Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Дякую за відповідь.
Виконавче мені тоді закрили десь через півроку, по причині, що не знайшли мене))) (я іще той партизан:) )
Чим далі, тим цікавіше.
Виходе так, що рішення суду від 15 року, на даний момент уже не має юр. сили?? Так як виконавець закрив справу і уже 7 років пройшло?
І
Доброго дня. Тут необхідно мати більш детальну інформацію, щоб чітко відповісти. Якщо у вас дійсно рішення, яке набрало чинності у 2015 році і було на виконанні та 7 років тому повернули у зв'язку із не знаходженням боржника чи його майна, то арешти скоріше за все "висять" і ви є у Єдиному реєстрі боржників і це законно.
Також щодо юридичної сили, то не можу зрозуміти, що маєте тут на увазі.

Доброго вечора. Виконавцем було завершенно провадження, та повернено стягувачу (Повернення ВД стягувачу п.2 ч.1 ст. 37 (відсутність у боржника майна)Ураховуючи викладене, керуючись п.2 частини першої статті 37 Закону України «Провиконавче провадження»,), але постанов про зняття з арешту майна та рахунків немає. Що це може означати, та чи повинен виконавець знімати арешт?

Доброго вечора. Виконавцем було завершенно провадження, та повернено стягувачу (Повернення ВД стягувачу п.2 ч.1 ст. 37 (відсутність у боржника майна)Ураховуючи викладене, керуючись п.2 частини першої статті 37 Закону України «Провиконавче провадження»,), але постанов про зняття з арешту майна та рахунків немає. Що це може означати, та чи повинен виконавець знімати арешт?
Якщо провадження завершене в вищевикладеної підстави то арешт виконавець не знімає та не виключає боржника з реєстру боржників.
Щоб зняти арешт, то переважно в такому випадку треба оскаржувати документ, що був підставою для відкриття провадження, або оплатити заборгованість.

Капслок
Здравствуйте, открытый вп с 2021 года приватным нотариусом Київського міського нотаріального округу Бригіда Володимир Олександрович, который был лишён лицензии спустя пару месяцев после открытия вп
Вопрос , ЗА КАКОЙ МАКСИМАЛЬНО КОРОТКИЙ ПЕРИОД МОЖНО УБРАТЬ ЭТО ВП, И КАК ЭТО СДЕЛАТЬ БЕСПЛАТНО?

Здравствуйте, открытый вп с 2021 года приватным нотариусом Київського міського нотаріального округу Бригіда Володимир Олександрович, который был лишён лицензии спустя пару месяцев после открытия вп
Вопрос , ЗА КАКОЙ МАКСИМАЛЬНО КОРОТКИЙ ПЕРИОД МОЖНО УБРАТЬ ЭТО ВП, И КАК ЭТО СДЕЛАТЬ БЕСПЛАТНО?
На практиці рішення яке підлягатиме виконанню щодо скасування виконавчого напису нотаріуса отримаєте не раніше ніж через 60 днів з дати звернення в суд.
Суд приймає рішення визнати виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню, одночасно стягує з банку (фінансової організації) на користь Клієнта його судові витрати - це сплачений судовий збір та ВИТРАТИ НА АДВОКАТА.
щодо оплати гонорару зможемо домовитись розрахуватися протягом 2-3 місяців.

Доброго дня! Сьогодні дізналась що на мене відкрито вп, детальеу інформацію не моду знайти сайти не відкриваються,залишиний рахунок на сплату, суму тієї сплати не можу знайти. Проживаю за кордон вкажіть будь ласка якщо нічого не робити з вп які наслідки?дякую.
Доброго дня! Сьогодні дізналась що на мене відкрито вп, детальеу інформацію не моду знайти сайти не відкриваються,залишиний рахунок на сплату, суму тієї сплати не можу знайти. Проживаю за кордон вкажіть будь ласка якщо нічого не робити з вп які наслідки?дякую.

Зайдіть в додаток Дія та завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу

Зайдіть в додаток Дія та завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу
Проживаю 4 роки за кордоном безвиїзно,тому коли зявилась дія,я собі іі не встановлювала так як тут вона мені не потрібна. А зараз хотіла встановити,щоб подивитись те вп, але мені вдається🤷 тепер не знаю як маю дізнатися всі деталі того вп

Проживаю 4 роки за кордоном безвиїзно,тому коли зявилась дія,я собі іі не встановлювала так як тут вона мені не потрібна. А зараз хотіла встановити,щоб подивитись те вп, але мені вдається🤷 тепер не знаю як маю дізнатися всі деталі того вп
В реєстрі боржників написано хто виконавець, зателефонуйте йому та попросіть на емейл таку постанову.

У мене ось таке питання: зараз іде справа в міськрайонному суді Черкаської області. Якщо мені потрібно подати подати документи в апеляцію - то тільки в Черкаський апеляційний суд чи можу і в Київський?

Ось із вікіпедії:
"Судом апеляційної інстанції в адміністративних справах є апеляційний адміністративний суд, у межах територіальної юрисдикції якого знаходиться місцевий адміністративний суд (місцевий загальний суд як адміністративний суд чи окружний адміністративний суд), що ухвалив рішення."
.......
Шостий апеляційний адміністративний суд в апеляційному окрузі, що включає Київську, Черкаську, Чернігівську області та місто Київ, з місцезнаходженням у місті Києві;

На практиці рішення яке підлягатиме виконанню щодо скасування виконавчого напису нотаріуса отримаєте не раніше ніж через 60 днів з дати звернення в суд.
Суд приймає рішення визнати виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню, одночасно стягує з банку (фінансової організації) на користь Клієнта його судові витрати - це сплачений судовий збір та ВИТРАТИ НА АДВОКАТА.
щодо оплати гонорару зможемо домовитись розрахуватися протягом 2-3 місяців.
Доброго дня!
Скажіть будь ласка, а витрати на правничу допомогу я повернути зможу тільки якщо в мене будуть фактичні оплати адвокату? Як в данному разі, якщо я наприклад за договором протягом року з адвокатом маю розрахуватись за послуги?

Доброго дня!
Скажіть будь ласка, а витрати на правничу допомогу я повернути зможу тільки якщо в мене будуть фактичні оплати адвокату? Як в данному разі, якщо я наприклад за договором протягом року з адвокатом маю розрахуватись за послуги?
Не обов'язково.
Витрати на надану професійну правничу допомогу у разі підтвердження обсягу наданих послуг і виконаних робіт та їх вартості підлягають розподілу за результатами розгляду справи незалежно від того, чи їх уже фактично сплачено стороною/третьою особою або тільки має бути сплачено (постанова Верховного Суду від 01.09.2021 по справі № 178/1522/18).

Це шо таке?це якийсь спам чи шо?
Вже від двох імен🤔

Вкладення

• Screenshot_2024-01-30-13-29-29-336_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-01-30-13-29-29-336_com.android.chrome.webp
    80 Кб · Перегляди: 79
Доброго дня, допоможіть , будь ласка , розібратись, ситуація така що моя дівчина набралась позик у МФО, (19 штук) тіло на суму 150 тис. приблизно. Ми звернулись у контору під назвою "************", правда через те що вперше звертались взагалі до юриста, вони виявились шахраями по суті, повелись, надіслали заяви в останній момент про списання і реструктуризацію, ми надіслали в 3 компанії поки що,але поки що прийшов з відмовою.. у відгуках про компанію люди пишуть про помилки в заяві та просто безтолковість таких заяв..вона є спільним власником з батьками у кВ. Скажіть будь ласка, чи можуть накласти арешт й продати квартиру і які наслідки від надісланих заяв зі реструкт. та списанням на підставі "фінансового тягаря" та "війни".Наперед дякую !!!

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі