Erika19
Форумчанин
- Дописи
- 227
- Реакції
- 213
- Бали
- 1825
Erika19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Масонська сваха?Мені здається ви подобаєтесь Гато ??
То не я подобаюся ,то мій інтеллект подобається )) ?Мені здається ви подобаєтесь Гато ??
Ви на форумі вже майже два роки як зареєстровані, які виїзні групи???Доброго дня я вже неодноразово писала про абанк, зараз вони почали максимадьну атаку, телефонують кожного дня встановлюють терміни по оплаті боргу, а саме головне пристали з рекстуризацією і прислали мені на електронку гарантійний лист що якщо я до певного періоду внесу аванс то буде відкрито новий договір і прощена сума певна при оплаті авансу. тобто вони хочуть щоб я оіормила рекстугизацію тобто новтй ередит. як вірно поступити порадьте
КАжуть що вже виїздна група на мій маршрут до мене додому
Коли доїдуть, тоді і оформите. На місці. З нимиКАжуть що вже виїздна група на мій маршрут до мене додому
прямо додому ?Як що робити ? що має робити вихована людина коли чекає на гостів ?прибирати звісно ))))Доброго дня я вже неодноразово писала про абанк, зараз вони почали максимадьну атаку, телефонують кожного дня встановлюють терміни по оплаті боргу, а саме головне пристали з рекстуризацією і прислали мені на електронку гарантійний лист що якщо я до певного періоду внесу аванс то буде відкрито новий договір і прощена сума певна при оплаті авансу. тобто вони хочуть щоб я оіормила рекстугизацію тобто новтй ередит. як вірно поступити порадьте
КАжуть що вже виїздна група на мій маршрут до мене додому
дякую це не кали а співробітники а банку)та панікує при кожному контакті з калами.
яка різниця, шо те гімно, шо іншедякую це не кали а співробітники а банку)
Пусть они себе ее в ?засунут! Все, что насчитали разбить на несколько платежей с минимальным отрезком времени между платежами?! В чем выгода?запропонували рекстризацію
А просто не брати трубку ви не можете? Вони писати та казати можуть все, що завгодно. Рік тому щось теж писали про шахрайствоДоброго дня хочу знову як то кажуть поплакатись, сьогодні знову мала розмову з представнтком а банку. ДАЛИ 3 дні на оплату всієї суми або запропонували рекстризацію і я маю ії сплатити на протязі 4 днів терміново. а якщо ні то продадуть колектрорам. нема з січня 2022 року оплати можуть розглядати як шахрайство. а те що я плптила 1,5 роки місяць в місяць то нічого. написали смс на вайбер що я відмовилася від оплати і мою справу піжготували для передачі колекторам
Ну продадуть і ладно, яка різниця кому не платити- цитата.Доброго дня хочу знову як то кажуть поплакатись, сьогодні знову мала розмову з представнтком а банку. ДАЛИ 3 дні на оплату всієї суми або запропонували рекстризацію і я маю ії сплатити на протязі 4 днів терміново. а якщо ні то продадуть колектрорам. нема з січня 2022 року оплати можуть розглядати як шахрайство. а те що я плптила 1,5 роки місяць в місяць то нічого. написали смс на вайбер що я відмовилася від оплати і мою справу піжготували для передачі колекторам
Доброго дня дуже дякую, я ім кажу що я достатньо заплатила коштів вже. якщо вас щось не влаштовує і ми з вами не можемо врегулювати питання по заьоргованності подавайте до сулу і всі крапки будуть поставлені. вони починають що це додаткові затрати судовий жбір, виконавець, і так далі. де я візьму кошти на це все коли я не можу заплатити кредит. я кажу що ви так за мене переживаєте це мої затрати а не ваші.пропонують позичити у друзів знайомих. а я кажу позичте ви, каже мені що люди додотково шукають підробітки щоб платити банку. каже що закон на стороні банку, а я кажу що бачила реєстр рішень по а банку це доступно у відповідь нічого не почула. ось так.Iren7777, та пусть продают/передают коллекторам. Напугали, блин
Пусть они себе ее в ?засунут! Все, что насчитали разбить на несколько платежей с минимальным отрезком времени между платежами?! В чем выгода?
Пусть по условиям своего же договора "спірні ситуації вирішують згідно законодавства України", а именно - суд.
Вони вам вже 1.5 роки дають 3 дні на оплату. І питання одне навіщо ви з ними говорите і слухаєте із місяця і місяць одне і те саме?Доброго дня хочу знову як то кажуть поплакатись, сьогодні знову мала розмову з представнтком а банку. ДАЛИ 3 дні на оплату всієї суми або запропонували рекстризацію і я маю ії сплатити на протязі 4 днів терміново. а якщо ні то продадуть колектрорам. нема з січня 2022 року оплати можуть розглядати як шахрайство. а те що я плптила 1,5 роки місяць в місяць то нічого. написали смс на вайбер що я відмовилася від оплати і мою справу піжготували для передачі колекторам
36 не пропонують тільки 3 місяціПо ним така ж практика що і по моно з приватом
По суду буде тіло, я б згодився на тривалу реструктуризацію на 36 місяців, все рівно десь одне на одна буде
я не знала шо то вони, бо як ті шакали кали телефонують з різних номерівВони вам вже 1.5 роки дають 3 дні на оплату. І питання одне навіщо ви з ними говорите і слухаєте із місяця і місяць одне і те саме?
Можуть і взагалі відмовити. Так щоПо ним така ж практика що і по моно з приватом
По суду буде тіло, я б згодився на тривалу реструктуризацію на 36 місяців, все рівно десь одне на одна буде