А почему нельзя подписать петицию?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 87
  • Перегляди Перегляди 2K
Там багато депутатів та керівників різних партій,як вести боротьбу в реалі,я знаю...Якщо мене посадять,хто з вас навідає?
Багато директорів підприємств та відомих в Україні людей,немає тільки олігархів нажаль...
Можно один вопрос. Сколько вашему отцу лет?

Я буду навещать. чес слово
Мій тато помер минулого літа

Краще тут ,разом... Ніж в ,,одіночку''' труситися..(((((
Фоорум це дійсно-світло в кінці тунелю.Не знаю,де б я була,якби не форум і друзі-форумчани.
А страшно мені від того,що люди все лізуть і лізуть в кабалу.Але я всерівно вірю,що рано чи пізно Чм*шникам настане кінець!Ну нічого ж не може тривати вічно...

Фоорум це дійсно-світло в кінці тунелю.Не знаю,де б я була,якби не форум і друзі-форумчани.
А страшно мені від того,що люди все лізуть і лізуть в кабалу.Але я всерівно вірю,що рано чи пізно Чм*шникам настане кінець!Ну нічого ж не може тривати вічно...
Саме по собі нічого не проходить...

Будемо надіятись,))!!!!
На їхню кончину)))))))

Каких именно ? Что курокрады не могут больше ничего поиметь ... к примеру - с таких как я ? Что мне будет ? Аргументы ?
З вас,можливо й нічого,але ж таких людей тисячі,і в кожного різні обставини

Саме по собі нічого не проходить...
А хто Вам сказав,що ми нічого не робимо? І петиції підписували,і судимося і позитивну судову практику для таких як ми здобуваємо,і на 1545 скарги залишаємо,і в нацкомфін не один раз писано-переписано.

А где такие суммы набрали? Помниться мне вы писали что проблемы в мфо у вас начались сразу после смерти отца
За пол года успел набратися,идеальная кредит история до всего ...
А хто Вам сказав,що ми нічого не робимо? І петиції підписували,і судимося і позитивну судову практику для таких як ми здобуваємо,і на 1545 скарги залишаємо,і в нацкомфін не один раз писано-переписано.
Це все чудово,хочеться більшого

З вас,можливо й нічого,але ж таких людей тисячі,і в кожного різні обставини
Нарешті ви самі дійшли до абсурдності цих петицій ))
Все, що колективне - на 99,99% приречене на провал, тому що в кожного автентична ситуація ... добре принаймі, що ви це зрозуміли.
І основне - для того, щоб будь-яка петиція накшталт поточної, мала хоч якусь можливість бути розглянутою - вона ( як вже багато форумчан писали ) має бути чітко сформульованою і мати базове підгрунтя ( закони, які будуть це чітко і однозначно регулювати )

Нарешті ви самі дійшли до абсурдності цих петицій ))
Все, що колективне - на 99,99% приречене на провал, тому що в кожного автентична ситуація ... добре принаймі, що ви це зрозуміли.
І основне - для того, щоб будь-яка петиція накшталт поточної, мала хоч якусь можливість бути розглянутою - вона ( як вже багато форумчан писали ) має бути чітко сформульованою і мати базове підгрунтя ( закони, які будуть це чітко і однозначно регулювати )
Ого, какой чистый Украинский язык))))

Назад
Угорі