Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Так, можна подали одним позовом про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення безпідставно стягнутих коштів. Більш детально моду проконсультувати в вайбері або телеграмі.

Виконавець арештовує банківські рахунки для того щоб стягувати кошти з них, надсилає роботодавцю постанову про стягнення з заробітної плати щомісяця 20 %.
Дякую. А якщо я не отримую кошти на рахунки і безробітна,наприклад?
бо я маю можливість отримувати не не свою картку.. Що в такому разі?

Доброго дня!
Подскажите, если не оспорить ИНН в суде в течении 3х лет, по истечению 3х летнего периода такая возможность аннулируется и придется выплачивать всю сумму указанную в ИП? Или будут какие варианты?

Дякую. А якщо я не отримую кошти на рахунки і безробітна,наприклад?
бо я маю можливість отримувати не не свою картку.. Що в такому разі?
То не зможе виконавець стягнути, буде чекати до "найкращих часів".
В законі є право виходити за місцем реєстрації для опису та вилучення майна боржника, але виконавці на практиці таким правом не користуються.
Доброго дня!
Подскажите, если не оспорить ИНН в суде в течении 3х лет, по истечению 3х летнего периода такая возможность аннулируется и придется выплачивать всю сумму указанную в ИП? Или будут какие варианты?
Строки звернення в суд (3 роки) можно поновити, як мінімум з підстав, що в країні діяв карантин, а зараз воєнний стан. Крім цього, перебіг строку позовної давності починається з дати коли вам стало відомо про виконавчий напис нотаріуса (має бути підпис про отримання оскаржуваного документу).

Здравствуйте, подскажите, у меня много просроченных кредитов в мфо, по этой причине хочу переписать авто на родственницу. Вопрос: если у меня только вимоги от мфо, но судебных дел/ареста нет. Я смогу его продать?

Здравствуйте, подскажите, у меня много просроченных кредитов в мфо, по этой причине хочу переписать авто на родственницу. Вопрос: если у меня только вимоги от мфо, но судебных дел/ареста нет. Я смогу его продать?
Якщо вас немає в реєстрі боржників (це просто перевірити, реєстр загальнодоступний), то можете продати транспортний засіб.

Доброго дня. Кредит в УБКІ значиться як закритий, а на сайті МФО, якщо ввести номер договору то вибиває сумму до оплати. Кому вірити?
Реально кредит не був закритий. Просрочка 2+ роки

Доброго дня. Кредит в УБКІ значиться як закритий, а на сайті МФО, якщо ввести номер договору то вибиває сумму до оплати. Кому вірити?
Реально кредит не був закритий. Просрочка 2+ роки
Відповім філософськи, в житті є речі важливіші. Не переймайтесь.
Буде проблема, звертайтесь.

Я в 2016 році брала кредит в швидко гроші 6 тисяч оплатити його не змогла бо на той момент була вся в боргах і не знала за що хвататись з початку.
Зараз по цьому кредиту мені дзвонять з ЄАПБ і заставляють його закрити без процентів тобто сплатити 6тисяч а мені не платять зарплату і через суд з 19 року я виплачую через суд 92 тисячі тій же ЄАПБ але по другому кредиту і я не зможу виділити ще 6тисяч бо судовий виконавець поблокувала всі мої рахунки крім зп а з зп вираховують 20%
Запитання можу я поки оплачую ці 92 тисячі не платить ці 6

Я в 2016 році брала кредит в швидко гроші 6 тисяч оплатити його не змогла бо на той момент була вся в боргах і не знала за що хвататись з початку.
Зараз по цьому кредиту мені дзвонять з ЄАПБ і заставляють його закрити без процентів тобто сплатити 6тисяч а мені не платять зарплату і через суд з 19 року я виплачую через суд 92 тисячі тій же ЄАПБ але по другому кредиту і я не зможу виділити ще 6тисяч бо судовий виконавець поблокувала всі мої рахунки крім зп а з зп вираховують 20%
Запитання можу я поки оплачую ці 92 тисячі не платить ці 6
Судячи з того, що написали, що маєте скрутне становище, то у вас немає варіантів платити чи не платити.
В будь-якому разі, рекомендую якщо плануєте робити оплату правонаступнику, то спочатку отримати документи, що підтверджують в нього право вимоги до вас, та гарантійний лист щодо прощення решти заборгованості за умови оплати погодженої суми.

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, маю в Дії два відкритих виконавчих проведення, які знімали з моєї заробітної плати 20%. Вже як рік я звільнилась з тієї роботи та перейшла до лав ЗСУ. І бачу, що цього місяця заробітня плата прийшла менша, як раніше, і розібравшись, стало зрозуміло, що це знову знімають кошти з моєї ЗП на одне з виконавчих проваджень. Моє питання таке: чи мають вони право знімати кошти з військовослужбовця? І чи можна це якось вирішити?

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, маю в Дії два відкритих виконавчих проведення, які знімали з моєї заробітної плати 20%. Вже як рік я звільнилась з тієї роботи та перейшла до лав ЗСУ. І бачу, що цього місяця заробітня плата прийшла менша, як раніше, і розібравшись, стало зрозуміло, що це знову знімають кошти з моєї ЗП на одне з виконавчих проваджень. Моє питання таке: чи мають вони право знімати кошти з військовослужбовця? І чи можна це якось вирішити?
Відкрито виконавче провадження, тому мають право знімати 20 % із заробітної плати.
Можу запропонувати спробувати вирішити це питання, прошу з додатку Дія завантажте постанову про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором доступу, надайте на вайбер чи телеграм 0952035777

Якщо виконавче провадження відкрито на основі нотаріального виконавчого напису, і є рішення суду про визнання такого напису неправомірним, як діяти далі щоб закрити виконавче провадження? Писати заяву про закриття виконавчого провадження на остові того що неправомірно відкрили?

Якщо виконавче провадження відкрито на основі нотаріального виконавчого напису, і є рішення суду про визнання такого напису неправомірним, як діяти далі щоб закрити виконавче провадження? Писати заяву про закриття виконавчого провадження на остові того що неправомірно відкрили?
Писати заяву про закінчення виконавчого провадження. В тексті заяви вказувати на підставі рішення .... суду від...по справі №..., долучаєте оригінал рішення з відміткою про дату набрання законної сили, відпрляєте рекомендованим листом або відносите виконацю чи в державну виконавчу службу

Писати заяву про закінчення виконавчого провадження. В тексті заяви вказувати на підставі рішення .... суду від...по справі №..., долучаєте оригінал рішення з відміткою про дату набрання законної сили, відпрляєте рекомендованим листом або відносите виконацю чи в державну виконавчу службу
Я правильно розумію, якщо приватний виконавець не виходить на контакт, не приймає дзвінки, листи і знаходиться в іншому місті чи можна дану заяву написати в Державну виконавчу службу?

Я правильно розумію, якщо приватний виконавець не виходить на контакт, не приймає дзвінки, листи і знаходиться в іншому місті чи можна дану заяву написати в Державну виконавчу службу?
Відправляти треба тому хто займається вашим виконавчим провадженням. Якщо це приватний виконавець то перевірте в Єдиному реєстрі приватних виконавців, що він діє на даний час і його офіційну адресу. Не треба вам йому телефонувати, а йому з вами розмовляти, надсилайте заяву рекомендованим листом та відстежуйте коли буде вручено. Якщо лист повернеться , то звертайтеся до мене, допоможу знайти виконавця )

У 2021 мав суд по знесенню ВН. Рішення було прийнято на мою користь і набрало законної сили. Нещодавно отримав сповіщення в Дії, про судове засідання щодо скасування заходів забезпечення позову по ухвалі, яка забороняла зняття коштів із зп (перша ухвала яка виноситься після подання в суд на знесення ВН), а потім зʼявилось рішення суду в якому зазначено, що виконавець подав в суд на скасування заходів забезпечення позову щодо цієї ухвали і позов його задоволено, через те, що я нібито то не звертався з позовом про визнання ВН таким що не підлягає виконанню, а заявлені позовні вимоги були задоволені, про що ухвалено рішення відсутні. Що це взагалі означає, оскільки ВН було визнано недійсним і про це є відповідне судове рішення?

У 2021 мав суд по знесенню ВН. Рішення було прийнято на мою користь і набрало законної сили. Нещодавно отримав сповіщення в Дії, про судове засідання щодо скасування заходів забезпечення позову по ухвалі, яка забороняла зняття коштів із зп (перша ухвала яка виноситься після подання в суд на знесення ВН), а потім зʼявилось рішення суду в якому зазначено, що виконавець подав в суд на скасування заходів забезпечення позову щодо цієї ухвали і позов його задоволено, через те, що я нібито то не звертався з позовом про визнання ВН таким що не підлягає виконанню, а заявлені позовні вимоги були задоволені, про що ухвалено рішення відсутні. Що це взагалі означає, оскільки ВН було визнано недійсним і про це є відповідне судове рішення?
Це означає, що ви не займалися виконанням рішення, тобто не написали в суд заяву про видачу рішення суду з відміткою про дату набрання рішення законної сили, та не надали таке рішення виконавцю разом із заявою про закінчення виконавчого провадження. Маєте можливість наздогнати втрачене і це зробити.

Добрий день. У 2019 році приватним виконавцем було оформлено виконавче провадження на стягнення заборгованості (ПУМБ), у відповідь було подано заяву до суду щодо визнання цього провадження неправомірним (недійсним). Суд декілька разів переносився і триває досі. Наразі цей же приватний виконавець надсилає це саме провадження на нове місце роботи для стягнення заборгованості. Наскільки це правомірно і як вирішити це питання (зі сторони підприємства та працівника)? Дякую.

Добрий день. У 2019 році приватним виконавцем було оформлено виконавче провадження на стягнення заборгованості (ПУМБ), у відповідь було подано заяву до суду щодо визнання цього провадження неправомірним (недійсним). Суд декілька разів переносився і триває досі. Наразі цей же приватний виконавець надсилає це саме провадження на нове місце роботи для стягнення заборгованості. Наскільки це правомірно і як вирішити це питання (зі сторони підприємства та працівника)? Дякую.
Якщо вчинення виконавчих дій не зупинено ухвалою суду, то дії виконавця правомірні. Роботодавець зобов'язаний виконувати постанову виконавця.

Доброго дня.Скажіть будь ласка,якщо є борги в мфо і поки немає виконавчих і судів,то чи випускають по системі "Шлях"?
Влаштувався мій чоловік офіційно на роботу далекобійником,але вчора не пропустили, причини не зрозумілі поки.Але чи можуть вони потім до кредитної історії докопатись?

Назад
Угорі