Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Здравствуйте. У меня такой вопрос. По мне открыто виконавче провадження и я внесён в реестр должников, мне исполнитель прислала постанову про открытие исполнительного производства, дала идентификатор доступа к виконавчому провадженню, но там нет постанов про арешт рахункив, нет постанови про арешт майна, нет постанови про запрет про выезд за границу. И самое главное нет копии виконавчого напису. Ответьте пожалуйста, если нет этих постанов, то я могу распоряжаться квартирой( продать, подарить, переписать) на другого человека или нет? Если нет, то почему? И могу выезжать за границу? Буду благодарен ответу.
Якщо немає в АСВП таких постанов та рішення суду про заборону про перетин державного кордону то можете розпоряджатися грошима та майном, та виїзджати.
Добрый день, за меня взялся приват , прошел год , как я не плачу по кредитной карте голд. До этого платила несколько лет , из суда получила очееень толстое письмо , даже не вникала , там расчеты всех платежей по карте и написано, когда дата суда. Времени у меня мало , суд на 28.03 назначен, я не вникала в этот вопрос , просто забила и не отвечала, сменила телефон, не платила и с банком никак не контактировала. Что мне теперь делать ? Хочу выиграть суд , и ещё их и на деньги раскрутить, я много лет платила исправно , ещё и страховку и пени, обслуживания счета ... Слышала, что можно все пересчитать и банк ещё должен останется . Можно ли с Вами пообщаться лично и обратится за помощью . Спасибо !
Прошу, вайбер, телефон 0952035777

Якщо немає в АСВП таких постанов та рішення суду про заборону про перетин державного кордону то можете розпоряджатися грошима та майном, та виїзджати.
А Закон про нотариат говорит об обратном ((

Стаття 49. Відмова у вчиненні нотаріальних дій
Нотаріус або посадова особа, яка вчиняє нотаріальні дії, відмовляє у вчиненні нотаріальної дії, якщо:

1) вчинення такої дії суперечить законодавству України;

2) не подано відомості (інформацію) та документи, необхідні для вчинення нотаріальної дії;

3) дія підлягає вчиненню іншим нотаріусом або посадовою особою, яка вчиняє нотаріальні дії;

4) є сумніви у тому, що фізична особа, яка звернулася за вчиненням нотаріальної дії, усвідомлює значення, зміст, правові наслідки цієї дії або ця особа діє під впливом насильства;

5) з проханням про вчинення нотаріальної дії звернулась особа, яка в установленому порядку визнана недієздатною, або уповноважений представник не має необхідних повноважень;

6) правочин, що укладається від імені юридичної особи, суперечить цілям, зазначеним у їх статуті чи положенні, або виходить за межі їх діяльності;

7) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії, не внесла плату за її вчинення;

8) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії, не внесла встановлені законодавством платежі, пов’язані з її вчиненням;

8-1) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії щодо відчуження належного їй майна, внесена до Єдиного реєстру боржників;

А Закон про нотариат говорит об обратном ((

Стаття 49. Відмова у вчиненні нотаріальних дій
Нотаріус або посадова особа, яка вчиняє нотаріальні дії, відмовляє у вчиненні нотаріальної дії, якщо:

1) вчинення такої дії суперечить законодавству України;

2) не подано відомості (інформацію) та документи, необхідні для вчинення нотаріальної дії;

3) дія підлягає вчиненню іншим нотаріусом або посадовою особою, яка вчиняє нотаріальні дії;

4) є сумніви у тому, що фізична особа, яка звернулася за вчиненням нотаріальної дії, усвідомлює значення, зміст, правові наслідки цієї дії або ця особа діє під впливом насильства;

5) з проханням про вчинення нотаріальної дії звернулась особа, яка в установленому порядку визнана недієздатною, або уповноважений представник не має необхідних повноважень;

6) правочин, що укладається від імені юридичної особи, суперечить цілям, зазначеним у їх статуті чи положенні, або виходить за межі їх діяльності;
8-1) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії щодо відчуження належного їй майна, внесена до Єдиного реєстру боржників, зокрема за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів за наявності заборгованості з відповідних платежів понад три місяці;
Докладніше: Про нотаріат Стаття 49. Відмова у вчиненні нотаріальних дій
7) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії, не внесла плату за її вчинення;

8) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії, не внесла встановлені законодавством платежі, пов’язані з її вчиненням;

8-1) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії щодо відчуження належного їй майна, внесена до Єдиного реєстру боржників;
Вы же дочитайте :
8-1) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії щодо відчуження належного їй майна, внесена до Єдиного реєстру боржників, зокрема за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів за наявності заборгованості з відповідних платежів понад три місяці;

Вы же дочитайте :
Я дочитала)) действующую редакцию Закона))

Вот гады(((
Значит надо сносить ИНН, а их у меня две. Причём одна ИНН, точнее ИП от Дорошкевич, которая не прислала документы.

Оффтоп
?? всегда пожалуйста))

Значит надо сносить ИНН, а их у меня две. Причём одна ИНН, точнее ИП от Дорошкевич, которая не прислала документы.
Оффтоп
Да, надо. Юристы знают как справиться со сносом инн, когда доки не прислали ?

Advokat Ukraine, Добрый день.Аппеляцию по сносу инн выиграл,решение набрало законную силу в декабре 2020.Подскажите пожалуйста,сроки на кассацию от исполнителя прошли или он может их восстановить,так как она мне денег должна за суд и исполнительное закрыть.К ней ещё не обращался,так как читал где то,что кассацию исполнители выиграли.
Исполнитель Клитченко

Профіт капітал разом з малкова мв відкрили виконавче провадження!
Що робити, куди і що писати?

Здравствуйте, муж судиться с ПриватБанком, отзыв писали сами, ответа от банка не было на него, написали ходотайство об истребовании доказательства с банка, суд удовлетворил, ответ банк прислал в суд, но копию почему то мужу не прислал. Помощник судьи сказал что муж может ознакомиться с документами после заседания суда, а суд уже на этой неделе.
Подскажите, нам нужно какое то ходотайство писать чтоб выдали документы? И может ли быть что суд уже принял решение за счёт тех документов которые приват прислал?

Подскажите пожалуйста, талион отказывается присылать договор факторинга и гарантийное письмо заказным на почту. Ссылаются на то что они имеют полное право отправить это на электронную почту и этого достаточно, а оперировать тем что у меня нет этих писем тип я не смогу. Что этим они закон не нарушают. Как правильно оформить требование этих писем, на какой закон можно опереться

Advokat Ukraine, Добрый день.Аппеляцию по сносу инн выиграл,решение набрало законную силу в декабре 2020.Подскажите пожалуйста,сроки на кассацию от исполнителя прошли или он может их восстановить,так как она мне денег должна за суд и исполнительное закрыть.К ней ещё не обращался,так как читал где то,что кассацию исполнители выиграли.
Исполнитель Клитченко

Цивільний процесуальний кодекс України​

Стаття 390. Строк на касаційне оскарження​

1. Касаційна скарга на судове рішення подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

2. Учасник справи, якому повне судове рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на касаційне оскарження, якщо касаційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому такого судового рішення.

3. Строк на касаційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині третій статті 394 цього Кодексу.
Здравствуйте, муж судиться с ПриватБанком, отзыв писали сами, ответа от банка не было на него, написали ходотайство об истребовании доказательства с банка, суд удовлетворил, ответ банк прислал в суд, но копию почему то мужу не прислал. Помощник судьи сказал что муж может ознакомиться с документами после заседания суда, а суд уже на этой неделе.
Подскажите, нам нужно какое то ходотайство писать чтоб выдали документы? И может ли быть что суд уже принял решение за счёт тех документов которые приват прислал?
Суд не прийме рішення раніше призначеної дати судового засідання. Вам треба подати заяву про ознайомлення з матеріалами справи.
Подскажите пожалуйста, талион отказывается присылать договор факторинга и гарантийное письмо заказным на почту. Ссылаются на то что они имеют полное право отправить это на электронную почту и этого достаточно, а оперировать тем что у меня нет этих писем тип я не смогу. Что этим они закон не нарушают. Как правильно оформить требование этих писем, на какой закон можно опереться
Це їх право а не обов'язок присилати в письмовому чи електронному виді, як і ваше приймати чи ні такі умови.

Останнє редагування:
Підскажіть будь ласка. Сім років тишини за не сплату кредиту по іпотеці . Посліднім був Дельта банк у квітні 2014р. Осінью 2020 року почались смски з номером договору по кредиту від коллекторів , шоб віддавав гроші. Сама кредитна квартира в залозі по кредиту. Документи в них напевно. Що можна чекати від них і як бути якшо через виконавчий комітет закриють мою карточку привата зарплатну?

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброї ночі, мені КК прислали додому до батьків Повідомлення вимогу, в якому вказано що ТОВ Авентус Україна( я так зрозуміла це Кредит плюс) продала кредит ТОВ КК, сума яку я брала 12000, а там пише 37000 і якщо не оплачу до 22.03 то буде арешт на майно і на грошові кошти, коли брала в Кредіт плюс це було 1рік назад, тепер не знаю що думати, і що робити, на Укрпошту прислали лист який скл з 3шт.( На одному з них синя печатка, вживу не бачила, родичі скидали фото, думаю не мокра печатка, а ксерокс) І я маю оплатити по рахунку в РайфайзенбанкАваль, підкажіть будь ласка як правильно вчинити в даній ситуації???

Доброї ночі, мені КК прислали додому до батьків Повідомлення вимогу, в якому вказано що ТОВ Авентус Україна( я так зрозуміла це Кредит плюс) продала кредит ТОВ КК, сума яку я брала 12000, а там пише 37000 і якщо не оплачу до 22.03 то буде арешт на майно і на грошові кошти, коли брала в Кредіт плюс це було 1рік назад, тепер не знаю що думати, і що робити, на Укрпошту прислали лист який скл з 3шт.( На одному з них синя печатка, вживу не бачила, родичі скидали фото, думаю не мокра печатка, а ксерокс) І я маю оплатити по рахунку в РайфайзенбанкАваль, підкажіть будь ласка як правильно вчинити в даній ситуації???
Не впевнений, що якщо заплатите всю суму то буде закритий кредит, треба бачити лист-повідомлення.
Якщо не платити, то УКБІ будете завжди боржником, але навіть якщо буде суд є ймовірність що фін. організації відмовлять повністю, або суд зменшить суму до розумної

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Скажите пришло смс с пумб, это они зоблокируют зарплатную карту?

Вкладення

• Screenshot_20210320_133310.webp
    Screenshot_20210320_133310.webp
    26.5 Кб · Перегляди: 93
Вопрос простой. Есть решение суда о взыскании с шарашки судебного сбора, но суд не учел судебный сбор за забезпеченння позову, хотя в позовной заяве я указал на додаток - заява про забезпечення позовуи квитанцию. как написать заяву , чтобы суд добавил к взыскания судовой сбор за забезпечення позову?

Скажите пришло смс с пумб, это они зоблокируют зарплатную карту?
Ви можете перевірити, думаю що наклали арешт на рахунок
Вопрос простой. Есть решение суда о взыскании с шарашки судебного сбора, но суд не учел судебный сбор за забезпеченння позову, хотя в позовной заяве я указал на додаток - заява про забезпечення позовуи квитанцию. как написать заяву , чтобы суд добавил к взыскания судовой сбор за забезпечення позову?
Требо подавати заяву про ухвалення додаткового рішення в частині стягнення судового збору

Ви можете перевірити, думаю що наклали арешт на рахунок

Требо подавати заяву про ухвалення додаткового рішення в частині стягнення судового збору
а есть пример? или это платная информация?

Подскажите пожалуйста не могу разобраться в принятом законе 4241:
Распространяется ли закон на договора которые подписаны до начала действия этого закона?
Распространяется ли этот закон на договора до одного месяца?
Заранее спасибо

Назад
Угорі