Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Якщо нічого не робити, то скоріш за все суд прийме рішення позов банку задовольнити в повному обсязі, проте вимоги Приватбанку незаконні тому раджу все ж визначитись з адвокатом, щоб він представляв вас в суді. Можу запропонувати свою допомогу. Зателефонуйте 0952035777
дякую я позвоню

Доброго дня.Знайома знайшла себе в реєстрі.Монетка.І лист заказний прийшов від приватного виконавця.Працює офіційно. Screenshot_20210211-105717.webp9

Advokat Ukraine, Созрел вопрос. В случае не оспаривания ИНН в течение трех лет, каков срок ее "действия" (назовем это так)?

Доброго дня.Знайома знайшла себе в реєстрі.Монетка.І лист заказний прийшов від приватного виконавця.Працює офіційно.Screenshot_20210211-105717.jpg9
Питання?
Advokat Ukraine, Созрел вопрос. В случае не оспаривания ИНН в течение трех лет, каков срок ее "действия" (назовем это так)?
Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання протягом одного року з моменту його вчинення. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого напису здійснюється відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" (статті 91 Закону України "Про нотаріат").

Добрий вечір.Є 3 виконавчі надписи. зроблені влітку.Бухгалтерія відраховує 20% по одному з них,а 2 лежать просто.Тепер з тих 2 контор вимагають,щоб і їм відраховували зараз,а не по черзі.Чи має бухгалтер право відраховувати не всім відразу і не більше 20%?
Дякую

Добрий вечір.Є 3 виконавчі надписи. зроблені влітку.Бухгалтерія відраховує 20% по одному з них,а 2 лежать просто.Тепер з тих 2 контор вимагають,щоб і їм відраховували зараз,а не по черзі.Чи має бухгалтер право відраховувати не всім відразу і не більше 20%?
Дякую
Не мають право відраховувати більше 20 %, проте бухгалтерія зобов'язана розподілити цю суму пропорційно на виконання 3-х виконавчих написів.

Питання?

Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання протягом одного року з моменту його вчинення. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого напису здійснюється відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" (статті 91 Закону України "Про нотаріат").
Оффтоп
таки на протяжении трех лет)) с августа 2020

Не мають право відраховувати більше 20 %, проте бухгалтерія зобов'язана розподілити цю суму пропорційно на виконання 3-х виконавчих написів.
Напишіть будь ласка,згідно якого документу.Наш бухгалтер молода дівчина і не знає як поступити

Напишіть будь ласка,згідно якого документу.Наш бухгалтер молода дівчина і не знає як поступити

Тобто 50% це незаконно?
Дякую

Тобто 50% це незаконно?
Дякую
У вашому випадку 20 % максимум, не зважаючи від кількості виконавчих проваджень відкритих на підставі написів нотаріусів і постанов про стягнення із заробітної плати направлених роботодавцю, в кожній такій постанові вказано 20% стягнення від заробітної плати, вони не сумуються, а розподіляються пропорційно до отриманих постанов про стягнення.

У вашому випадку 20 % максимум, не зважаючи від кількості виконавчих проваджень відкритих на підставі написів нотаріусів і постанов про стягнення із заробітної плати направлених роботодавцю, в кожній такій постанові вказано 20% стягнення від заробітної плати, вони не сумуються, а розподіляються пропорційно до отриманих постанов про стягнення.
А пункт 3 до мене не стосується?

Вкладення

• S10211-222906.webp
    S10211-222906.webp
    140.2 Кб · Перегляди: 82
А пункт 3 до мене не стосується?
Ні, не поширюється, запамятайте, що роботодавець не має права самостійно визначати максимальний від ото відрахування із заробітної плати, це повноваження виключно виконавця, тобто якщо в постанові визначено 20 % то тільки 20 і відсотки не сумуються. На практиці може бути і максимум 50 %, але це не в вашому випадку, наприклад якщо б це були аліменти то стягувати максимум 50 % від ЗП

Жити в своє задоволення і не нервувати. Думаю, що гроші які їм заплатили не повернете. Треба зосередитись на оскарженні ИНН. Або залучайте адвоката, щоб довів справу до кінця. Або напишіть заяву розглянути без Вашої участі та сподівайтесь, що позов підготовлений правильно та в справі достатньо документів, щоб суддя міг прийняти рішення.

Якщо ви не знали про суд та не отримували судові повістки то скоріш за все це рішення можливо змінити та зменшити до тіла кредита. Хату вашу не продадуть, якщо будете працювати офіційно повинні стягувати 20 % з зарплати, щомісяця.
А якщо не працювати офіційно?

Витрати на правничу допомогу відшкодовуються через суд тільки якщо наймав адвоката чи можна відшкодувати витрати на юриста який супроводжує судову справу(укладений з ним договір,що підтверджується квитанцією з каси банку з призначенням платежу)?

Добрый день. Здесь недавно, и часто вычитываю фразы но не совсем понимаю. 1. Если я раньше вносила пролонгации и они уже перекрыли тело, то можно составить запрос(заявление) по которому я могу закрыть этими пролонгациями тело и попрощаться с мфо(или же затребовать на оставшуюся 1т гарантийное письмо, оплатить по нему и точно так же попрощатся).
2. Если были составлены письма о запрете использования персональных данных, отправлены и мфо их получили(есть на все письма смс) то продажа моего долга не законная, а звонки 3им лицам и подавно? И я могу написать в департамент защиты прав человека на их действия?

Буду благодарна если кто то объяснит эти 2 момента

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Здравствуйте. У меня такой вопрос. По мне открыто виконавче провадження и я внесён в реестр должников, мне исполнитель прислала постанову про открытие исполнительного производства, дала идентификатор доступа к виконавчому провадженню, но там нет постанов про арешт рахункив, нет постанови про арешт майна, нет постанови про запрет про выезд за границу. И самое главное нет копии виконавчого напису. Ответьте пожалуйста, если нет этих постанов, то я могу распоряжаться квартирой( продать, подарить, переписать) на другого человека или нет? Если нет, то почему? И могу выезжать за границу? Буду благодарен ответу.

Добрый день, за меня взялся приват , прошел год , как я не плачу по кредитной карте голд. До этого платила несколько лет , из суда получила очееень толстое письмо , даже не вникала , там расчеты всех платежей по карте и написано, когда дата суда. Времени у меня мало , суд на 28.03 назначен, я не вникала в этот вопрос , просто забила и не отвечала, сменила телефон, не платила и с банком никак не контактировала. Что мне теперь делать ? Хочу выиграть суд , и ещё их и на деньги раскрутить, я много лет платила исправно , ещё и страховку и пени, обслуживания счета ... Слышала, что можно все пересчитать и банк ещё должен останется . Можно ли с Вами пообщаться лично и обратится за помощью . Спасибо !

Назад
Угорі