Damyli4ka ?
✩ V I P ✩
- Дописи
- 1678
- Реакції
- 3120
- Бали
- 5480
Damyli4ka ? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую! Тобто банк відкриває так званий соціальний рахунок ( він так і називається), а на виході його не вважають соціальним, сміх та й годі. Тобто за моєю заявою нічого не розблокують і не повернуть? І якщо я звернусь до суду і надам докази, що цей рахунок має лише допомогу ( яка за Законом не має бути стягнена теж), повернути стягнене+ отримати компенсацію за правову допомогу можливо чи ні? За моральну шкоду я зрозуміла - Україна це не Європа…Ні, тільки по рішенню суду.
По всім справам де рішення на вашу користь, суд має приймати рішення про відшкодування витрат на правову допомогу.
Наявність моральної шкоди має бути підтверджена доказами, зокрема медичними документами (думаю це не варто).
Виконавець діяв правомірно, оскільки той рахунок не спеціалізований , а звичайний, можете отримувати на нього будь-які платежі. Виконавцю не було відомо і він не міг знати яку допомогу отримуєте та той чи інший рахунок. Банк виконує доручення виконавця, якщо рахунок був би спеціалізованим, то банк мав би відмовити виконавцю стягувати кошти.
Щоб такого не було, банківський рахунок треба відкривати безпосередньо на дитину.
Можливо ваше виконавче провадження не безнадійне, та треба перевірити чи можна оскаржити підставу для відкриття виконавчого провадження (виконавчий напис нотаріуса чи рішення суду)