Окм
Форумчанин
- Дописи
- 84
- Реакції
- 38
- Бали
- 3590
Окм не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Advokat Ukraine, спасибо за ответ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так
Ні, чоловік не буде відповідати за вашими зобов'язаннями. З його доходу не стягнуть
Нічого не чекати, фін. організацію люблять надсилати фіктивні рішення судів
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, у грудні 20р.прийшло на роботу ВП про зняття 20% із зарплати....боржник бухгалтер і не стягувала із своєї зарплати нічого...чим це грозить бухгалтеру? Якщо подати зараз до суду, чи не використають проти бухгалтера що вона як посадова особа скористалася і не виконувала викон.провадження. Дякую.Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Виконавець має право накласти штраф на роботодавця, за невиконання постанови про стягнення з заробітної платиДоброго дня! Скажіть будь-ласка, у грудні 20р.прийшло на роботу ВП про зняття 20% із зарплати....боржник бухгалтер і не стягувала із своєї зарплати нічого...чим це грозить бухгалтеру? Якщо подати зараз до суду, чи не використають проти бухгалтера що вона як посадова особа скористалася і не виконувала викон.провадження. Дякую.
Президент підписав, не знайшов, що його офіційно опрелюднили, а тому "не працює"уважаемый юрист, я уже задавал этот вопрос вашему коллеге но не получил ответ:
закон 4241 уже работает?
Дякую.Виконавець має право накласти штраф на роботодавця, за невиконання постанови про стягнення з заробітної плати
Здравствуйте, такие вопросы, набрался 7 кредитов на 80000, все на приват банк (карту).Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Junna весёлого тебе вечера )) ? ? ?Здравствуйте, такие вопросы, набрался 7 кредитов на 80000, все на приват банк (карту).
1. Как сделать чтобы с неё средства не могли списать?
2. Могут ли не выпустить за границу если в реестре должников?
Ещё интересует, устраиваюсь на официальную работу (очень хорошую)
И нужна карта приват банка, как поступить чтобы не могли вычитывать 20% от зарплаты или это может быть если суд постановит?
Здравствуйте, такие вопросы, набрался 7 кредитов на 80000, все на приват банк (карту).
И нужна карта приват банка, как поступить чтобы не могли вычитывать 20% от зарплаты или это может быть если суд постановит?
1. Перевипустити пластикову карту, а бажано закрити рахунок.Здравствуйте, такие вопросы, набрался 7 кредитов на 80000, все на приват банк (карту).
Нажаль, не можу відповісти на ваше питання предметно щодо звільнення військовослужбовців від сплати кредитних відсотків. Знаю, що фін. організації не мають право нараховували відсотки після спливу строку повернення кредиту, що вказаний в договоріПісля надання в МОНЕТКУ форми 5 про те що я являюсь військовослужбовцем мені було сказано що я повинен оплатити кредит в пятикратному розмірі чи правомірно це ?
Після спливу 30ти денного строк для подання апеляції рішення наберає законної сили та його можна виконувати. Для цього напишіть в суд заяву на отримання виконавчого листа. В державну виконавчу службу за місцем реєстрації банку подайте заяву про відкриття виконавчого провадження, до якої долучіть виконавчий лист та довідку-рахунок куди перераховувати стягнуті коштиКак вернуть судовой сбор??? Решение суда по форваду по надписи 17.05. надо ждать конечно 30 дней пока вступит в силу . В решении написано что должен вернуть форвард. Исполнитель Павелкив.
Спасибо большое за ответ. Я считала что они добровольно оплатят???Нажаль, не можу відповісти на ваше питання предметно щодо звільнення військовослужбовців від сплати кредитних відсотків. Знаю, що фін. організації не мають право нараховували відсотки після спливу строку повернення кредиту, що вказаний в договорі
Після спливу 30ти денного строк для подання апеляції рішення наберає законної сили та його можна виконувати. Для цього напишіть в суд заяву на отримання виконавчого листа. В державну виконавчу службу за місцем реєстрації банку подайте заяву про відкриття виконавчого провадження, до якої долучіть виконавчий лист та довідку-рахунок куди перераховувати стягнуті кошти
Якщо не звертатися до виконавчої служби, то в будь-якому випадку до банку (фінансової установи) треба подавати заяву про добровільне виконання рішення суду, також долучати довідку-рахунок на який повертати кошти. Але в такому випадку можуть відмовити.Спасибо большое за ответ. Я считала что они добровольно оплатят???