Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Добрый день. Mono банк подал в суд, если я оплачу долг до суда, они могут забрать позов? Пока только назначили склад суда, суда еще не было. Есть ли такая практика, как быть? Не хочу, что бы был суд.

Добр
Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Добрыб день!Можно в вайбер Вам написать?

Добрый день. Mono банк подал в суд, если я оплачу долг до суда, они могут забрать позов? Пока только назначили склад суда, суда еще не было. Есть ли такая практика, как быть? Не хочу, что бы был суд.
Також це питання продублювали електронною поштою. Відповів Вам на пошту.
Добр

Добрыб день!Можно в вайбер Вам написать?
Добрий день, якщо зручно також питання можна написати на вайбер чи електронну пошту.

Відкрито вп 29.10.20020 лист прийшов 13.11.2020 отримує аліменти і біржа. Що в першу чергу потрібно зробити. В скільки часу подати в суд?

Відкрито вп 29.10.20020 лист прийшов 13.11.2020 отримує аліменти і біржа. Що в першу чергу потрібно зробити. В скільки часу подати в суд?
якщо правильно зрозумів, то підстава для відкриття виконавчого провадження був виконавчий напис нотаріуса. Строк на оскарження виконавчого напису 3 роки з дня коли ви про нього дізналися. В першу чергу ви повинні визначитися будете платити незаконну заборгованість чи оскаржувати, якщо отстаннє, то чи оскаржуватимете самостійно, чи звернетесь за захистом та представництвом до адвоката.

якщо правильно зрозумів, то підстава для відкриття виконавчого провадження був виконавчий напис нотаріуса. Строк на оскарження виконавчого напису 3 роки з дня коли ви про нього дізналися. В першу чергу ви повинні визначитися будете платити незаконну заборгованість чи оскаржувати, якщо отстаннє, то чи оскаржуватимете самостійно, чи звернетесь за захистом та представництвом до адвоката.
Так, але це моїй знайомій. Я раджу оскаржувати з юристом. Перевести всі виплати (аліменти і біржу) на пошту.

Так, але це моїй знайомій. Я раджу оскаржувати з юристом. Перевести всі виплати (аліменти і біржу) на пошту.
все правильно розумієте. Якщо оскаржуватимете з адвокатом, він за вас самостійно все зробе.

Також це питання продублювали електронною поштою. Відповів Вам на пошту.

Добрий день, якщо зручно також питання можна написати на вайбер чи електронну пошту.
Здравствуйте!
Могут ли за долги МФО исполнители (государственные или частные) забрать квартиру?

Заранее благодарю за ответ!

Здравствуйте!
Могут ли за долги МФО исполнители (государственные или частные) забрать квартиру?

Заранее благодарю за ответ!
ініціювати конфіскацію житла можна тільки в тому випадку, якщо заборгованість перевищує 20 розмірів мінімальної зарплати – понад 94 460 грн, тому що зараз мінімалка становить 4 723 грн.

ініціювати конфіскацію житла можна тільки в тому випадку, якщо заборгованість перевищує 20 розмірів мінімальної зарплати – понад 94 460 грн, тому що зараз мінімалка становить 4 723 грн.
Спасибо, но минималка с 01.09.2020 - 5000 грн.
Спасибо, но минималка с 01.09.2020 - 5000 грн.
Значит могут.

Дэ-факто, МФО нужно насчитать с 5000 грн займа всего 90000 сверху и можно запускать процедуру конфискации жилья через исполнителя?

Дэ-факто, МФО нужно насчитать с 5000 грн займа всего 90000 сверху и можно запускать процедуру конфискации жилья через исполнителя?
на законних підставах по МФО такої суми бути не може, через виконавчий напис зможуть зробити все, що завгодно. Виконавець буде діяти в законний спосіб якщо опише ваше майно та виставить на аукціон.

Добрий вечір!
Чи можу я надіслати позов до суду без кредитного договору?
Чи прийме суд такий позов до судового розглядання?
МФО не відповіли на моє прохання надіслати копію. Зверталась на ел. скриньку.

Добрий вечір!
Чи можу я надіслати позов до суду без кредитного договору?
Чи прийме суд такий позов до судового розглядання?
МФО не відповіли на моє прохання надіслати копію. Зверталась на ел. скриньку.
кожного разу коли подаю позов, існує ймовірність, що судді щось не сподобається та будуть зауваження. Однозначно на ваше питання відповісти не можу. Пропоную в вашій ситуації одночасно з позовом подавати клопотання про витребування копії нотаріальної справи, але ви маєте суду надати докази, що самостійно вживали заходи щодо отримання таких документів, але вам відмовили чи не надали відповідь. Тоді суд задовільнить ваше клопотання та ухвалою суду витребовуватиме такі докази.

Останнє редагування:
Назад
Угорі