Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Подскажите пожалуйста не могу разобраться в принятом законе 4241:
Распространяется ли закон на договора которые подписаны до начала действия этого закона?
Распространяется ли этот закон на договора до одного месяца?
Заранее спасибо
Частиною першою статті 58 Конституції України передбачено, що закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом’якшують або скасовують відповідальність особи.

Не впевнений, що якщо заплатите всю суму то буде закритий кредит, треба бачити лист-повідомлення.
Якщо не платити, то УКБІ будете завжди боржником, але навіть якщо буде суд є ймовірність що фін. організації відмовлять повністю, або суд зменшить суму до розумної
Скажіть ще будь ласка, чи можуть вони вчиняти якісь дії до мене та моїх родичів, в тому сенсі, чи можуть приїхати додому?

Скажіть ще будь ласка, чи можуть вони вчиняти якісь дії до мене та моїх родичів, в тому сенсі, чи можуть приїхати додому?
Можуть, але мало ймовірно. В моїй практиці такого не було, щоб до людей приходили.

Здравствуйте! Подскажите, если мфо подадут в суд( в бушующем) на стягнення брошу, а у меня по факту пролонгациями оплачено и тело и проценты, которые были прописаны в договоре изначально. Может суд присудить оплатить ещё раз эту сумму? Или то что я оплачивала будет учитываться?

Advokat Ukraine, доброго дня, на мене вікрите виконавче провадження про конфіскацію авто, авто було давно конфісковано а ВП не закривають, не можу вчиняти ніяких нотаріальних дій, в виконавчій говорять що не можуть закрити, поки автомобіль не буде продано на СЕТАМІ. Це правда?

Advokat Ukraine, доброго дня, на мене вікрите виконавче провадження про конфіскацію авто, авто було давно конфісковано а ВП не закривають, не можу вчиняти ніяких нотаріальних дій, в виконавчій говорять що не можуть закрити, поки автомобіль не буде продано на СЕТАМІ. Це правда?
Відповів вам по телефону.

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Добрий день! Подскажите, пожалуйста, как долго храниться информация в реестрах о должниках ( исполнительные производства) в асип и ерд и судовой Владе ?

Добрий день! Подскажите, пожалуйста, как долго храниться информация в реестрах о должниках ( исполнительные производства) в асип и ерд и судовой Владе ?
Не є адміністратором реєстру, а тому не знаю. Це питання не вивчав.

Скільки коштує процедура банкротства?
І в яких базах себе пошукати якщо є багато МФО?
Процедурою банкрутства не займаюсь, якщо не помиляюсь то загальна сума заборгованості фізичної особи для банкрутства має бути не менше 300 тис.

Добрый вечер, что то я совсем запуталась чииая. Имею 2 инн, 1 уже в суде с 22 декабря, призначено склад суду, 2 только вот недавно получила, собираюсь в апеле подавать на снос инн. Вопрос в чем , на данный момент уже как 2й месяц безработная, стою в ЦЗ только, на бывшую зп карту наложили арест 2 исполнителя, своей квартиры нет, только прописка у родителей, но квартира приватизирована.

Добрый вечер, что то я совсем запуталась чииая. Имею 2 инн, 1 уже в суде с 22 декабря, призначено склад суду, 2 только вот недавно получила, собираюсь в апеле подавать на снос инн. Вопрос в чем , на данный момент уже как 2й месяц безработная, стою в ЦЗ только, на бывшую зп карту наложили арест 2 исполнителя, своей квартиры нет, только прописка у родителей, но квартира приватизирована.
Питання?

на законних підставах по МФО такої суми бути не може, через виконавчий напис зможуть зробити все, що завгодно. Виконавець буде діяти в законний спосіб якщо опише ваше майно та виставить на аукціон.
Капец, я в обмороке(((( год жила спокойно и вот опять затрусило(((((
И если это произойдет,то что делать или это конец и дом продадут не смотря на то что единственное жилье и малолетний ребенок прописан??? Или можно что-то сделать: договориться или в суд идти.

Останнє редагування:
Могут ли вынести арешт на майно которого по сути у меня нет
Арешт не можуть накласти по Виконавчому провадженні щодо Вас, на нерухомість власником якої є інші особи. Я так зрозумів вы ніколи і не брали участь у приватизації батьківської квартири, тільки в ній зареєстровані

И если это произойдет,то что делать или это конец и дом продадут не смотря на то что единственное жилье и малолетний ребенок прописан??? Или можно что-то сделать: договориться или в суд идти.
Вашої сумы боргу не достатньо для реалізації нерухомого майна.

Арешт не можуть накласти по Виконавчому провадженні щодо Вас, на нерухомість власником якої є інші особи. Я так зрозумів вы ніколи і не брали участь у приватизації батьківської квартири, тільки в ній зареєстровані

Откуда Вы знаете? Они же могут нарисовать любую цыфру

Откуда Вы знаете? Они же могут нарисовать любую цыфру
То что они нарисовали,то не значит что вы им должны..Это во первых.
А во вторых,у вас какой кредит? Ипотека или залоговый? Думаю что нет.
Значит, спите спокойно.

Да, я была маленькой, только прописана
Скажите пожалуйста, у мужа есть машина, но генеральная доверенность на моего отца, при инн что то может случится с машиной?

Останнє редагування:
Назад
Угорі