Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Спасибо за ответ. Успокоили
Так

Ні, чоловік не буде відповідати за вашими зобов'язаннями. З його доходу не стягнуть

Нічого не чекати, фін. організацію люблять надсилати фіктивні рішення судів

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, у грудні 20р.прийшло на роботу ВП про зняття 20% із зарплати....боржник бухгалтер і не стягувала із своєї зарплати нічого...чим це грозить бухгалтеру? Якщо подати зараз до суду, чи не використають проти бухгалтера що вона як посадова особа скористалася і не виконувала викон.провадження. Дякую.

Доброго дня! Скажіть будь-ласка, у грудні 20р.прийшло на роботу ВП про зняття 20% із зарплати....боржник бухгалтер і не стягувала із своєї зарплати нічого...чим це грозить бухгалтеру? Якщо подати зараз до суду, чи не використають проти бухгалтера що вона як посадова особа скористалася і не виконувала викон.провадження. Дякую.
Виконавець має право накласти штраф на роботодавця, за невиконання постанови про стягнення з заробітної плати

Кросспостинг
уважаемый юрист, я уже задавал этот вопрос вашему коллеге но не получил ответ:
закон 4241 уже работает?

уважаемый юрист, я уже задавал этот вопрос вашему коллеге но не получил ответ:
закон 4241 уже работает?
Президент підписав, не знайшов, що його офіційно опрелюднили, а тому "не працює"

Вкладення

• Screenshot_20210412_190031_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210412_190031_com.android.chrome.webp
    78.3 Кб · Перегляди: 50
Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Здравствуйте, такие вопросы, набрался 7 кредитов на 80000, все на приват банк (карту).
1. Как сделать чтобы с неё средства не могли списать?
2. Могут ли не выпустить за границу если в реестре должников?
Ещё интересует, устраиваюсь на официальную работу (очень хорошую)
И нужна карта приват банка, как поступить чтобы не могли вычитывать 20% от зарплаты или это может быть если суд постановит?

Здравствуйте, такие вопросы, набрался 7 кредитов на 80000, все на приват банк (карту).
И нужна карта приват банка, как поступить чтобы не могли вычитывать 20% от зарплаты или это может быть если суд постановит?
Junna весёлого тебе вечера )) ? ? ?

Прокоментуйте новий закон про блокування зарпл.карт.Я так зрозуміла,що це вже законно.А зняти арешт можна тільки в суді?

1. Перевипустити пластикову карту, а бажано закрити рахунок.
2. Ні, тільки якщо є окреме рішення суду про заборону перетину державного кордону.
3. 20 % з з/п мають стягувати за постановою приватного виконавця, якщо суд не зупине стягнення (це за умови, що ви оскаржуватимете виконавчий напис)

Кросспостинг
Прошу помощи. Судья хочет наказ о прекращении деятельности горая . Откуда вытянуть . Подскажите. Спасибо

Після надання в МОНЕТКУ форми 5 про те що я являюсь військовослужбовцем мені було сказано що я повинен оплатити кредит в пятикратному розмірі чи правомірно це ?

Как вернуть судовой сбор??? Решение суда по форваду по надписи 17.05. надо ждать конечно 30 дней пока вступит в силу . В решении написано что должен вернуть форвард. Исполнитель Павелкив.

Після надання в МОНЕТКУ форми 5 про те що я являюсь військовослужбовцем мені було сказано що я повинен оплатити кредит в пятикратному розмірі чи правомірно це ?
Нажаль, не можу відповісти на ваше питання предметно щодо звільнення військовослужбовців від сплати кредитних відсотків. Знаю, що фін. організації не мають право нараховували відсотки після спливу строку повернення кредиту, що вказаний в договорі
Как вернуть судовой сбор??? Решение суда по форваду по надписи 17.05. надо ждать конечно 30 дней пока вступит в силу . В решении написано что должен вернуть форвард. Исполнитель Павелкив.
Після спливу 30ти денного строк для подання апеляції рішення наберає законної сили та його можна виконувати. Для цього напишіть в суд заяву на отримання виконавчого листа. В державну виконавчу службу за місцем реєстрації банку подайте заяву про відкриття виконавчого провадження, до якої долучіть виконавчий лист та довідку-рахунок куди перераховувати стягнуті кошти

Нажаль, не можу відповісти на ваше питання предметно щодо звільнення військовослужбовців від сплати кредитних відсотків. Знаю, що фін. організації не мають право нараховували відсотки після спливу строку повернення кредиту, що вказаний в договорі

Після спливу 30ти денного строк для подання апеляції рішення наберає законної сили та його можна виконувати. Для цього напишіть в суд заяву на отримання виконавчого листа. В державну виконавчу службу за місцем реєстрації банку подайте заяву про відкриття виконавчого провадження, до якої долучіть виконавчий лист та довідку-рахунок куди перераховувати стягнуті кошти
Спасибо большое за ответ. Я считала что они добровольно оплатят???

Спасибо большое за ответ. Я считала что они добровольно оплатят???
Якщо не звертатися до виконавчої служби, то в будь-якому випадку до банку (фінансової установи) треба подавати заяву про добровільне виконання рішення суду, також долучати довідку-рахунок на який повертати кошти. Але в такому випадку можуть відмовити.

В знайомого ситуація. Відправив позов поштою, загубили. Завіз через місяць після відправки сам в канцелярію зареєстровано і сказали якщо знайдеться то реєструвати не будуть. Потім знайшовся і почтовий позов і його також зареєстровано. Виходить по 1 справі 2 суддів. Що робити в такому випадку?

Назад
Угорі