Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Якщо ж банк відкрив особі окремий рахунок виключно для зарахування цільових надходжень, то банк повертає без виконання отриману від виконавця постанову про арешт коштів боржника із зазначенням причин повернення.
карточка для выплат от центра занятости считаеться целевым счетом?

По таким категоріям справ, на практиці, виконавча служба не звертається до суду із клопотанням про заборону перетину державного кордону, не здійснює вихід за місцем реєстрації для встановлення та опису майна, якщо ви про це...

Закон України «Про виконавче провадження» встановлює, що державний виконавець по рішеннях суду немайнового характеру повинен провести виконавчі дії у двомісячний термін, а по інших виконавчих документах – протягом шести місяців з дня винесення постанови про відкриття виконавчого провадження (стаття 25 Закону).
Знімає арешт з банківських рахунків як отримує рішення суду
Тобто максимум це тільки арешт банківських рахунків?

Тобто максимум це тільки арешт банківських рахунків?
Виносять також постанови про звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника; про розшук транспортного засобу; про арешт майна боржника.
Доброе утро. У меня к вам два вопроса:
1. У меня заблокировали все карты зп, пенсионная и даже кредитки в минусе. Виконавець отказывается снимать блокировку с пенсионной, советует перевести на почту, банк отморозился, хотя на карте написано, что она пенсионная. Правомерно ли заблокированы карты? Просто осталась вообще без средств к существованию , на юриста тоже денег нет.
2. Вопрос по МФО. В Кредит кассе тело 1500 оплачено пролонгациями 7150, хотят еще. Я получается кредит давно оплатила и переплатила, пролонгации больше делать не с чего ухожу в просрочку, звонки не прекращаются хотят еще либо пролонгацию либо всю сумму. Можно ли подать на них жалобу в НБУ?
1. Нажаль, вважаю, що дії виконавця відповідають вимогам чинного законодавства.
2. В досудовому порядку не працюю, вважаю це не ефективним, для мене більшість МФО шахраї та "попрошайки"

Останнє редагування:
Я правильно поняла , что МФО нарисует долг 120000 гр и заберет жильё или это касается залоговых кредитов и ипотеки ?

Я правильно поняла , что МФО нарисует долг 120000 гр и заберет жильё или это касается залоговых кредитов и ипотеки ?
Якщо нічого не робити при сумі боргу більше ніж 120 тыс., то і без нерухомості можна залишитись, треба оскаржувати виконавчий напис нотаріуса в суді

Добрый вечер, у меня ИНН открыто с июня, отчисляеться 20% с зарплаты, тело кредита 3000, в сентябре хочу подавать в суд на снос, можно в иске что тело уже выплачено, а остальное нету возможности?

Добрый вечер, у меня ИНН открыто с июня, отчисляеться 20% с зарплаты, тело кредита 3000, в сентябре хочу подавать в суд на снос, можно в иске что тело уже выплачено, а остальное нету возможности?
Не зрозумів питання.
Зведеним виконавчим провадженням є виконавче провадження з присвоєним Автоматизованою системою виконавчих проваджень номером зведеного виконавчого провадження до складу якого входять виконавчі провадження про стягнення з одного боржника.

Доброго здоровья. Интересует возможность ходатайства о снятии ареста со счетов и авто в процессе по признанию ИНН такой что не подлежит исполнению , если при открытии ИП допущены грубейшие нарушения закона

Доброго дня. Загубила ID-паспорт,йду писати заяву про втрату. На старому паспорті були оформленні кредити що мені робити далі з ними?

Доброго здоровья. Интересует возможность ходатайства о снятии ареста со счетов и авто в процессе по признанию ИНН такой что не подлежит исполнению , если при открытии ИП допущены грубейшие нарушения закона
Не займаюсь оскарженням постанови про відкриття провадження, за той самий строк доцільніше оскаржити виконавчий напис нотаріуса. Щодо заяви про зняття арешту з рахунку які підстави? Прошу з цього приводу звертатися індивідуально, обговоримо.
Доброго дня. Загубила ID-паспорт,йду писати заяву про втрату. На старому паспорті були оформленні кредити що мені робити далі з ними?
Робити з кредитами те саме, що і робили до того як загубили ID

Согласно новому Закону: "загальний розмір кредиту за яким не перевищує розміру однієї мінімальної заробітної плати, не може перевищувати розміру подвійної суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін." Если кредит в МФО был взят суммой больше одной минимальной заработной платы, то какой максимум штрафа+пени? 2-й вопрос: как определяется сумма "виконавчого провадження"; "приватний виконавець" сделал "виконавчое провадження" и удерживает в 10 раз больше чем тело самого кредита. P.S. (деньги не снимаются, просто удерживаются, а всё что выше суммы "виконавчого провадження" я могу снимать и расплачиваться). Спасибо.

Согласно новому Закону: "загальний розмір кредиту за яким не перевищує розміру однієї мінімальної заробітної плати, не може перевищувати розміру подвійної суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін." Если кредит в МФО был взят суммой больше одной минимальной заработной платы, то какой максимум штрафа+пени? 2-й вопрос: как определяется сумма "виконавчого провадження"; "приватний виконавець" сделал "виконавчое провадження" и удерживает в 10 раз больше чем тело самого кредита. P.S. (деньги не снимаются, просто удерживаются, а всё что выше суммы "виконавчого провадження" я могу снимать и расплачиваться). Спасибо.
К сожалению в новом законе нет ограничения на проценты,что не является штрафом и пеней.

еще по трк "Украина"показывают как за 5к квартиры отбирают)))
Не,ну с процентами я ведь прав,чего юлить,это всем и Тарас ни раз подтверждал и другие юристы.Вопрос то в этом.Вы ,как старый воин,тоже это знаете,я уверен.

Назад
Угорі