Абонентська скринька!)

• Автор теми Автор теми candi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K

candi

Форумчанин
Дописи
73
Реакції
15
Бали
8
candi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Колись знаходила тему про абон скриньку на укр почті а тепер не можу знайти(Підкажіть будь-ласка за місцем реєстрації не живу...шлють листи,мама кожен раз дзвонить і кричить коли їх отримує.думала створити абон скриньку щоб листи сюди йшли. На почті сказали що якщо на конверті буде вказано адреса реєстрації то туди воно і піде а не абонен скриньку як правильно поступити?

Вообще нужно ещё написать заявление на переадресацию
Хотела так сделать,но на нашем отделении укр почты нет ящиков (((а вернее замков на них....

Хотела так сделать,но на нашем отделении укр почты нет ящиков (((а вернее замков на них....
Просте спілкування та коробка цукерок в допомогу!!!!

Тобто листи які будуть йти за місцем реєстрації автоматич будуть приходити на абон скриньку лише потрібно написати заяву?

На почті сказали що якщо на конверті буде вказано адреса реєстрації то туди воно і піде а не абонен скриньку як правильно поступити?

Поговоріть з листоношею,як вам підказала вище ? ПАННОЧКА,
Проте якщо буде заказне - всерівно принесуть на адресу.

Тобто листи які будуть йти за місцем реєстрації автоматич будуть приходити на абон скриньку лише потрібно написати заяву?
Так ,але в заяві потрібно ВКАЗАТИ'' всю кореспонденцію
Або телефонують ,якщо залишити номер телефону!!!)))))

Якщо з листоношею не варіант домовлятися, вони міняються кожен 1-2 місяці?
Пішов на пошту - оплатив поштову скриньку, але стосовно переадресації теж сказали домовлятися з листоношею.

Прикладу заяви на переадресацію у вас немає?
Теж не було замків - пішов і купив в магазині за 40грн і відніс на пошту.

Набрала на гар лінію укр почти.сказали що аренда скриньки 30 грн +заява на переадресацію щомісяця коштує 50 грн. І того 80 грн що місяця буде коштувать така послуга

Таку написав, але це аренда поштової скриньки.
А потрібно ще на переадресацію.
Наскільки мені відомо, крім цієї не було потрібно нічого...
Якщо це не так, на пошті повинні мати всі зразки ...

Ну если договориться с почтальоном то будет в ящик кидать. У меня арендованый ящик я с ней поговорила м все ложит туда

Ну если договориться с почтальоном то будет в ящик кидать. У меня арендованый ящик я с ней поговорила м все ложит туда
Я то же самое писал, но :
так то оно так, но если почтальон заболел или отпуск, дают другого... а тот тупит и несёт на адресс.

Колись знаходила тему про абон скриньку на укр почті а тепер не можу знайти(Підкажіть будь-ласка за місцем реєстрації не живу...шлють листи,мама кожен раз дзвонить і кричить коли їх отримує.думала створити абон скриньку щоб листи сюди йшли. На почті сказали що якщо на конверті буде вказано адреса реєстрації то туди воно і піде а не абонен скриньку як правильно поступити?
Так и есть. Чтобы письма шли на А/С, надо всех уведомить о том, что у вас поменялся адрес переписки. Иначе, вся корреспонденция так и будет поступать по указанному адресу ранее . Или писать заявление на почту о том, чтобы письма переадресовывали на ваш А/С.

Я пришла на отделение своей укрпочты по месту прописки, написала заявление о том, чтобы все приходящие на мое имя письма оставляли на отделении. а я сама буду их забирать. Вот на работу уже 2 письма прислали, сегодня спецом ходила домой к родителям там писем не было, завтра на укрпочту пойду получать .

тоесть я могу получть письмя в люом отделении уплатив всего 30 грн в месяц и не парится что моим родителям прийдет письмо счастья?

Откройте две
И на адресс реестрации и на адресс проживания,у меня открыта,плачу 38 грн в месяц,можно заплатить хоть на год вперед,что бы не бегать на почту каждый месяц.

Назад
Угорі