Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

В районний відділ ДВС за місцем реєстрації Онлайн фінанс. Виконання здійснюється примусово, тому як швидко буде залежити від бажання виконавця і фінансової спробожгості боржника
Оффтоп
Це вже реально смішно))

Доброго дня. У мене таке запитання. Нещодавно зі мною зв'язалася співробітниця колекторської компанії Вердикт капітал. Говорила, що якщо я не сплачу борг то вони відкриють ВП, але навіть якщо з мене будуть вираховувати 20% з з/п, то ніби тограв всеодно борг перед їхньою компанією залишиться на тій самій сумі. Чи законно це? Так як я вже мала ВП від компанії Алекскредит, з мене вираховували 20% і кредит закритий. Но розумію їх роботу. Що порадите?

Доброго дня. У мене таке запитання. Нещодавно зі мною зв'язалася співробітниця колекторської компанії Вердикт капітал. Говорила, що якщо я не сплачу борг то вони відкриють ВП, але навіть якщо з мене будуть вираховувати 20% з з/п, то ніби тограв всеодно борг перед їхньою компанією залишиться на тій самій сумі. Чи законно це? Так як я вже мала ВП від компанії Алекскредит, з мене вираховували 20% і кредит закритий. Но розумію їх роботу. Що порадите?
Я б не сплачував, чекав або виконавчого напису нотаріуса, який суд визнає таким, що не підлягає виконанню, або звернення до суде, де можна ефективно відстояти свої права, вважаю, що в такому випадку витрати будуть менші ніж виконувати протиправні вимоги фін. організації

Оффтоп
Казав всім юристам форума окрім вас... Мені подобається ваш юридичний ?
Не доречно виривати слова з контексту, адже на конкретне питання надав обгрунтовану відповідь на моє суб'єктивне переконання.
Оффтоп
Казав всім юристам форума окрім вас... Мені подобається ваш юридичний ?
Якщо у вас інша думка на поставлене питання, то можете про неї написати, бажано в іншій темі

Не доречно виривати слова з контексту, адже на конкретне питання надав обгрунтовану відповідь на моє суб'єктивне переконання.
Згоден. Ніяким чином це не стосувалося вашої відповіді. Взято в "оффтоп"
Якщо у вас інша думка на поставлене питання, то можете про неї написати, бажано в іншій темі
Відповів вище.

Здравствуйте. Если сделают ИН и заблокируют счета, как быстро их разблокируют,подав иск в суд о не признании надписи?

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Исполнительная служба сделала минус по дебетовой карте,это они ее тоже заблокируют.Заблокировали соц.счет детских выплата отправила справку с банка надеюсь разблокируют не могу понять к чему этот минус

Добрый вечер. Скажите, пожалуйста, после подачи иска в суд о не признании надписи, через сколько дней назначается заседание суда и соответствующая информация появляется на Судовой Владе? Подали иск еще в конце июня. Спасибо!

Karolin, виконавча служба чи то приватний виконавець накладає арешт на банківські рахунки боржника
Добрый вечер. Скажите, пожалуйста, после подачи иска в суд о не признании надписи, через сколько дней назначается заседание суда и соответствующая информация появляется на Судовой Владе? Подали иск еще в конце июня. Спасибо!
Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п’яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Останнє редагування:
Advokat Ukraine, Мне частный исполнитель наложил арест,сегодня отправила справку з банка и заяву на разблокировку социального счета.Есть вероятность что разблокируют?

Даже если предоставить банковскую выписку, что счёт целевой и на нём нет других поступлений ?
На практиці так, виконавці відмовляють, посилаються на банки, що якщо рахунок цільовий банк має відмовити виконавцю в накладені арешту на такий рахунок. У постанові про накладення арешту виконавці не визначають конкретно той чи інший рахунок на який накласти арешт. Верховний суд роз'яснив, що саме банк зобов'язаний відмовити виконавцю в накладені арешту якщо рахунок відноситься до категорії на які заборонено накладати арешт

На практиці так, виконавці відмовляють, посилаються на банки, що якщо рахунок цільовий банк має відмовити виконавцю в накладені арешту на такий рахунок. У постанові про накладення арешту виконавці не визначають конкретно той чи інший рахунок на який накласти арешт. Верховний суд роз'яснив, що саме банк зобов'язаний відмовити виконавцю в накладені арешту якщо рахунок відноситься до категорії на які заборонено накладати арешт
Тоесть это можно обратится в банк и дать запрос на снятие ареста целевого счёта?

Назад
Угорі