Адвокат відповідає, коротко по суті питання!

Написала заяву на забезпечення позову до подачі позову через електронний суд.
Щось я не розумію, чи маю я право подавати позов та заяви через електроний суд?
Бо це дуже зручно!!!
Але при формуванні заяви не було вказано мою адресу.
Це один із пунктів відмови.
Також, заявником не вказано пропозиції щодо зустрічного забезпечення. Що це означає?
Таким чином відмовлено на підставі відсутності адреси та на підставі не вказано пропозиції щодо зустрічного забезпечення.
Питання, куди підуть гроші судовий збір?
Чи можу я подати позов за цим предметом спору та потім знову додати заяву на забезпечення позову з цією квитанцією?

Написала заяву на забезпечення позову до подачі позову через електронний суд.
Щось я не розумію, чи маю я право подавати позов та заяви через електроний суд?
Бо це дуже зручно!!!
Але при формуванні заяви не було вказано мою адресу.
Це один із пунктів відмови.
Також, заявником не вказано пропозиції щодо зустрічного забезпечення. Що це означає?
Таким чином відмовлено на підставі відсутності адреси та на підставі не вказано пропозиції щодо зустрічного забезпечення.
Питання, куди підуть гроші судовий збір?
Чи можу я подати позов за цим предметом спору та потім знову додати заяву на забезпечення позову з цією квитанцією?
Якщо в ухвалі написано повернути заяву про забезпечення позову, то можете з цією квитанцією звертатися повторно, а якщо суд відмовив в задоволенні заяви то повторно треба платити.

И что, есть люди, которые пишут такие расписки? Серьёзно?
Да,написала из личного опыта,на работе у нас так было,при увольнении они при Вас уничтожаются,если конечно не остался должен,зачастую брали деньги и экспедиторы и торг.агенты,самая большая сумма у одной дамы была 70000,сказала потратила,отдает помесячно!

Добрый день, подскажите как проверить Факторинговую компанию, именно где, что она в перечне данных компаний, что работает легально и лицензию в том числе? Извините если не по адрессу

Добрый день!
Вчера сделали арест счета - карта для соц.выплат - поступали деньги на детей - как малообеспеченой многодетной семье. Подскажите, пожалуйста, есть возможность как-то получить эти деньги?
Благодарю!

Добрый день!
Вчера сделали арест счета - карта для соц.выплат - поступали деньги на детей - как малообеспеченой многодетной семье. Подскажите, пожалуйста, есть возможность как-то получить эти деньги?
Благодарю!
Нужно срочно перевести выплаты на почту, у меня к примеру уже 7 месяцев такая ж карта заблокирована((сужусь..

Могут ли несколько раз делать вп по (одному и тому же- кредиту) ?

Відповім на питання щодо кредитних правовіносин з Банками, фінансовими організаціями, відкриття виконавчого провадження, виконавчого напису нотаріуса, арешту рахунків, розгляду справ в суді, зокрема процесуального законодавства, тощо.
Доброго дня!як вляпалася з своіми мфо...побігла брати кредит в райфайзені,взяла готівковий на 20 тис.щомісячний платіж 1200 ...так 2 місяця в них почався бардак...платежі мої не те щоб зменшували суму кредиту,він накапав вже до 25 тис...на всі мої звернення внятноі відповіді від них я не почула...як діяти,і чого добиватися?
Доброго дня!як вляпалася з своіми мфо...побігла брати кредит в райфайзені,взяла готівковий на 20 тис.щомісячний платіж 1200 ...так 2 місяця тому в них почався бардак...платежі мої не те щоб зменшували суму кредиту,він накапав вже до 25 тис...на всі мої звернення внятноі відповіді від них я не почула...як діяти,і чого добиватися?

Останнє редагування:
Добрий день а якщо це єдине житло боржника а тіла у 10 мфо 110000 тисяч можуть зробити арешт майна і на аукціон на продаж щоб погасити борг. Дякую.

Назад
Угорі