Цікавтесь в банку про підставу накладення арешту (блокування)Я себя здесь и смотрю себя нечиго нету может сам банк заблокировал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цікавтесь в банку про підставу накладення арешту (блокування)Я себя здесь и смотрю себя нечиго нету может сам банк заблокировал?
дякую я позвонюЯкщо нічого не робити, то скоріш за все суд прийме рішення позов банку задовольнити в повному обсязі, проте вимоги Приватбанку незаконні тому раджу все ж визначитись з адвокатом, щоб він представляв вас в суді. Можу запропонувати свою допомогу. Зателефонуйте 0952035777
Питання?
Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання протягом одного року з моменту його вчинення. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого напису здійснюється відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" (статті 91 Закону України "Про нотаріат").Advokat Ukraine, Созрел вопрос. В случае не оспаривания ИНН в течение трех лет, каков срок ее "действия" (назовем это так)?
Не мають право відраховувати більше 20 %, проте бухгалтерія зобов'язана розподілити цю суму пропорційно на виконання 3-х виконавчих написів.Добрий вечір.Є 3 виконавчі надписи. зроблені влітку.Бухгалтерія відраховує 20% по одному з них,а 2 лежать просто.Тепер з тих 2 контор вимагають,щоб і їм відраховували зараз,а не по черзі.Чи має бухгалтер право відраховувати не всім відразу і не більше 20%?
Дякую
Питання?
Виконавчий напис може бути пред'явлено до примусового виконання протягом одного року з моменту його вчинення. Поновлення пропущеного строку для пред'явлення виконавчого напису здійснюється відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" (статті 91 Закону України "Про нотаріат").
Напишіть будь ласка,згідно якого документу.Наш бухгалтер молода дівчина і не знає як поступитиНе мають право відраховувати більше 20 %, проте бухгалтерія зобов'язана розподілити цю суму пропорційно на виконання 3-х виконавчих написів.
Напишіть будь ласка,згідно якого документу.Наш бухгалтер молода дівчина і не знає як поступити
Тобто 50% це незаконно?![]()
Два виконавчих листи: порядок відрахування та обліку. Бюджетна бухгалтерія, № 44, Листопад, 2020 | Factor
➠ Стаття «Два виконавчих листи: порядок відрахування та обліку». З журналу «Бюджетна бухгалтерія», № 44, Ноябрь, 2020 ✔ | Factori.factor.ua
У вашому випадку 20 % максимум, не зважаючи від кількості виконавчих проваджень відкритих на підставі написів нотаріусів і постанов про стягнення із заробітної плати направлених роботодавцю, в кожній такій постанові вказано 20% стягнення від заробітної плати, вони не сумуються, а розподіляються пропорційно до отриманих постанов про стягнення.Тобто 50% це незаконно?
Дякую
А пункт 3 до мене не стосується?У вашому випадку 20 % максимум, не зважаючи від кількості виконавчих проваджень відкритих на підставі написів нотаріусів і постанов про стягнення із заробітної плати направлених роботодавцю, в кожній такій постанові вказано 20% стягнення від заробітної плати, вони не сумуються, а розподіляються пропорційно до отриманих постанов про стягнення.
Ні, не поширюється, запамятайте, що роботодавець не має права самостійно визначати максимальний від ото відрахування із заробітної плати, це повноваження виключно виконавця, тобто якщо в постанові визначено 20 % то тільки 20 і відсотки не сумуються. На практиці може бути і максимум 50 %, але це не в вашому випадку, наприклад якщо б це були аліменти то стягувати максимум 50 % від ЗПА пункт 3 до мене не стосується?
А якщо не працювати офіційно?Жити в своє задоволення і не нервувати. Думаю, що гроші які їм заплатили не повернете. Треба зосередитись на оскарженні ИНН. Або залучайте адвоката, щоб довів справу до кінця. Або напишіть заяву розглянути без Вашої участі та сподівайтесь, що позов підготовлений правильно та в справі достатньо документів, щоб суддя міг прийняти рішення.
Якщо ви не знали про суд та не отримували судові повістки то скоріш за все це рішення можливо змінити та зменшити до тіла кредита. Хату вашу не продадуть, якщо будете працювати офіційно повинні стягувати 20 % з зарплати, щомісяця.
Здравствуйте. У меня такой вопрос. По мне открыто виконавче провадження и я внесён в реестр должников, мне исполнитель прислала постанову про открытие исполнительного производства, дала идентификатор доступа к виконавчому провадженню, но там нет постанов про арешт рахункив, нет постанови про арешт майна, нет постанови про запрет про выезд за границу. И самое главное нет копии виконавчого напису. Ответьте пожалуйста, если нет этих постанов, то я могу распоряжаться квартирой( продать, подарить, переписать) на другого человека или нет? Если нет, то почему? И могу выезжать за границу? Буду благодарен ответу.Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
?Хочу выиграть суд , и ещё их и на деньги раскрутить, я много лет платила исправно , ещё и страховку и пени, обслуживания счета ...