А кто-то вообще хоть какие-то деньги откладывает?

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 311
  • Перегляди Перегляди 4K
Просто интересно. Понимаю, что сейчас время крайне тяжёлое, но все же сейчас как никогда актуальна финансовая подушка...
У кого-то получается хоть небольшие суммы откладывать?
Було діло....звісно відкладалися гроші,по чуток мінялися у валюту і в конверт .Но уви...🤷нажаль коли діло доходить до лікарні,там одразу запитують-Гроші є оперуватися?-Та є...-Ну тоді готуємося..А якщо в кармані не шарудить,то х*р хто візьметься лікувати і навіть ручку в руки не візьмуть зробити призначення.В мене за місяць двоє побувало в лікарні,то добре,що було чим оплачувати ліки,обстеження,операцію.Я інколи сижу і думаю,це добре,що в такий час,в мене було за що лікуватися.А скільки таких,кому говорять суму за лікування,а в людини їх просто нема...сиди і плач...і взяти нема де.😭😭це страшно.

Нада буит инспекцию провести по остаткам.
В этом году уже садить не будем. Тесть покойный курил)
Штука вкусная, но с непривычки дерет горло) Это тебе не магазные сигареты)
Там нужно уметь сорта мешать. Иначе сразу кашель и голова кружится.
Зато никакой аммиачной селитры в табаке (ее в сиги добавляют на фабрике, чтоб не гасли и курились быстро).

Просто интересно. Понимаю, что сейчас время крайне тяжёлое, но все же сейчас как никогда актуальна финансовая подушка...
У кого-то получается хоть небольшие суммы откладывать?
В мене) я купила собі скарбничку "365 днів". Туди кожен день треба відкладати суму , яка дорівнює номеру дня у році. Ну і я ще свою премію туди поклала)))

В мене) я купила собі скарбничку "365 днів". Туди кожен день треба відкладати суму , яка дорівнює номеру дня у році. Ну і я ще свою премію туди поклала)))
Теперь мы знаем, у кого занять 😉

Назад
Угорі