Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Доброго дня.Скажіть будь ласка,якщо є борги в мфо і поки немає виконавчих і судів,то чи випускають по системі "Шлях"?
Влаштувався мій чоловік офіційно на роботу далекобійником,але вчора не пропустили, причини не зрозумілі поки.Але чи можуть вони потім до кредитної історії докопатись?
Стоит предположить что причина в самой подозрительной с системе "шлях"

Доброго дня.Скажіть будь ласка,якщо є борги в мфо і поки немає виконавчих і судів,то чи випускають по системі "Шлях"?
Влаштувався мій чоловік офіційно на роботу далекобійником,але вчора не пропустили, причини не зрозумілі поки.Але чи можуть вони потім до кредитної історії докопатись?
Якщо немає рішення суду про заборону перетину державного кордону, то на загальних підставах з урахуванням умов воєнного стану маєте право на виїзд.

Питання не по кредитах. По трудовому законодавству. Особа в центрі зайнятості, отримує виплати. Якщо неофіційна робота , зп на звичайну карту, чи може центр зайнятості дізнатися про це? І яка відповідальність якщо дізнається?

Останнє редагування:
Питання не по кредитах. По трудовому законодавству. Особа в центрі зайнятості, отримує виплати. Якщо неофіційна робота , зп на звичайну карту, чи може центр зайнятості дізнатися про це? І яка відповідальність якщо дізнається?
Думаю не може, ще не відміняли банківську таємницю для державних органів.

Чи можна отримати копію рішення суду онлайн? ( В дії не відображається суд)

Чи можна отримати копію рішення суду онлайн? ( В дії не відображається суд)
Вся інформація має бути в Електронному суді, там можна завантажити рішення та електронний підпис судді до нього

Брав кредит у кредитній спілці "Істок" з товаришем і виступили поручителями один в одного. Тільки ось я свій закрив, а він так і не платив і ось тепер в Дію прийшло повідомлення про суд. Чим це може загрожувати для мене як для поручителя і як вирішити ситуацію?

Брав кредит у кредитній спілці "Істок" з товаришем і виступили поручителями один в одного. Тільки ось я свій закрив, а він так і не платив і ось тепер в Дію прийшло повідомлення про суд. Чим це може загрожувати для мене як для поручителя і як вирішити ситуацію?
Якщо нічого не робити, то висока ймовірність що суд прийме рішення стягнути кошти в тому розмірі, що просить позивач з боржника і вас як поручителя солідарно, це означає що кредитна спілка на підставі рішення суду зможе стягнути з вас кошти в примусовому порядку, через державну виконавчу службу чи приватного виконавця. Раджу вам звернутися в найкоротший строк до адвоката.

Є питання по рахунку ФОП.
Якщо відкривається ВП за борги фіз особи, чи блокується цей рахунок?
чи є можливість його розблокувати чи частково розблокувати, наприклад, для сплати податків чи в межах 13 400?

Є питання по рахунку ФОП.
Якщо відкривається ВП за борги фіз особи, чи блокується цей рахунок?
чи є можливість його розблокувати чи частково розблокувати, наприклад, для сплати податків чи в межах 13 400?
Особа відповідає за боргами своїм майном, у тому числі як ФОП, так як це нерозривні поняття. Рахунки блокуються. І законодавством не передбачено їх розблокування та визначення рахунку ФОП для здійснення видаткових операцій. Банки іноді відмовляють в опрацюванні, бо там сказано щодо боржника фіз.особи.
Для сплати податків банки відповідно до законодавства повинні давати можливість їх оплачувати, але із практики знаю, що не дають, так як рахунки заблоковані. Тільки юридичним особам тут щастить
Особа відповідає за боргами своїм майном, у тому числі як ФОП, так як це нерозривні поняття. Рахунки блокуються. І законодавством не передбачено їх розблокування та визначення рахунку ФОП для здійснення видаткових операцій. Банки іноді відмовляють в опрацюванні, бо там сказано щодо боржника фіз.особи.
Для сплати податків банки відповідно до законодавства повинні давати можливість їх оплачувати, але із практики знаю, що не дають, так як рахунки заблоковані. Тільки юридичним особам тут щастить
Але теоретично можна спробувати визначити рахунок. Може банк пропустить.
Мій виконавець каже, що він би визначив

Останнє редагування:
Рішення було ще рік назад. Мені зараз потрібно копія цього рішення. Так як я в армії, по цій причині і було питання чи можна його получити онлайн
Вперше чую, що прийнято рішення судом, але його немає в Електронному суді.

Вкладення

• IMG_20231202_151800.webp
    IMG_20231202_151800.webp
    14 Кб · Перегляди: 46
  • Screenshot_2023-12-02-15-11-46-219_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-12-02-15-11-46-219_com.android.chrome.webp
    73 Кб · Перегляди: 44
Доброї ночі. В мене питання. Багато боргів по МФО. Думаю подати на банкрутство . Офіційно в шлюбі. На чоловікові дві машини придбані в шлюбі. Як краще бути? Пере оформити на іншу людину? Одна давно продана по доручення, але власник не зняв її з обліку.

Доброї ночі. В мене питання. Багато боргів по МФО. Думаю подати на банкрутство . Офіційно в шлюбі. На чоловікові дві машини придбані в шлюбі. Як краще бути? Пере оформити на іншу людину? Одна давно продана по доручення, але власник не зняв її з обліку.
Банкрутством не займаюсь. Щоб відповісти на питання чи доцільно переоформляти транспортні засоби треба знати ризики, і розуміти які саме у вас кредитні справи (наскільки все печально чи ні).
В Електронному суді є розділ Заяви. Сформуйте та відправте заяву про дистанційне ознайомлення з матеріалами справи (там є бланк), вам мають надати доступ зокрема і до рішення суду.

Останнє редагування:
Назад
Угорі