Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Якщо протягом 30 днів жодна із сторін не подає апеляційну скпргу рішення наберає законну силу і стягувач має право звернутися до державної виконавчої служби чи до приватного виконавця. Одразу після відкриття ВП маєте право звернутися до виконавця на особистий прийом. Арештовувати рахунки обов'язок виконавця.
а разве в период карантина возможен личный прием? Я слышала,что вроде только дистанционно эти службы работают

Напишіть заяву в суд про отримання рішення суду яке набрало законної сили та виконавчого листа (це для повернення судового сбору). Напишіть заяву приватному виконавцю про закінчення виконавчого провадження та до неї додайте рішення суду. Напишіть заяву про відкриття виконавчого провадження (щодо стягнення судового збору) та до неї додайте виконавчий лист. Остання заява подається в державну виконавчу службу за місцем реєстрації боржника.
підкажіть будь-ласка де можна подивитися зразкі заяв,щодо стягнення судового збору,яка подається в ДВС,шукала усюди,щось не знайшла нічого підходящого.

а разве в период карантина возможен личный прием? Я слышала,что вроде только дистанционно эти службы работают
Хто хоче, той знайде можливість зустрітися чи хочаб телефоном переговорить з виконавцем, навіть в період карантину.
підкажіть будь-ласка де можна подивитися зразкі заяв,щодо стягнення судового збору,яка подається в ДВС,шукала усюди,щось не знайшла нічого підходящого.
Шукайте заяву про відкриття виконавчого провадження.

Оригиналы

В реєстрі боржників не буде виконавчого провадження щодо Вас, якщо виконавче провадження закінчене на підставі рішення суду про визнання ВН таким, що не підлягає виконанню.
Проте відомості про таке виконавче провадження залишуться в "автоматизованій системі виконавчих проваджень" доступ до якої так як і до реєстру боржників, є публічним.
Через скільки днів виконавець повинен ,,завершити" ВП, у випадку отримання рішення суду про визнання напису таким, що не підлягає виконанню?

Через скільки днів виконавець повинен ,,завершити" ВП, у випадку отримання рішення суду про визнання напису таким, що не підлягає виконанню?
Постанова про закінчення виконавчого провадження з підстав, передбачених частиною першою ст. 39 ЗУ" Про виконавче провадження", виноситься в день настання відповідних обставин або в день, коли виконавцю стало відомо про такі обставини.

Если человек есть в реестре должников и есть инн/ип, то он сможет получить часть жилья по приватизации? Только потом, пока находиться в реестре, не сможет подарить/продать?

Добрый день как и где посмотреть проверить не сделали нотариусы инн надпись?

Если человек есть в реестре должников и есть инн/ип, то он сможет получить часть жилья по приватизации? Только потом, пока находиться в реестре, не сможет подарить/продать?
Щоб не помилитися, пропоную вам з цим питанням звернутися, до нотаріуса, вони спеціалізуються саме на реєстраційних діях.

Останнє редагування:
Постанова про закінчення виконавчого провадження з підстав, передбачених частиною першою ст. 39 ЗУ" Про виконавче провадження", виноситься в день настання відповідних обставин або в день, коли виконавцю стало відомо про такі обставини.
Виконавцю стало відомо 5.02. Постанови не виніс. Що далі? Подавати скаргу в Мінюст?

Подскажите пожалуйста на Судовой владе проверила инфо и увидела что приват подал в суд, сейчас на этапе " призначено склад суду", вопрос в том прийдёт ли бумага какая-то когда сам суд будет? И сколько всего этих этапов до самого судебного заседания? Спасибо

Подскажите пожалуйста на Судовой владе проверила инфо и увидела что приват подал в суд, сейчас на этапе " призначено склад суду", вопрос в том прийдёт ли бумага какая-то когда сам суд будет? И сколько всего этих этапов до самого судебного заседания? Спасибо
Суд зобов'язаний прислати за вашою адресою реєстрації ваш примірник позовної заяви з додатками, а також ухвалу про відкриття судового провадження, де буде визначено спрощений порядок розгляду справи без виклику сторін, або визначено дату судового засідання.

здравствуйте.
может ли мфо сделать повторную надпись по одному и тому же договору, после её обжалования в суде и снятия?
возможно ли такое много раз?

здравствуйте.
может ли мфо сделать повторную надпись по одному и тому же договору, после её обжалования в суде и снятия?
возможно ли такое много раз?
В моїй практиці такого не було і є логічним, що і не буде, адже після визнання судом виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню суд одночасно зобов'язує відповідача відшкодувати судовий збір та витрати на адвоката. Тому кожен послідуючий ВН - МФО в мінус.

Добрый Вечер
пришло заказное письмо ,
Приват Банк подал в суд
Мне пришла копия на ухвалу о открытии на меня провадження
Подскажите пожалуйста мне идти в суд или нет ,и какие могут быть последствия ,адвоката у меня нет иск подавать я не буду ,подскажите что мне делать ,заранее спасибо

Добрый Вечер
пришло заказное письмо ,
Приват Банк подал в суд
Мне пришла копия на ухвалу о открытии на меня провадження
Подскажите пожалуйста мне идти в суд или нет ,и какие могут быть последствия ,адвоката у меня нет иск подавать я не буду ,подскажите что мне делать ,заранее спасибо
Якщо нічого не робити, то скоріш за все суд прийме рішення позов банку задовольнити в повному обсязі, проте вимоги Приватбанку незаконні тому раджу все ж визначитись з адвокатом, щоб він представляв вас в суді. Можу запропонувати свою допомогу. Зателефонуйте 0952035777

Подскажите пожалуйста пришло сообщение что мою кредитную карту заблокирована звоню в банк говорят что ето не они проверяю на риестре меня нету что может быть
Якщо нічого не робити, то скоріш за все суд прийме рішення позов банку задовольнити в повному обсязі, проте вимоги Приватбанку незаконні тому раджу все ж визначитись з адвокатом, щоб він представляв вас в суді. Можу запропонувати свою допомогу. Зателефонуйте 0952035777

Подскажите пожалуйста пришло сообщение что мою кредитную карту заблокирована звоню в банк говорят что ето не они проверяю на риестре меня нету что может быть
Буває, що в реєстрі боржників в анкетних даних роблять помилку. Перевірте себе за ідентифікаційним номером

Назад
Угорі