варто домовлятись з виконавцем?дякую.
Доброго дня ! Тобто,я вірно все зрозумів-зарплатну картку НЕ БЛОКУЮТЬ,просто звертаються до банку,і в мене,з кожної з/п(щомісяця)знімається 20%? Так?Жити в своє задоволення і не нервувати. Думаю, що гроші які їм заплатили не повернете. Треба зосередитись на оскарженні ИНН. Або залучайте адвоката, щоб довів справу до кінця. Або напишіть заяву розглянути без Вашої участі та сподівайтесь, що позов підготовлений правильно та в справі достатньо документів, щоб суддя міг прийняти рішення.
Якщо ви не знали про суд та не отримували судові повістки то скоріш за все це рішення можливо змінити та зменшити до тіла кредита. Хату вашу не продадуть, якщо будете працювати офіційно повинні стягувати 20 % з зарплати, щомісяця.
Звертаються до роботодавця і він із зарплати перераховують 20 % виконавцю, рахунки мають арештувати всі, деякі виконавця можуть зняти арешт з банківського рахунку, якщо ви доведете, що отримуєте на нього заробітку плату.Доброго дня ! Тобто,я вірно все зрозумів-зарплатну картку НЕ БЛОКУЮТЬ,просто звертаються до банку,і в мене,з кожної з/п(щомісяця)знімається 20%? Так?
А що значить "деякі"? Я читав,що зарплатну картку розюлоковують по любому.Звертаються до роботодавця і він із зарплати перераховують 20 % виконавцю, рахунки мають арештувати всі, деякі виконавця можуть зняти арешт з банківського рахунку, якщо ви доведете, що отримуєте на нього заробітку плату.
На зарплату картку накладається арешт и на всі рахунки,крім розміру двох мінімальних зарплат,наскільки мені відомо.У знайомого буда ситуація,але там аліменти .А що значить "деякі"? Я читав,що зарплатну картку розюлоковують по любому.
Зараз мінімалка 8000,8 на 2=16 тис.А якщо в мене менша з/п,або приблизно 15-16,з підробітками?На зарплату картку накладається арешт и на всі рахунки,крім розміру двох мінімальних зарплат,наскільки мені відомо.У знайомого буда ситуація,але там аліменти .
Зараз розблоковують на 14200.Зараз мінімалка 8000,8 на 2=16 тис.А якщо в мене менша з/п,або приблизно 15-16,з підробітками?
А якщо 16,то не розблокують?Зараз розблоковують на 14200.
Тому що береться мінімалка на 1.01. 24 року. Якщо менша,то користуєтесь всією сумою,яку отримаєте після відрахувань
Можете користуватись 14200. Залишок переходить на наступний місяць.А якщо 16,то не розблокують?
Тут не підскажу на жаль,як правильно....Зараз мінімалка 8000,8 на 2=16 тис.А якщо в мене менша з/п,або приблизно 15-16,з підробітками?
Виконавець має права не знімати арешт з банківського рахунку на який ви отримуєте заробітну плату, оскільки як тільки кошти потрапляють на рахунок вони змінюють свій статус із "заробітна плата" на статус "заощадження". Виконавець має право стягувати ваше заощадження в розмірі достатньому для погашення заборгованості.А що значить "деякі"? Я читав,що зарплатну картку розюлоковують по любому.
Дякую.Виконавець має права не знімати арешт з банківського рахунку на який ви отримуєте заробітну плату, оскільки як тільки кошти потрапляють на рахунок вони змінюють свій статус із "заробітна плата" на статус "заощадження". Виконавець має право стягувати ваше заощадження в розмірі достатньому для погашення заборгованості.
На практиці лояльні виконавці можуть за вашою заявою зняти арешт з рахунку на який отримуєте ЗП, за умови коли щомісяця буде стягнення 20 % ЗП.
Працівник має право самостійно визначати порядок отримання своєї заробітної плати.
Пропоную звернутися до роботодавця письмово з однією із таких заяв:
1. Про виплату заробітної плати готівкою.
АБО
2. Про виплату заробітної плати на банківський рахунок іншої особи, бажано родича, так само долучивши довідку-рахунок з банку на ім'я такої особи.
Відповідно до Закону України "Про звернення громадян" роботодавець має надати вам письмову відповідь. Мені не відомо про законні підстави відмовити працівнику у виплаті заробітної плати в спосіб який визначив останній.
На практиці бухгалтера виконують заяви працівника як в перший так і в другий спосіб отримання ЗП.