Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго дня. В мене суд з ЄАПБ, якщо я його програю, і мені заблокують рахунок, з ким мені потрібно домовлятися щоб вираховували по 20% від зарплати? Так як жити небуде на що? Дякую всім😇

Доброго дня. В мене суд з ЄАПБ, якщо я його програю, і мені заблокують рахунок, з ким мені потрібно домовлятися щоб вираховували по 20% від зарплати? Так як жити небуде на що? Дякую всім😇
Виконавець має обов'язково направити роботодавцю постанову про стягення 20 % з заробітної плати щомісяця, з ним і тримати зв'язок.

Мав бути суд 12.08 перенесли на 12.09 причина що не з'явилися до суду,а не з'явилися бо були впевнені що наша явка не потрібна,бо на форумі і в чаті не бачила що хтось ходить до суду.Так нащо йти в суд,будуть питати чи дійсно кредит брали?

Мав бути суд 12.08 перенесли на 12.09 причина що не з'явилися до суду,а не з'явилися бо були впевнені що наша явка не потрібна,бо на форумі і в чаті не бачила що хтось ходить до суду.Так нащо йти в суд,будуть питати чи дійсно кредит брали?
Ви позивач чи відповідач ?

Відповідач,ейси подали до суду,а потім і єпаб...

Відповідач,ейси подали до суду,а потім і єпаб...
Обов'язок суду сповіщати сторони про кожне судове засідання. Ви маєте право, а не обов'язок брати участь в розгляді справи. Перша неявка відповідача в судове засідання, якщо він не повідомив про таку неявку, зобов'язує суд відкласти розгляд справи. Якщо відповідач вдруге не з'явився в судове засідання, то суд має право вже прийняти рішення без його участі.
На даний час , у суда вистачає поважних причин відкладати розгляд справи, і це не пов'язано з вашою явкою.

Доброго дня! Надіслали приватному виконавцю рішення суду після 30 днів від оприлюдненя з проханням закрити ВП. Відповіла наступне : Для закриття виконавчого провадження необхідно отримати відповідне підтвердження. Надсилайте копію рішення суду з відповідною відміткою або щоб дану інформацію можна було переглянути в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Що вона хоче? Судилися через електронний суд, рішення в ЄДРСР наявне. А такаж цікавить судовий збір треба через неї стягувати чи особисто звертатися в мфо і надавати їм рішення і номер рахунку?

Доброго дня! Надіслали приватному виконавцю рішення суду після 30 днів від оприлюдненя з проханням закрити ВП. Відповіла наступне : Для закриття виконавчого провадження необхідно отримати відповідне підтвердження. Надсилайте копію рішення суду з відповідною відміткою або щоб дану інформацію можна було переглянути в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Що вона хоче? Судилися через електронний суд, рішення в ЄДРСР наявне. А такаж цікавить судовий збір треба через неї стягувати чи особисто звертатися в мфо і надавати їм рішення і номер рахунку?
Виконавцю треба подати заяву про закінчення виконавчого провадження до якої долучити оригінал рішення суду з відміткою про дату набрання законної сили (щоб отримати такий примірник рішення прийдіть в суд або направте заяву про це). Щоб повернути присуджені кошти за рішенням суду , то треба в суд подати заяву про видачу виконавчого листа. Подати приватному виконавцю за місцем реєстрації боржника заяву про відкриття виконавчого провадження, до якої долучити обов'язково оригінал виконавчого листа, та довідку з банківськими реквізитами на які повертати кошти.

Добрый день. Если есть кредиты, просрочки , уже грозятся судом . Официального трудоустройства нет , недвижимости нет, есть маленькая часть приватизации. Что могут предпринять после суда ? Заблокировать карты и снимать деньги оттуда ?

Добрый день. Если есть кредиты, просрочки , уже грозятся судом . Официального трудоустройства нет , недвижимости нет, есть маленькая часть приватизации. Что могут предпринять после суда ? Заблокировать карты и снимать деньги оттуда ?
Так

Добрий день.Скажіть, будь ласка, якщо не знести ВП в період 3 роки після відкриття,чого очікувати далі

Добрий день.Скажіть, будь ласка, якщо не знести ВП в період 3 роки після відкриття,чого очікувати далі
Зараз строки на оскарження продовжуються у зв'язку з запровадженням військового стану.

Виконавець буде вживати заходів щоб встановити майно та стягнути.

Якщо ВП ( було зроблено через чорного нотаріуса ) вже виплачено в повному розмірі, чи є сенс подавати в суд на повернення коштів?

Чи можна програти суд із за того, що я вже виплатив ВП?

Дякую

Назад
Угорі