я не о том))Ну за позовною заявою вказується 46.80% на рік
я о том, сколько в тело кредита абанк засунул процентов?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я не о том))Ну за позовною заявою вказується 46.80% на рік
Та хз. Тіло кредиту було 10 тисяч. Я платив платив, а воно все одному місці. За проценти користування кредитом списувалось, а борг залишався той самий. Тепер нарахували самого кредиту майже 23 тисячі + 2 тисячі судовий збіря не о том))
я о том, сколько в тело кредита абанк засунул процентов?))
вот и считайте, что вам минимум, в тело, засунули 13к процентов))Та хз. Тіло кредиту було 10 тисяч. Я платив платив, а воно все одному місці. За проценти користування кредитом списувалось, а борг залишався той самий. Тепер нарахували самого кредиту майже 23 тисячі + 2 тисячі судовий збір
коли був останній платіж, 3 роки з цього моменту пройшли ?Та хз. Тіло кредиту було 10 тисяч. Я платив платив, а воно все одному місці. За проценти користування кредитом списувалось, а борг залишався той самий. Тепер нарахували самого кредиту майже 23 тисячі + 2 тисячі судовий збір
Мне тоже сегодня сказали что подадут в суд.Карта зелена 40000 гр.срок исковой давности ещё не истёк . Кто может помочь?
Тело 15000
Спенями и штрафами просят 33000
давно?сайт не работает
Реестр судебных решений временно не доступендавно?
аналогично..Реестр судебных решений временно не доступен
А он вообще работает? До этого пыталась тоже на него зайти и писало тоже самоеаналогично..
работал вчера и раньше. видимо, в ночь решили что-то починить) попробуйте завтра зайтиА он вообще работает? До этого пыталась тоже на него зайти и писало тоже самое
Спасибо за информациюработал вчера и раньше. видимо, в ночь решили что-то починить) попробуйте завтра зайти
не подскажу, ибо не знаю...Прдскажите пожалуйста, это решение суда о возвращении банку судебного сбора. Это казначейство должно вернуть?
?не подскажу, ибо не знаю...
у юристов спросите)) есть раздел Юристы форума
А зачем вы платили до того как решение вступит в силу ?Був суд з Абанком. Суд частково ухвалив вимоги банку. Я заплатив ту суму яку встановив суд, а Абанк подав в апеляційний суд. Чого мені очікувати?
Бо суддя сказала відразу заплатитиА зачем вы платили до того как решение вступит в силу ?![]()
видимо, она имела в виду после набрання законної сили відразу)Бо суддя сказала відразу заплатити