Адвокат Усенко lawyer

• Автор теми Автор теми Tsareva
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Этот разговор относится к работе адвоката Усенко?

А якщо вийдуть на роботодавця, то це жах для мене буде...той одразу звільнить, як раз виповниться його мрія 🤦🏽‍♀️
Прикро звісно. Що у вас такий работодавець.
Я в свій час свого орендодавця попередив про ймовірний треш... так він мені відповів що йому срати на звонарів. Я плачу і в нас все добре а решта його не стосується.
Этот разговор относится к работе адвоката Усенко?
Мабуть так, якщо людина питає чи всі решта мфо "давати в роботу" йому.

Прикро звісно. Що у вас такий работодавець.
Я в свій час свого орендодавця попередив про ймовірний треш... так він мені відповів що йому срати на звонарів. Я плачу і в нас все добре а решта його не стосується.

Мабуть так, якщо людина питає чи всі решта мфо "давати в роботу" йому.
🙏🏽💯🤍

Підписала з ним договір на співпрацю по укркредитфінанс і топ 1, за три тижні поки нічого, тож починає брати сумнів, щодо витрачених дарма грошей, якщо буде якийсь результат о повідомлю
вітаю в клубі. Ви просто викинули гроші. Червоний хрест. :)) нічого не вирішив. все сама завдяки сайту собі порішала. Гроші йому кинула ше в квітні. Минулого тижня написав сам,чи закриті кредити.;))
Правда👍🏽
Як бути з Усенко, віддавати в роботу ще 10 МФО? Підкажіть будь ласка хтось😌
НІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ Ні в якому разі. Ви самі все зробите без нього

Правда👍🏽
Як бути з Усенко, віддавати в роботу ще 10 МФО? Підкажіть будь ласка хтось😌
Моя вам порада, тут на форумі є чудові адвокати лібше з ними поспілкуйтесь, вони вже перевірені не одною людиною, і тільки позитивні відгуки🤗

Також був договір з Усенко , питання вирішувалось біля 6 місяців. Але компанія була ЕАПБ,вимагали 3 тіла вже як 2 роки, а тіло 5000 т і на компроміси взагалі не йшли.Але все ж таки після співпраці з цим адвокатом сумма зменшилась до 10500 і все ж таки вони здались, місяць назад закрили за тіло)
Мені ЕАПБ через півроку стали пропонувати 2 тіла, потім 1.5, зараз пропонують по одному боргу закрити за тіло. І це я сам в себе "адвокат". За юридичною допомогою впринципі нема сенсу, поки мфо/колектори не почали подавати в суд.

Пишу свій відгук. Майже місяць пройшов що зроблено не зрозуміло. ТОП1 позвонив сьогодні і запропонував зарити за тіло, сліду Усенка там не було, спеціаліст поклявся, що до них ніхто не звертався

Пишу свій відгук. Майже місяць пройшов що зроблено не зрозуміло. ТОП1 позвонив сьогодні і запропонував зарити за тіло, сліду Усенка там не було, спеціаліст поклявся, що до них ніхто не звертався
А Усенко Вам скажет, что это его заслуга, ведь у вас нет доказательств, что он не связывался с ними🤣🤣🤣

Це надо підкреслити, бо на форумі у більшості є хибна думка, що скарги в НБУ не діють
Вона не хибна.
В кожного по різному може діяти одна і та сама шарага.
І відписки нбу так само можуть бути різні.
Також звісно залежить від аргументацій в зверненні і доказах того чи іншого порушення.
Регулятор (НБУ) не панацея і ніколи не була ще з часів нацкома.

Що Ви розумієте під терміном "реструктуризація"?
Десь так:

Мені ЕАПБ через півроку стали пропонувати 2 тіла, потім 1.5, зараз пропонують по одному боргу закрити за тіло. І це я сам в себе "адвокат". За юридичною допомогою впринципі нема сенсу, поки мфо/колектори не почали подавати в суд.
У кожного різна ситуація 🤷‍♂️ написала про свід досвід з цим адвокатом. Знйома моя з ним також працювала ,але у неї був кредит в банку, то залишилась задоволена . Тому і я вирішила звернутись
По моєму мфо яке с 2021 року в них ні разу не запропонували нижче ніж 3 тіла, які тільки погрози не були і хамські розмови
Мені сам оператор говорив що звертались з приводу вашого боргу ,ще й питали а чого це Ви звернулись до адвоката
Вони навіть гарантійний 5 днів згоджуввли ,все ніяк ,все узгоджується і одні відмовки

1730490105799.webp

Оплатила ему за договор 💳2000 грн. и не сделал он абсолютно ничего... договаривалась с МФО и коллекторами сама...👍🏽

Тоже готов принимать по 2000 грн и ничего не делать.
Это так.
Кому денег не жалко...
Обещаю потратить на самое нужное. Бухло и бабы исключаются.

Назад
Угорі